+1 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (3,603 puan) tarafından
Kzilar kesen 5+3 görünüyordu kese var bebek yok dedi özeldeki doktor bu hafta tekrar çağırdı yarın gidecem dua edin bebeğimin kalp atışını duyayım dualarınıza talibim 

19 Cevaplar

0 oy
(7,984 puan) tarafından
Oyyy canım benim hayırlı haberler alırsın inşallah sağlıkla duyarsın 
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım devlet hastanesi kürtaj dedi özele gittim kesen küçük bir hafta daha bekle ben inanıyorum duyacaz dedi doktor bende bir umut yarını bekliyorum inşallah duyarım
-Reklam-
0 oy
(739 puan) tarafından

İnşallah duyarsın canım benim dualarım seninle. Bana da dua et bende 2. Ye hamile kalim artık :) bu arada ilk kızımda doktorum 7. Haftaya kadar gelme kalp atışını duyamayabiliriz demişti ondan ben ilk 7. Haftada gitmiştim korkma inşallah bebişin seninledir

(739 puan) tarafından
Gittin mi canım merak ettim
(3,603 puan) tarafından
Gittim bebek var kalp atışı yok kürtaj dediler
(739 puan) tarafından
Bence hemen yapma kuzum yine senin kararın ama 7. Haftayı bekle derim
(3,603 puan) tarafından
7+6 gözüküyor dedi canım ona rağmen kalp atışı yok dedi
(739 puan) tarafından
Yaaa anladım canım hakkında hayırlısı olsun ne denilir inan bilmiyorum :( Allah bizi 2. Çocukta iyi sınıyor ama vardır bir bildiği :( benimde 3 senedir olmuyor yine sen hamile kalabiliyorsun ben daha hiç kalamadım
0 oy
(5,961 puan) tarafından
İnşallah duyarsın cnm bende seni merak ediyordum.ya
(3,603 puan) tarafından
Devlet kürtaj dedi canım özel kesen küçük 5.3 dedi yarın bakacak işte bir hafta geçti yarın kalp atışını duyarız demişti bende bir umut bekliyorum sabahı sabah ederim şimdi
0 oy
(2,488 puan) tarafından
Rabbim hayırlısını nasip eylesin canım inşallah 

Ben de şöyle bir durum yaşamıştım kızımda 7+3 de gittim kese var bebek yok demişti. Hatta alttan da baktı bir kaç gün sonra da özele gittim hem bebeğimi gördüm hem kalp atışı duydum. Şükürler olsun. Şu an kızım 3 yaşına girecek. Geç döllenme olmuş olabilir yani 
(2,488 puan) tarafından
Direk kürtaj diyemezler ya. Beta değerine bakılıyor mu mesela 2 günde bir. Değer düşse düzenli artış olmasa kese büyümese tersine küçülse anlarım da ilk muanede mi dedi bunu mesela bakmadan
(2,488 puan) tarafından
Ve şöyle bir şey var 5+3 daha çok erken bazılarında kese bile oluşmadığı olup bekleniyor yani
(3,603 puan) tarafından
Yok canım gittim kesem boş dedi son adet tarihine göre 9 haftalık olmalı baktı kese var bebek yok  dedi beklemenin bir anlamida yok kese boş dedi korkuttular çok bu yüzden özele gittim
(2,488 puan) tarafından
Hmm son adete göre usg haftası uyuşmadığından demişlerdir.  O zaman beta takibi yapacaktı işte emin olmak açısından.  İlk gebeliğimde düşük yaptım o yüzden biliyorum durumu
(3,603 puan) tarafından
Onuda yaptılar canım beta yüksek
0 oy
(11,455 puan) tarafından

Çok erken canım 15 gün sonra cagirsaymis keşke yine gormeyebilir Rabbim gönlüne göre versin ❤️ ♥ 

