+1 oy
434 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (8,136 puan) tarafından

Anneler ablam 7 harftalik hamileydi pazartesi kanaması olmuş hastaneye gitmiş doktor bebeğin kalp atışı az demiş bugünde duyulmamış cumartesi tekrar gel demiş kanaması kesilmie bir kerede kürtaj oldu üç yillik evli bu şekil kanaması olup bebeğin kalp atışını duyan varmı ne olur dua edin bebeğine birşey olmazsın zaten hamile zor kaliyor

-

8 Cevaplar

0 oy
(4,378 puan) tarafından

3.ye gebeyim, hepsinde kanamam vardı.

Yüksek riskli gebelik geçiriyorum ben, hepsinde böyleydi. Düşük tehlikem vardı. Erken doğum riskim vardı hatta ilki 33 haftada doğdu. İkincisi 38.

Bunun için de 37lerde doğar dediler, erken doğma riski hala var.

Ablam 3 düşük geçirdi, şimdiki çocuğu 4. Çocuk. O da 37de doğdu.

Ben aile geçmişime baktığım zaman anlıyorum ki alacak nefesi olan yaşıyor. Kanama veya düşük tehlikesi sadece bizim çabamızla geçen şeyler değil. Allah’ın bir takdiri var.

Sağlıklı bir gebelik geçirip ölü doğuran arkadaşım var, kız şu an harap olmuş durumda. Ona gebe olduğumu bile söyleyemiyorum.

Ziyadesiyle sadaka versin, dua etsin. Kaderi bir şey değiştirecek olsa bu duadır, hadislerde sabittir.

Benim doktorum her bebeğimde riski anlatırken tekrar tekrar söylerdi “Düşecek olanı tutmaya çalışmam ben, vücudun her zaman en doğru olanı yapar” diye. 

(8,136 puan) tarafından

Ablaminda  yüksek riskli gebelik cnm rahim iç duvarı dar doktor erken doğum olur demiş zaten bebeğin kalp atışı yavaş duyulmuş sonra duyulmamış 

(4,378 puan) tarafından

Benim rahmim de dar, aynılarını yaşadım. Rabbime emanet etsin, hayırlı evlat istesin. Yaşar, doğar, sıkıntılı çocuk olur. Yazık olmasın. 

(8,136 puan) tarafından

Amin inşallah cnm

-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım allah tan ümit kesilmez ki 

Bol bol dua edelim 

(8,136 puan) tarafından

İnşallah  cnm  

0 oy
(5,653 puan) tarafından

Alttqnda muayene olsun.yiyecek ekmeği olan yaşıyor.benimde her gebeliğimde kanamam oldu.her seferinde düşük yapıyorum dedim.çok şükür korktuğumuz olmadı.inşallah ablanın bebeğinede bişey olmaz

(8,136 puan) tarafından

Amin inşallah olmaz cnm zaten zar zor hamile kalıyor 

0 oy
(34,373 puan) tarafından

Rabbim bebeğini korusun hayırla doğmasını nasip etsin 

Ben gebelikte 2 defa yaşadım bu durumu adet kanaması gibi kanama olmuştu ama elhamdülillah birşey olmadı stres yapmasın korkmasın inşallah olumlu düşünün olumlu olsun ❤️

(8,136 puan) tarafından

Amin inşallah bebeğin kalp atışı yavaş duyulmuş sonra diğer gün duyulmamış doktor cumartesi gel demis

0 oy
(2,109 puan) tarafından

Benim sürekli kanamam oluyordu hapşırsam bile kan geliyordu ne diyicem bende 7 haftalıkken gittim boş kese dediler diğer odaya geç alalım dediler bende 1 hafta daha beklemek istiyorum dedim hem kanamam yine oluyordu hemde boş keseydi dediklerine göre diğer hafta gittim yine görünmüyor dedi bende detaylı ultrasona girmek istiyorum dedim içimden bi ses var diyordu gittim girdim hakikaten vardı kalp atışı benimkinde de azdı ama normalde bile 9.haftadam sonra çocuk net anlaşılırmış her hafta gitsin ama 9.haftada net anlaşılır ona göre davransın ablan ben az kalsın doktorları dinleyip çocuğumdan oluyordum boş kese diye o da biraz beklesin canım 

(8,136 puan) tarafından

Doktor demiş kalp atışı az ilk başta cnm sonra duyulmadi yeni 7 harftalik oldu sözde bugün gidip duyacakti ablam 6+8 gitmiş kanaması olunca cumartesi tekrar gel demis

(2,109 puan) tarafından

Anladım canım yani kanama normal dediğim gibi ben neler çektim varya Allah yardımcısı olsun ama doktorları dinleyipte hemen aldırmasın ne bileyim 2 hafta daha dişini sıksın sonra baktırsın ya da başka bir özele gitsin en iyi doktor kimse bende öyle yapmıştım çünkü

(8,136 puan) tarafından

Oda cumartesisye kadar bekliyir cnm

0 oy
(10,754 puan) tarafından

Post açmıştım kanlar içinde kaldım dedim kesin düşüktür adilcevazdan tatvana sevkedildim gece 1 de yolda kürtaj olurmuyum olmazmiyim onu düşünürken doktor dedi bebek yaşıyor şoka girdim nasibi varsa herturlu gelir rabbim şifa versin hayırla sağlıkla kucağına alsın inşallah 

(8,136 puan) tarafından

Ablaminda cnm ilk başta lekelenme olmuş hastaneye gitmiş sonra bebeğin az şekilde kalp atışı duyulmuş bugünde hiç duyulmamış doktor cumartesi gel demis kanamasında durmus

0 oy
(9,903 puan) tarafından

Ay canim bende tam 7 haftaliktim o gün kontrole gidecektim wc gittim of kan vardi eşimle çok üzülmüştüm Buda gitti diye doktorda açıkçası umutsuz gittik acele etmeyi  bakayim dedi ve orda minnacık bir kalp atıyordu her kanama kötü olmuyor 

(8,136 puan) tarafından

Ablaminda kanamasi leke şeklinde gelmiş direk hastaneye gitmiş cnm doktor bebeğin kalbi az atıyor demis pazartesi salı kalp atışı azmis bugün  kalp atışı duyulmamış demiş cumertesi gel ablamın geç döllenme oldu

(9,903 puan) tarafından

Him o zaman bilemiyorum ilk hamillegimde bebek vardi kalp atışı yoktu bendede kurtaj olmustum

0 oy
(3,433 puan) tarafından

İnşallah sağlıkla sağ salim kucağına alır ablan ama benim en son ki hiç bir şeyim yokken kontrole gittim 10. Haftada kalp atışı çok zayıf dedi devletteki doktor kalktım özele gittim orda da malesef hiç kalp atışını alamadık ve kaybettim zaten kürtaj oldum İnşallah sizinki tutunur 🤲 bir de kızım da da kanamam olmuştu çok şükür kızımı sağ salim kucağıma aldım 4 buçuk yaşında şuan yani yiyecek ekmeği varsa her şekilde gelir 

(8,136 puan) tarafından

Amin inşallah anlamında bir düşük bir kürtaj oldu inşallah bu tutunur sağlıkla 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 787 göst.
16 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 2,359 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (6,717 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 261 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu