0 oy
95 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (435 puan) tarafından
Kızlar bakın hele ben herhalde kilo Milo veremeyeceğim böyle gidecek benim derdim çok kilom yok ama yine de çok aşırı derecede mutsuz oluyorum bu kilolardan dolayı Çevrenizde hiç Liposuction yaptırmış olan birileri var mı Ben Liposuction yaptırmaya karar verdim ya aldırma işlemi diyorlar internetten bakın isterseniz siz de bilmiyorsanız ameliyat gibi bir şey aslında ama vücudundaki yağları çekiyorlar 50-60 milyar gibi bir fiyatı var tek seferde vücudundan 10 kilo yağ çekiyorlar sadece yağ oranla çalışıyorlar sadece yağından gidiyor Aslında sağlıksız bir şey değil hatta sağlıklı vücudumuzdaki yağlardan kurtulmuş oluyoruz ama işte ameliyat gibi olması Hani hani size almış olmak birazcık insanı korkutuyor belki diyeceksiniz ki yani ne gerek var boğazımı tut boğazımı tutamıyorum işte niyet yaptığım günlerde sanki öleceğim açlıktan tüm kurallara da uyuyorum basıyorum proteini Ama yok olmuyor yapamıyorum bir hastalığım da yok yine de yapamıyorum ama emin olduğum bir şey var Bence benim psikolojim bozuk bokluk hissini yakalayamama sebebim Vücudumda bir duygusal açlık var

6 Cevaplar

+1 oy
(7,018 puan) tarafından
Yaptırsan ne olacak peki yine yemeğe devam edeceksin geri kilo alacaksın
(435 puan) tarafından
Yok aşkm bır daha yemıycem valla bak  yemem :))
(7,018 puan) tarafından
Hiç inanmadım nedense ☺️
(435 puan) tarafından
Ben napcagm böyle pekı  sen nıye kılo vermıyon hem çok rahatsn
(7,018 puan) tarafından
Kuşum ben diyetteyim zaten 3 ay oldu başlayalı ama 20 gün ara verdim 9 kilo verdim toplamda dün atmıştım hatta kahvaltımı postuna
(11,405 puan) tarafından
Yapsan inan şuan da yaparsın ama psikolojik olarak yemeyi kafanda bitirmen lazım. Tamamen sağlıklı beslenmek zorundasın tekrar alırsın o hağları. Hayatına sağlıklı beslenme olarak devam edebilecek misin kendine sor
-Reklam-
+1 oy
önce (18,036 puan) tarafından
İraden zayıf ise tekrar alırsın mide küçültme işleminden sonra bile iradesini koruyamayanlar yeniden kilo alıyor o yaptırdığın işlem harcadığın para girdiğin riskte boşa gidiyor psikolojik olduğunu düşünüyorsan psikoloğa git altındaki nedenden kurtulamadan kilodan kurtulamazsın 
+1 oy
önce (778 puan) tarafından

Daha 1-2 hafta önce fenomenin biri öldü bundan dolayı :angel:

0 oy
(339 puan) tarafından
Canım sorunun nedenini sen yazmışsın zaten psikolojik diye. İstersen psikoloğa giderek çözmeyi dene. Bu konuda uzman biri olursa fayda görürsün. 
0 oy
önce (29 puan) tarafından
Benim bi yakinim yapti ama gobekte gitmeyen yag icin yapti troid problemi vardi kilo veremiyordu. Dedigin gibi 10 kilo yag aldiklarini bilmiyorum en fazla 3 4 demislerdi. Tekrar o bolge yaglanmiyor diger bolgelere gidicek dediler
0 oy
önce (162 puan) tarafından
Bende yaptirmak istiyorum cunku benim kilom tamamen basende birikiyor ve bu beni çok yordu kendimi bildim bileli diyet yapiyorum veriyorum tekrar aliyorum.Basenimin yan tarafinda birikiyor yaglar çok sinir bozucu oluyor maddi anlamda gücüm olsa yaptiririm ben

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 16 göst.
0 oy
4 cevap 110 göst.
0 oy
3 cevap 53 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zanaxx (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.

408,727 soru

12,284,163 cevap