+1 oy
471 göst.
Aile kategorisinde (3,860 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler icildimi caylar kahveler neler yapıyorsunuz ♥️ 

2 ye kadar evdeydik evimizi sildik süpürdük eşimle sonra güzel bir çarşı yaptık alışveriş yaptık gezdik 

De li gibi ac geldik katı yemek yasak olduğu için dışarda yiyemedik 

Eşime tavuk çorbası bana mantar oğluma ezogelin çorbası ısıttim yedik elhamdülillah 

Koltuğa yayıldim aldıklarımi deniyorum 

Bugün içtiğim çaylar kesmedi cay suyu koydum aygaza 

Bi karar aldım eve girmeden şükür kazasız belasız eve geldik demiycem millet kafayı yemiş inadına bana denk geliyor 

TAM EVİN SOKAĞINA GİRDİK EŞİME ŞÜKÜR KAZASIZ BELASIZ GELDİK DEDİM O ARA Bİ DURAKLADİM ÇANTADA ANAHTARİ CIKARMAYA ÇALIŞIYORDUM KADININ BİTANESİ AH YAZIK YAZIK BİTANE KUCAĞINDA BİTANE KARNINDA DEDİ DÖNDÜM SANA NE SENİ NE İLGİLENDİRİR DEDİM HAYLA SÖYLENİYOR KÖR OLASIN ŞEYTAN GİT DİYE BAĞIRDIM EVE GEÇTİM KİMİ İLGİLEBDİRİRKİ İSTERSE 2 TANE OLUR KUCAĞIMDA BENİM DERDİM MİLLETİ GER

Dİ :angry:

HUZUR BULDUĞUM ♥️♥️

image

image

16 Cevaplar

+1 oy
(3,923 puan) tarafından

2 tanesi de okulda deseydin :D hadsiz insana asla tahammülüm yok 

(3,860 puan) tarafından
Güzel cevap olurdu aşırı hadsiz di
-Reklam-
+1 oy
(687 puan) tarafından
Aleykümselam şimdi postuna bakarken resmine gördük oğlum diyor ki anne bunlara gidelim mi diyor bizi pişirirler mi yemek yaparlar mı Ay ne kadar güldüm ya
(3,860 puan) tarafından
Ah siz gelin ben neler neler yaparım kapım her zaman açık cnm cat kapı sürpriz bile yapabilirsiniz b
(687 puan) tarafından
Yok yok diyor ki bizi diyor herhalde çizgi filmden izlemiş bizi pişirirler mi yerler mi diyor  ben de dedim he anneciğim dedim kazana atacaklar bizi
(3,860 puan) tarafından
Aaaaaa jeton şimdi düştü kurban olduğum birşeyden etkilenmiş dediğin gibi
(687 puan) tarafından
Demiii :D :D :D
0 oy
(1,344 puan) tarafından
Beni görse vah yazık der kesin...çok duydum..bu lafları...
(3,860 puan) tarafından
Ben ilkkez denk geldim normalde bol giyiyorum belli olmasın göbeğim diye insanlar anlamıyor bile
(1,344 puan) tarafından
Numune  cok
0 oy
(2,300 puan) tarafından
Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu ablam bebemi yeni uyuttum zor uyudu bugün huysuzdu bide o boş beleşe konuşanlari takma zaten saçmalamaktan sinek gibi vızıldamktan başka işleri yok ki sıkma sen o tatlı canını 
(3,860 puan) tarafından
Takmıyorum normalde canimda yorgundum beynim zonkladi bugün ters teptim
(2,300 puan) tarafından
Kıyamam yaa dikkat et ablam güzel şeyler düşün Allah'ın izniyle bebeğine kavuşmana az kaldı ❤️
0 oy
(577 puan) tarafından
Güle güle kullan canım ❤️
(3,860 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
(9,131 puan) tarafından
Benimde alisveris yapmam lazım yaaaaa neler aldin kizzz
(3,860 puan) tarafından
Yelek hırka çoğunlukla iç giyim aldım canim hastane cantasini tamamladım

