+4 oy
603 göst.
önce Aile kategorisinde (382 puan) tarafından
Annemi kaybettim nasıl bir acı nasıl toplayacagımı bilmiyorum geciyormu gecermi 

26 Cevaplar

+2 oy
önce (3,878 puan) tarafından

Ay cok üzüldüm..seni tanimiyorum bile nickini de ilk defa görüyorum..ama sanki acını hiss etdim yuregjmde :(

Rabbim rahmet eylesin ..mekanı cennet olsun ☹️

önce (382 puan) tarafından
3 4 sene oldu buraya kayıt olalı ama cok canım acıyor cok daralıyorum daha cok yeni 17 gün oldu ama ben yenemiyorum
-Reklam-
+2 oy
önce (10,685 puan) tarafından
Insan bi sevdigini kaybettiginde icinde 40 tane mum yanarmis hergun biri sonermis sonuncuna gelince o hic sonmezmis icinde kalacak bi yanin hep eksik olacak ama alisacaksin bununla yasamayi ogreneceksin Allah kalanlarina sabir versin annen icin bisey yapmak istiyosan arkasindan bol bol oku 70 bin kelimei tevhid cekip bagislayin hemen 41 yasine baslayin onu hediye edin hatim okutun ve hergun hic olmadi 1 fatiha 3 ihlas oku ruhana bagisla 
Her gün yapıyoruz 6 kız kardesiz her gün yapıyoruz hepsini ama o mumlar hiç sönmüyor
önce (10,685 puan) tarafından
Farkinda degilsin alisacaksin canim seni cok iyi anliyorum empati bile kuramiyorum ama malesef zaman bizi herseye alistiriyo bide olum son degil ki o gorevini tamamladi gitti sira bize geliyo belkide geldi bile farkinda degiliz asil alem orasi
0 oy
önce (5,485 puan) tarafından
Başım sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah canım 
Amin sagolun
0 oy
önce (2,930 puan) tarafından
Herşey gibi oda geçiyor. Hayat telaşesi çocuklar derken eski hayatına dönüyorsun tabi baya zaman alıyor . Yıkılmadan ayakta kalabilir sen birgün çocuklarla parka eğlenirken görüyorsun yada bi düğünde oynarken buluyorsun kendini 

Benim annem 16 yıl oldu vefat edeli. Herşey durdu hayat sanki bundan sonra gitmicek gibiydi .şuan aklıma gelince burnumun direği sızlar sessiz bir ortamda ağlar eksikliğini düşünürüm sonra gözyaşımı siler gider hayata devam ederim .başka yapacak bişey yok maalesef 
Evet sanki bitmicek cok yeni ama alısıvakmıyım toplayacakmıyım bilmiyorum cok bos içimde kocaman bir ucurum var sanki
0 oy
önce (89 puan) tarafından
25 senedir geçmedi , geçmiyor. Alıştım tabi ama bazı günler oluyor dün kaybetmişim gibi hıçkırıklara boğuluyorum. Çok özlüyorum. Tek yapabildiğim rüyama gelmesi için dua etmek oda çocuk olduğum için hatırladığım kadarıyla. Silik silik . Çok özlüyorum. Allah sanada sabır versin. 
Cok zormus basına gelmeyince insan anlamıyormus ama cok acıymıs bazen cok zorluyor beynim düsünemekten kalbim acıdan cok canım yamıyor anlatamıyorum
0 oy
önce (2,513 puan) tarafından
Acini  doyasıya yasa toplanamiyorsan da toplanma sen kendini kastikca bu acı daha da zor geçiyor bol bol dua et ve tevekkül et
Acımı hiç yasayamadım 5 tane kız kardesim var benle 6 en büyük  bendeim onları toplamak zorunda kaldım içim kan agladı ben onları topladım
0 oy
önce (12,148 puan) tarafından