(3,603 puan) tarafından
Kese boyuna falan bakacam dedi canım ondanda çağırdı
(11,455 puan) tarafından
Aynı şekilde yakın arkadaşımın oldu da Dr 15 gün sonra çağırdı niye görmedi 8 haftalikta gördü aşkom korkma sakın çok minik daha
(3,603 puan) tarafından
Canım devlet bana beklemenin bir anlamı yok falan dedi korkuttu bende özele gittim onda kesen 5+3 biz haftaya kesenin büyüdüğünü görürsek bebeğinin kalp atışını duyarız dedi bende yarın duyarım diye umut ediyorum
(11,455 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️❤️
0 oy
(143 puan) tarafından
Yarın ne kadarlık oluyor
(143 puan) tarafından
Erken çağırmış aslında gerçi bende 6 küsürde duymuştum inş duyarsın
(3,603 puan) tarafından
İnşallah canım bir duysam içim rahatlayacak çok stres oldum Allah'ın izniyle duysam gönlüm rahatlayacak
(3,603 puan) tarafından
Devlet kürtaj dediği içinde korkuyorum
(143 puan) tarafından
Hayırlısı olsun
(3,603 puan) tarafından
Saolsin canım
0 oy
(7,450 puan) tarafından

Inslh hersey gönlünce olur cnm

Yazarsin sonuç alınca...

(3,603 puan) tarafından
Yazarım canım inşallah kalp atışını duydum diye yazarım sabahı sabah edecem zaten belli
0 oy
(9,925 puan) tarafından
5 haftalıken duymaması çok normal hemen kürtaj denmesi çok saçma 6.7 haftada kalp atışı duyulur ztn. İnşaAllah duyarsın stres yapma sonra yaz merak ettim 
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım inşallah duyarım Allah seninde gönlüne göre versin inşallah
(9,925 puan) tarafından
Göründü mu kalp atışı
(3,603 puan) tarafından
Hayır canım bu sefer kesede bebek var ama kalp atışı yok ölü dediler
(9,925 puan) tarafından
Hade ya çok üzüldüm cnm Rabbim yerini doldursun
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(926 puan) tarafından
Gönlüne göre olsun 
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(811 puan) tarafından
Son adet tarihine göre kaç haftalık 
(3,603 puan) tarafından
9 haftalık canım son adet tarihime göre özelde ki de geç döllenme olabilir ne zaman ne tutmuş bilemeyiz dedi kesem de 5+3 görünüyor dedi yarın duyarız dedi şuan bir umut dua ediyorum
(811 puan) tarafından
Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım, duyarsın insallh.
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım  duyulmadı bebeğim görünmüyordu şimdi bebeğim görünüyor ama kalp atışı yok kürtaj dediler
(811 puan) tarafından
İlk gebeliğin mı canm ? Benimde öyle olmusstu 2. Kurtajimda 8 haftalikti
(3,603 puan) tarafından
Hayır canım ikinci gebeliğim
0 oy
tarafından
5+4 te benim gittigimde dd aynisi olmustu canim normal duyarsin korkma rabbim gonlune gore hayirla versin InsaAllah 
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım ya Sabah akadar şua edecem Allah kabul eder inşallah
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Aşık olunası ritimmm ❤️ sana önce duymak,sonra da bize söylemek nasip olur inşAllah 
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim ❤️ inşallah duyarım
0 oy
(4,654 puan) tarafından
Canım ben de oğluma hamileyken ancak 8. haftada kalp atışlarını duymuştum doktor bana onuncu haftaya kadar bekliyoruz kalp atışlarını demişti. Kürtaj falan derlerse sakın öyle bir şey yapma biraz daha bekle başka doktorlara da görün . Stres yapmamaya çalış İnşallah kalp atışlarını bir an önce dinlersin bebişinin❤️
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım inşallah bir duysam içim rahatlayacak
(4,654 puan) tarafından
Belki 9.hafta da olabilir benim ki . Canım ben ilk bebeğimi 6 aylıkken kaybettim karnımdayken. Sonra aradan 8 ay geçti tekrar hamile olduğumu öğrendim beta çok düşüktü önce bana kimyasal gebelik sonra da dış gebelik deyip beni hastaneye 3 gün yatırdılar o 3 günüm berbat geçti gelip gidip alttan muayene ediyorlardı kese ne kadar büyüdü mü bebek var mı yok mu neyse kese göründü büyüklüğü de büyüyordu bebeğin yolk kesesi de beni taburcu ettiler tabii çok korkutmuşlardı beni yok dış gebeliksin yumurtalığın birini alacağız filan dediler Ben çok kötü olmuştum o 3 gün. Sonra işte taburcu olduktan bir hafta sonra kontrole çağırdılar bebeğin kalp atışlarını o zaman da duymadım doktor birkaç hafta sonra tekrar gel dedi yaklaşık 8 ya da 9. Haftada gittiğimde kalp atışlarını duymuştum bebeğimin. O yüzden seni çok iyi anlıyorum gönlünü  ferah tut İnşallah sen de bir an önce bebeğinin o güzel kalp atışlarını duyacaksın inşallah ❤️
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim insalah
0 oy
(3,334 puan) tarafından
Tahmin ettim senin postun olduğunu. İnşallah nasip olur canım benim inşallah 
(3,603 puan) tarafından
İnşallah tatlım inşallah
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Hayırlı mutlu haber alırsın inşaAllah canım 
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Çok erken olduğu için canım . Benimde öyle oldu beş haftalıkken gittim adet tarihimle uyuşmadı doktorum geç döllenme olmuş olabilir korkulacak birşey yok dedi bir hafta sonra bakalım birde dedi gittiğimde bebeğim vardı gayet kese de bebek de olmasingereken gibi dedi sadece kalp atışını dinletmedi gösterdi aslında bu parlak olan kalbi sağlıklı diye ilkinde erkenden duymuştuk niye şimdi dinlemiyoruz diye sorduk çok erken olduğu için cihaz bebegin kalbine titreşim gönderiyormuş öyle duyuluyormuş ben sağlıksız buluyorum on haftadan önce dinlenmemeli dedi zaten şuan mercimek kadar demişti ki doktoru haklı da bulduk.  inşallah seninde gönlüne göre olur herşey canım sağlıklı sıhhatli 
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım bende kesede görsem içim rahatlayacak
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Canım kesen kaç mm ? 

