Hayırlı sabahlar hanımlar napiyosunuz uyandı mı bebeler.. biz normalde geç uyaniriz da bugün bı türlü uyku tutmadı, bende kalktım kahve yaptım kendime , hiç kahvaltı insanı değilim ya eşim evde olmasa kendime hiç hazirlamam da aramam da ) sizler napiyonuz yapıldı mı kahvaltılar
Günaydın gününüz aydın olsun inşallah bol bereketli huzur dolu bir gün olsun inşallah
Kahvaltı yapmaya bayılırım özellikle tv karşısında ama bi kac gündür yemek ve kahve tarzı şeyler yasak olduğu icin sadece cay demledim eşimi yol ettim ben yiyemiyorum diye oda yemeği
Arkada ardiye olarak kullandığım bi odam var orayı toparladım beşiği ordan cıkartinca tekrar bi düzen istiyordu onu hallettim
Bi cay içip yemeğimi yapıcam öğlen yemeğine gelecek eşim
Hayirli sabahlar canim..uyanmadi kizim ama uyancak su an
Ben de uzandim iste boyle ...saclarim islak birazdn kafam catlar zaten ..bebek küçük oluncca mecbur sabahlari o uyuyunca banyo yapyom
Bu gün mutluyum çünkü esim fırın almis bana surpriz :)bozulmustu firinim ..
Disim de agriyo doktora gidcez birazdan ve kizimin 3 ay aşisi yalilcak
Buraya yazayım bu arkadaş çoktan görünmüyor nerdesin bacım iyi misin kaç gündür aklimdaydin nickini unutmuştum şimdi tesadüfen bir postun altında senin postu gördüm yazayım dedim
ailemin yanına gittim canım bir aylığına daha yeni döndük buraya girmeye fırsat bulamiyordum.. teşekkür ederim canım sorduğun için ❤️
1,493,193 soru
24,397,820 cevap
349,902 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın