0 oy
504 göst.
önce Aile kategorisinde (7 puan) tarafından
Kızlar eşimle baya büyük bir tartışmamız oldu dövdü beni şikayet ettim bir gece nezarette kaldı bu gururunu incitmiş beni 3 haftadır bir kez aramadı merak etmedi herhangi bir çabası da olmadı 2 gün öncede ablam durumunu görsün diye özellikle dayısının ailesi kendi ailesiyle keyif yaparken durum paylaşmış ben de yerimde duramadim aradım öyle yiyip içip gezmeye benzemez çocuğuna sahip çıkacaksın yoksa doğurur sana gönderirim ben sahip çıkamam sen de sahip çıkmıyosan yetimhaneye veririm dedi bana ve bitirdiğine dair sözler söyledi ama boşanma davası falan da açmıyo sizce onun açmasını mı bekliyim yoksa ben mi açiyim ailem de beni zorluyo babam yarın gidip davayı açacaz diye ne yapacam bilmiyorum 

22 Cevaplar

0 oy
önce (253 puan) tarafından
Diğer postlarınada baktım senin kocadan bır halt olmaz hamile eşine bır çikolatayı çok gören adamın kocalığındanda babalığındanda şüphe duyarım o yüzden ailen arkandaysa hiç bekleme aç davayı kurtul beladan 
-Reklam-
0 oy
önce (16 puan) tarafından
Ne güzel baban arkanda.Davayı aç diyor.Seni dövdüğü vur sen de birkaç tane .Umarım darp raporu almışsındır.
önce (7 puan) tarafından
Evet aldım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 166 göst.
18 Kasım 2024 Aile kategorisinde Yarin (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 133 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 185 göst.
2 Ekim 2024 Aile kategorisinde Ftmaa (92 puan) tarafından soruldu