0 oy
45 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,632 puan) tarafından
27 aylık bir kızım var, her zaman erken yatan bir bebekti. İlk 1 buçuk sene akşam 8 de uyumuş olurdu. Sonra bu saat 9 oldu, tabiki büyüdüğü için daha geç uykusu gelmesi normal. Ama 2 haftadır akşamları evde kıyamet kopuyor. Asla uyumak istemiyor, dayak yemiş gibi ağlıyor. Sabah 7-8 arası uyanır, öğlende 12-2 arasında öğle uykusuna uyur. Tamam anlıyorum büyüdü akşam 7 de uyumasın ama gece saat 11 oluyor, uykusuzluktan gözlerini açamasa bile uyumamak için savaş veriyor. Ne kadar istemesemde kızıp bağırıp uyutuyorum. Kızlar akış verin ne yapıyım. Akşam bekleyim mi o pes edene kadar, ona kızmaktan asla hoşlanmıyorum. Bu güne kadar bir kere bile vurmadım, vurmam da ama sabrım tükenmek üzere. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öğlen uykusu yaptığı için canim 
(2,632 puan) tarafından
Öğlen uyumadan asla akşama kadar durmuyor. Birde öğle uykusunu bırakmak için küçük daha
tarafından
Oğlum 3 yaşında 37 qylik.
1 seneden fazladır öğlen uykusu yok
Aksam 8 dedinmi uyur
İlk zamanlar 6ya doğru uyuyordu
Geri uyaniyprdu aksam ustu uykusunu. Dağıtıyorum tek bırakmıyorum 7 buçuk gibi yatağa alıp uyutuyorum
-Reklam-
0 oy
(589 puan) tarafından
Öğlen uykusunu kesmen gerek canım uykusunu öyle aldığı için akşam uyumak istemiyor
(2,632 puan) tarafından
Öğlen uykusu gelince ağlıyor, akşama kadar ağlamasına izin veremem
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Benim kızımda  böyle 30 aylık artık zorlamiyorum çünkü sinirleniyorum ve kızıyorum bunu yapacağıma geç yatsın diyorum ama bari geç uyansa o da yok erkenden kalkıyor. Seninki yine öğlen uyuyor 2 saat. Benim ki öğlen uykusu da istemiyor zorla yatirsam 40 dk sonra ayakta. Doğduğundan beri böyle keşke sonradan olsaydı hiç uykuyu sevmiyor. 
(2,632 puan) tarafından
Hiç böyle değildi, resmen 2 haftadır bir cadıya döndü çocuk

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 399 göst.
0 oy
4 cevap 105 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.
0 oy
10 cevap 186 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (985 puan) tarafından soruldu