0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (1,262 puan) tarafından
Ciddi ciddi akıl saglıgımı yitirmek üzereyim esim olacak insanın pesine koskoca büyüksehiri bıraktm geldim geldigime gelecgime pisman oldum yetmedi bi de köyde yasiyorum ya hicbir sey yapamıyorum kimsem.yok konusacak bi arkadasim dostum yok esim desen hep is is gecelere kadar sohbet yok iletisim yok .Ne yapacagimi sasirdm ben ya onceden aksamlari kendim cikardm bisiklet surerdim marketlere giderdm en kotü otobüsle dolmusla gezmelere giderdim cocuklarimla şimdi hepsinde mahrum kaldım cok mutsuzum sinir krizleri geciriyrm aklıma kötü seyler geliyor artık ya nasıl cıkacam bu girdaptan bana bi akıl verin 

4 Cevaplar

0 oy
(4,712 puan) tarafından
Bol bol dua et kuzum bakara inşirah suresi dinle rabbim kalbine ferahlık versin insan ara ara öyle oluyor 
(1,262 puan) tarafından
Yok canm  olmuyor namaza baslaym tekrar Allaha siginaym diyrm icimden hicbir sey yapmak gelmiyor su sehirden gitmek istiyrm sadece
(4,712 puan) tarafından
Şeytan a gelme canım. Şeytan vesvese veriyor bende ameliyat geçirdim solunum durdu ondan sonra böyle olmuştum her şeye ağlıyordum intihar bile düşündüm rabbim e sığın canım o seni ferahlatır
-Reklam-
0 oy
(617 puan) tarafından
Hemen hemen benzer durumdayım bende çıldırmak üzereyim 
0 oy
(8,242 puan) tarafından
Al benden de o kadar. 
0 oy
(29,595 puan) tarafından

Eşinle konuş eski hayatınıza geri dönün 

(1,262 puan) tarafından
Yok hayatı köy olmuş konusuyorum ediyorum güzel bi yol bulunmuyor