Benimde kese var bebek yok boş gebelik dedi özel gitmedim devlete gittim boş gebelik demek için kese 25 mm olana kadar bekliyoruz dedi. Yarın 7+3 üm %90 kesem boş benim öyle hissediyorum lekelenmelerim arttı. Yarın Benimde kontrolüm var .Çarşamba günü 16 mmdi kese.
(1,007 puan) tarafından
Benim hiç umudum yokta inşallah sen hayırlı haberlerle dönersin canım ya adın ipek galiba kızımın adı çok kanım ısındı sana karşı
(3,603 puan) tarafından
Evet canım adım İpek bende umutsuzdum ama özeldeki doktor çok yapıcı konuştu biraz içimi rahatlattı ama yarın gidecem inşallah hayırlısıyla bir kalp atsini duyarım ya
(1,007 puan) tarafından
Hamilelik belirtin varmı canım bende hiç biri yok hiç Hamile gibi hissetmiyorum
(3,603 puan) tarafından
Bulantım var kahverengi akıntı geliyor arada onun sında bulantım çok oluyor
(3,603 puan) tarafından
Gittim canım bebek gorundu ama kalp atışı yok ölmüş dediler kürtaj dediler
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Naptın canım gittin mi doktora ne dediler kese kaç mm olmuş bebek gördünüz mü
(3,603 puan) tarafından
Kesede büyüme var bebek görünmüyor du şimdi Bebek de var kesede ama kalp atışı yok kürtaj dediler o kadar üzüldüm ki aldirmakta istemiyorum 20 mm kese
(1,007 puan) tarafından
Canım başka doktora gitsene 1 hafta sonra. 1 haftada beklesen olmaz mı çok küçük ya ondan duyulmamıştır
(3,603 puan) tarafından
Bir hafta sonra başka hastaneye gidecem
(1,007 puan) tarafından
Bence de bolca dua et nasipte varsa olur inşallah
(3,603 puan) tarafından
Ediyorum sürekli agizimda dua canım bir hafta daha bekleyecem
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Canım üzülme,Rabbimizden hayırlısını diliyoruz. Sanırım 2.hamileligindi dimi. 

Bir daha hamile kalırsın ve inşallah bu kez sağlıklı olur sevinirsin. Her şeyde vardır bir hayır. Evdeki evladına sıkı sıkıya sarıl onunla teselli bul. Şunu düşün hiç evladı olmayan napsın dimi. İmtihandan geçiyorsun sabır
(3,603 puan) tarafından
Öyle canım nasip bebek görünüyor kalp atışı yok dediler kürtaj dediler bir hafta daha bekleyecem sonra gidecem bakalım artık tekrar kürtaj derse yapacak bir şey yok

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 487 göst.
19 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 123 göst.
+1 oy
12 cevap 254 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,603 puan) tarafından soruldu