0 oy
533 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (434 puan) tarafından
Moralim çok bozuk ben diyet yapamıyorum evet bu saate kadar dayandım bır full proteın vs yedım yok olmuyor basaramadım gidip sımdı tatlı yapcam galıba mutsuzum bu skılde diyet yapamam ben canım tatlı ıstıyor hıc bır hastalıgımda yoktur ha genede yapamıyorum kendımden nefret ediyorum şuan çok kızdım kendıme aferım sana gıt boz ye ye camış ol  diyorum ama napayım yemeden dıramıyorum aglıycam  

15 Cevaplar

0 oy
(7,944 puan) tarafından

Kız canını sıkma anam ye gitsin can boğazdan gelir dermişim :D

(13,707 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️senindeeeee
(19,483 puan) tarafından
Kız ben seni biliyorum ama sen aşırı fit sin ☺️♥️❤️ maşallah barekallah sana azimlisin kilo verme konusunda ben ise bu konuda çok azimsizim ☺️
(5,976 puan) tarafından
aksam annem. sarma elmeli kurabiye kek yapmis bugun bende bozdum yaaa. sali gunu de tarti sabahim oysa. yarin kimplesini telafi etmem lazim hic sanmiyorum bu hafta arti bakiye reami atacam sanirsam diyetisyene. son haftama grcez sali gunu bi ay daha alcam online diyet. haftada bir kilo versem ayda 4 kilo eder diye dusundum.suan 3 haftada 3 bucuk kilo olmustu sanirsam 1 u geldi gibi yarin sabaha . bikac gune tolere eder vucut onu ama sali gunu tarti gunumde bildircem sonucta bu haftalik hedef tutmadi yani
(7,944 puan) tarafından
Kizzz casper bacım aylık online diyetisyene ne kadar veriyorsun sorması ayıp ☺☺
(5,976 puan) tarafından
1500 hergun sabah aksam ogunlerini fotolu atiyorum motive oluyor insan. atmayi unutunca soruyor :)1 gecen mesela sehriyeli domates corbasi resim atmistim aksam.bunu yemektense bir dilim tambugday ekmek tercih edersen daha iyi falan anlik bilgilendirme de yapiyir. her hafta yeni liste . ikiser farkli salata tarifi oluyor. ben begendim sistemi. normal yuzyize danisma ucreti aylik 3 bin. bana yakin aslinda yuzyuze de gidebilirim ama onlibe da birebir hergun iletisimde olmak motive editor daha cok
-Reklam-
0 oy
(639 puan) tarafından
Ye ama az ye her şeyden 
(434 puan) tarafından
Kontrol yok işte bacım
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Canım bu oruç değil ki yani tatlı yap bir dilim ye akşam dengele.
(434 puan) tarafından
Kız anam ben çok Mutsuzum tatlı yemeden duramıyom gıttım nutella kasıkla dım 10 kaşık yedım ohhh kafam güzel oldu sanki
(4,380 puan) tarafından
Maşallah kız :D
0 oy
(400 puan) tarafından
Haha aynı benn bend e yaptım yedım ıyı kıde yedim boşversene  . 
(434 puan) tarafından
Kız deme öyle bu sekılde hep özguvensiz nereye kadar ya ;(
(400 puan) tarafından
Canım diyet ıcın kendını çok sıkma vücudunu sasırt arada. Yemeyeceksen kendını böyle kötü hossedeceksen boşver kılolu ol daha iyi valla bakk sen ozguvenlk olursan kılo vermek de kolaylasır ama kendine ezıyet ederek olmaz
0 oy
(448 puan) tarafından
Fazla yemezsen diyeti bozmuş olmazsın dengeleyici şeyler tüketirsin
(434 puan) tarafından
Fazla yemem lazım  ama
(448 puan) tarafından
Değerlerine baktırdın mı düşüklük olabilir
(434 puan) tarafından
Kız yok anam hepsı ıyı benim  bogazım büyük suçlu benim
0 oy
(639 puan) tarafından
Bir hurma bir kaysi olmadi bir meyve ye. Canım ne var yapamayacaak  hqmur işi tarli zqrarli  sağlıklı beslenecem de kafanda bitir
(434 puan) tarafından
Kafamda bitmiyor aşk yasıyorum tatlıyla  allah bana yardım ede
0 oy
(605 puan) tarafından
Ye canım boşver bende şimdi bisküvi yiyorum :))) 
(434 puan) tarafından
Sende mi bozdun
(605 puan) tarafından
Benimki hep bozuk:)
(434 puan) tarafından
Kocan senı artık cekıcı bulmuyor   zoruna gıtmez mi bır tatlı ıcın değer mi
(605 puan) tarafından
Benim öyle bi sorunum yok ama hırs yapsam tutardım kendimi
0 oy
(17,884 puan) tarafından
İrade yoksa diyette yok maalesef ki sıkı bir diyet yerine her şeyi yediğin ama porsiyon kontrolü yaptığın düzgün bir beslenme programı yap.
0 oy
(229 puan) tarafından
Ye yee sonra pişman ol aferin sana istediğini yemek mi yoksa istediğini giymek mi istiyorsun karar senin 
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Vücudun deli gibi tatlı isteme sebeplerinden biri de bağırsaklarda candida adı verilen mantardır. Bunun önüne geçemediğin sürece tatlı isteğini bastiramazsin
(434 puan) tarafından
Nasıl nasıl çözümbulsana kız napcam ben
(2,813 puan) tarafından
Internetten arastir bazı besinler vsr düzenli yemen gereken. Ve yemeden gereken en önemli şey de tatlı maalesef.
0 oy
(129,283 puan) tarafından
ne aliycan yaaa ye gitsin atin ölumü arpadan olsun demisler ye yaww 
tarafından
Sana hava hos tabi yesende kilo almiyon sjshs
(129,283 puan) tarafından
☺️☺️☺️ totomu kasiyorum sen nazar edersin diycemde genetik be guzelim bizde
tarafından
Ay keske bizde de oyle bir sey genetik olsaydi ..:)
Kaşi kiz kası ☺️☺️
0 oy
(13,707 puan) tarafından

Bugün pazar olduğu halde iyi kaçamaksiz sifır şeker atlattım son yemeğimi yiyorum kapanış 

imageBen iki küçük bebeyle devam ediyorum sen güle oynaya yaparsın yeter ki iste

0 oy
tarafından
Bozma dayan bende aynı senin gibiydim 1 hafta dişini sık sonra alısırsın acıkınca laktosuz sütle kahve yap ic badem ye fındık ye 
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Diyete girecek kadar kilolu değilsin herşeyden az ye öğün atla akşam yeme ya da hafif şeyler ye. Şekeri kes bitti gitti.
0 oy
(101 puan) tarafından
Ya kıyamam şuan bende ağlıyorum kilolu olduğum için çok üzülüyorum ama asla birsey yapmıyorum bunun için 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 388 göst.
30 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Melike52 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (8,661 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (8,661 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,517 göst.