Yeminle oetada birsey yok 6 bin gitmiş uçmuş fiyatlar :( bida dogurmam
0 oy
(919 puan) tarafından
Bebeğimi uyutmaya geçtim bende bakalım kaç dakika sürecek
(3,860 puan) tarafından
Uyur inşallah cnm
0 oy
(348 puan) tarafından
Büş bu manyaklar hep seni buluyor aşkım okuyup üfle kendine afiyet olsun canım buarada
(3,860 puan) tarafından
Gerçekten özellikle yorgun ve bunalmış olduğum da geliyor lar
(348 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin onlara inşallah canım
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Kız senide buluyo öyleleri ha Büşra :) 

Ne ilgilendirir bee çok ayıp iyi cevao vermişsin. Lüzumsuz burnunu sokmuş
(3,860 puan) tarafından
Yorgun ve bunalmış olduğum da geliyor lar
(2,262 puan) tarafından
İmtihan :D
0 oy
(10,828 puan) tarafından
Aleykum selam canim aman bosver ona mu kalmis iyi cevabini vermissin kiz busra seni ne zaman gorsem bi icim buruluyo niye o kadar masum ve kirgin bakiyodun bacim sen yanlis anlama lutfen bende napiyim story yapmayi ogreniyorum bugun mutfakta mesai yaptim baya onlari sekil sukul yaptim 
(3,860 puan) tarafından
Yanlış anlayacak birşey yok gülüm yargunluk var artık canim yanıyor her yerim yara içinde hareket ettikçe canımdan can gidiyor ama dik durmak zorunda yim çünkü benim önümde 2 evlat 1 koca var  bunu eşimde der ben kendimi salarsam biteriz

Kolay gelsin cnm
(10,828 puan) tarafından
Bende gep esime bunu soyluyorum kendini parcaliyo is konusunda bizim icin ama asil kendimize daha cok dikkat etmemiz lazim ki iyi olalim etrafimizdakilere faydali olalim cok haklisin cok seviyorum seni canim Rabbim hakkinda en guzelleri nasip etsin insaAllah Allah razı olsun
(3,860 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm Allah senden de razı olsun sende seviliyorsun inan amin inşallah
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Nefret ediyorum öyle insanlardan 
(3,860 puan) tarafından
Bende bende
0 oy
(1,122 puan) tarafından

Aleyküm selam yoktun dedim temizlikmi yapıyor sun .?Deseydin senmi bakcan hanım teyze ne oluyoruz tövbe sanki zorluğu kendisi çekçek 4 5 tane olsa hadi ama haki yok yine tabi sen nazara geliyon bacım iyki tandik kolu komşu etrafında Yok:))ay bende bugün birşey yapmadım kalan yemek vardı aksma üstü yedim eşim arabayı aldı bizde bı dışarı çıktı masa örtüsü alcaktim mevlit için örtü hariç herşey aldım desem yeridir:D:Pyine civiliye girdik kıza yeni bı diş kaşıyıcı alak dedik onunki var tutamiyor müzikli bı oyuncak alak dedik baktık gene almışız birşeyelr geldik eşim diyor aşkım artık kendine birşey almıyorsun neden dedim alcakmıydın hayır diyor artk ne istyon ne aliyon saşrdım sordum hep kıza aliyorsun ay bide Mevlit vercem hazırlık falan çok yoğunum ama kizm durmuyor işlerim hep kalmış annem salı gelcek insallh yaparım artık bugün kargomu yollamış çecil var didikliycem annemde Burak ben gelince dedim ziyan olur bı daha dolaba koyman yerde yok onarli yerlestircem kafam bu arlar 1 milyon:D

(3,860 puan) tarafından
Allah kolaylık versin inşallah cnm şimdiden rabbim kabul eylesin 2 ye kadar eşimle sildik süpürdük salı günü hastaneye gidince artık gün verir diye düşünüyorum çünkü yarin toplantı yapacaklar genel cerrahi kadın doğum ve beyin cerrahi görüşecek amelîyetimi yapacaklar eşimle anlaştık hafta ya pazar rabbim bi zeval vermezse cam kapı komple temizlik yapicaz birini alayım dedim 3 bin çekti dedim biz yapalım
(1,122 puan) tarafından
Allah razı olsun amin canım vallh bende böyle büyük işlere  pek kalkişamiyorum strese giryorum 1 haftadır düzgün detaylı iş yapamıyorum birikiyor eşimde sabahçı kızda gündüz yatmıyor dün duş aldırdım uydu yarın pazartesi duş aldırdım ne yapa bildiysem artık kalan annem gelince yaparim eşimde o hafta yılık izine cikcak eşimle yaparız kirli değil ama camlar perdeler halılar degişcek toz alnicak işte günlük iş yapsam birkmiyorda işte bebişle anacak önemli işleri yapa bilyom sadece ay sende benim gibi benle eşimde birlikde güzel temizlik yaparız eşimde bende  takintli temzlik konusunda ama kız durmayinca birşeye demiyor onla ilgilen sen birsey yapma ben evde oldukça yaridm ederim ama bendbeinun gibi rahat edemiyom iş pilmayinca temzlikçide çokmuş doğum sonrası verelim dedim eşim ben yaparım yapıyorum da gerek varmı dedi kaldı öyle rabbim sanda kolaylıklar nasip etsin sağ salim Hastne işlerini hal edersin..☺️☺️
0 oy
(1,122 puan) tarafından

