0 oy
48 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (417 puan) tarafından
Kızlar bakın hele ben herhalde kilo Milo veremeyeceğim böyle gidecek benim derdim çok kilom yok ama yine de çok aşırı derecede mutsuz oluyorum bu kilolardan dolayı Çevrenizde hiç Liposuction yaptırmış olan birileri var mı Ben Liposuction yaptırmaya karar verdim ya aldırma işlemi diyorlar internetten bakın isterseniz siz de bilmiyorsanız ameliyat gibi bir şey aslında ama vücudundaki yağları çekiyorlar 50-60 milyar gibi bir fiyatı var tek seferde vücudundan 10 kilo yağ çekiyorlar sadece yağ oranla çalışıyorlar sadece yağından gidiyor Aslında sağlıksız bir şey değil hatta sağlıklı vücudumuzdaki yağlardan kurtulmuş oluyoruz ama işte ameliyat gibi olması Hani hani size almış olmak birazcık insanı korkutuyor belki diyeceksiniz ki yani ne gerek var boğazımı tut boğazımı tutamıyorum işte niyet yaptığım günlerde sanki öleceğim açlıktan tüm kurallara da uyuyorum basıyorum proteini Ama yok olmuyor yapamıyorum bir hastalığım da yok yine de yapamıyorum ama emin olduğum bir şey var Bence benim psikolojim bozuk bokluk hissini yakalayamama sebebim Vücudumda bir duygusal açlık var

2 Cevaplar

0 oy
(6,785 puan) tarafından
Yaptırsan ne olacak peki yine yemeğe devam edeceksin geri kilo alacaksın
(417 puan) tarafından
Yok aşkm bır daha yemıycem valla bak  yemem :))
(6,785 puan) tarafından
Hiç inanmadım nedense ☺️
(417 puan) tarafından
Ben napcagm böyle pekı  sen nıye kılo vermıyon hem çok rahatsn
(6,785 puan) tarafından
Kuşum ben diyetteyim zaten 3 ay oldu başlayalı ama 20 gün ara verdim 9 kilo verdim toplamda dün atmıştım hatta kahvaltımı postuna
(11,274 puan) tarafından
Yapsan inan şuan da yaparsın ama psikolojik olarak yemeyi kafanda bitirmen lazım. Tamamen sağlıklı beslenmek zorundasın tekrar alırsın o hağları. Hayatına sağlıklı beslenme olarak devam edebilecek misin kendine sor
-Reklam-
0 oy
(335 puan) tarafından
Canım sorunun nedenini sen yazmışsın zaten psikolojik diye. İstersen psikoloğa giderek çözmeyi dene. Bu konuda uzman biri olursa fayda görürsün. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 99 göst.
0 oy
3 cevap 52 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zanaxx (27 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 39 göst.
0 oy
5 cevap 113 göst.

406,901 soru

12,210,063 cevap