Aleyküm selam yoktun dedim temizlikmi yapıyor sun .?Deseydin senmi bakcan hanım teyze ne oluyoruz tövbe sanki zorluğu kendisi çekçek 4 5 tane olsa hadi ama haki yok yine tabi sen nazara geliyon bacım iyki tandik kolu komşu etrafında Yok:))ay bende bugün birşey yapmadım kalan yemek vardı aksma üstü yedim eşim arabayı aldı bizde bı dışarı çıktı masa örtüsü alcaktim mevlit için örtü hariç herşey aldım desem yeridir:D:Pyine civiliye girdik kıza yeni bı diş kaşıyıcı alak dedik onunki var tutamiyor müzikli bı oyuncak alak dedik baktık gene almışız birşeyelr geldik eşim diyor aşkım artık kendine birşey almıyorsun neden dedim alcakmıydın hayır diyor artk ne istyon ne aliyon saşrdım sordum hep kıza aliyorsun ay bide Mevlit vercem hazırlık falan çok yoğunum ama kizm durmuyor işlerim hep kalmış annem salı gelcek insallh yaparım artık bugün kargomu yollamış çecil var didikliycem annemde Burak ben gelince dedim ziyan olur bı daha dolaba koyman yerde yok onarli yerlestircem kafam bu arlar 1 milyon:D

0 oy
(85 puan) tarafından
Sanki çok çocuğunmu varda gocunmus ki olsada onu ne alaka etsin

Insanlar sapıttı sen bak yolunaaa❣️
(3,860 puan) tarafından
Aşırı derecede sapitmislar gülüm ya ♥️
(85 puan) tarafından
Banada biri geçen sey dedi aralari 4 yaş ikinciyi niye yaptın dedim bidakine yaparsam sana sorarim
(3,860 puan) tarafından
Artık adamın koynuna girerken de milletten onay kağıdı istiycez
(1,122 puan) tarafından
Ahhhhhh:)) son ikiinizin yorum tam isabet kızla
(85 puan) tarafından
Sorma sorma millette laf çok
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Aleyküm selam. Derdi onlara aldı sanki. Öyle hep uzaktan üzülürler , kimsenin bir yardımı yok

Bana da doktor kızmıştı,minyon değilim ama küçük gösteriyorum yaşımdan. N acelen vardı da tüp bebek yaptırdın daha yaşın kaç demişti bana da doktor. 32 deyince şaşırmıştı o zmn. 

Huzurla ve sağlıkla büyütürsün inşAllah ❤️
0 oy
(951 puan) tarafından
Anlamıyor arkakadaş onlar mı bakıyor onlar mı buyutıyır onlara batıyor kine ne istersen 6 7 tane cocuk olsun takma bosver benim kızımda 3 tasına girecek 30 aralıkta Allah nasip ederse gecen gun camiye gittim kuran coktandır hatim etmişim kuran tekrar okuma amaclı gittim kızım yaramaz durmuyor biraz kac kere otururdum tekrar ayaga kalktı cocuk tur ne yapabilirim ki bağlim mi bana dediki sen daha bunla baş gelemiyorsum o diger ile nasıl baş gelecen bende dedim ki Allah buyuktır yardım eder elbet takma kim ne diyorsa desin 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 443 göst.
+1 oy
10 cevap 248 göst.
0 oy
6 cevap 253 göst.
27 Eylül 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,860 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
25 Eylül 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,860 puan) tarafından soruldu

405,631 soru