Öncelikle basın sağ olsun canım mekanı cennet olsun inşallah. Babasını 19 yaşında kaybetmiş bir kız çocuğu olarak sana şunu söyleyebilirim hiçbir zaman unutulmuyor seninki daha çok yeniymiş gördüm 17 gün olmuş daha çok taze. Ama zamanla hafifliyor merak etme. Zaten hafiflemesi insan kafayı yer. Biz üç kız kardeşiz bir de annemle başbaşa kaldık babam ölünce başta hep oturur ağlardık babam olsaydı şunu yapardı babam olsaydı burada bunu derdi bir süre sürekli ağladık Ama alıştık yine arada oturup ağlıyoruz bir araya gelince özellikle YAD ediyoruz. Ama hafifleyecek meraketme. Öpüyorum güzel yüreğinden canım benim :'(

Ne zmn hafifileyecek cok agır geliyor tasıyamıyorum
0 oy
önce (6,265 puan) tarafından

Zaman herseyin ilacıdır 

Allah rahmet eylesin annenize

Gercekten öylemi
0 oy
önce (4,186 puan) tarafından
Basin sağolsun annecigine Allah rahmet eylesin
0 oy
önce (11,562 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım.bende babamı kaybettim bir sene olacak.ha acısı aynı kalmiyor insan ilk zamanlar bir daha gulemem zannediyor.unutmuyorsun .onu hatirlatan birşeyde burnunun direği sızlıyor.ben mesela canım babam vs yazılı birşeyi görünce gözüm doluyor hala ama o ilk acısı kalmiyor
Cok agırmıs rabbim kimseye vermesin
0 oy
önce (163 puan) tarafından
Allah içine ferahlık versin yaşamadım Allah yaşatmasın ama çok zor olduğunu anlayabiliyorum,  Allah a sığın ve ondan gekdigine inan bu acının.
0 oy
önce (1,251 puan) tarafından

Aynı açı dan değil aynı Acı dan bakanlar anlayabilir birbirini....

Rabbim sabrını versin mekanı cennet eylesin..
0 oy
önce (2,989 puan) tarafından
Gecmiyor ben annemi kaybedeli 10 ay olacak o kadar onunla doluydum simdi hayatim bombos annen yok kimsen yok ama Rabbim ahiret ayrilgi vermesn annenin enerj8sini sana miras birakiyormus anneden gecen tek sey enerjiymis 

Onlarin mirasini tasimak dosta dusmani sevibdirmeden ayakta kalacaksn

Yasini yasa sakin icind atma
önce (2,989 puan) tarafından
Bak bemim kucuk oglum disinda hic kimsem yok bir kizkardesim yok  birbirinize sarilirsiniz boyle durumlarda dayanisma iyilestiriyor
Benim 5 tane kardesim var en küçügü 16 yasında ben en büyügüm hepsini toplamam lazım dı bu yüzden acı yasayamadım
0 oy
önce (1,583 puan) tarafından
Acıya alışacaksın  zamanla. Ama özlemi hiç geçmeyecek. Bazen bir şarkı, bir kıyafet, bir anı, bir koku, bir yemek sana hep onu hatırlatacak. Bazen gözün kapıya dalacak hayal edeceksin şimdi şurdan içeri girse yanıma otursa diye... 1 yıldır her gece rüyamda görüyorum çok özluyorum ama alışıyorsun içinde özledikçe sızısı kalıyor. Mekanı cennet olsun inşallah. Ortak yaramızdan sarılıyorum sana :'(
0 oy
önce (721 puan) tarafından

Başın sagolsun rabbim rahmetiyle muamele etsin inşallah anneciğine.. geride kalanlara sabırlar versin cnm çok üzüldüm çok acı anlayabiliyorum yeni daha inşallah zamanla acın hafifiler :(

0 oy
önce (1,914 puan) tarafından
Ben anneci bir insan değilim çok canımı yaktı benim ama annanemi kaybetsem senin gibi olurum. Rabbim acını dindirsin.. Mekanı cennet olsun annenin..
0 oy
önce (88 puan) tarafından
Basın sağolsun nasıl teselli verilir bilemiyorum Allah sabır versin csnim benim 
0 oy
önce (4,551 puan) tarafından
Geçiyor ama özlemi kalıyor cnm Allah rahmet eylesin
0 oy
önce (13,242 puan) tarafından
Sadece alışıyorsun annemi kaybetmedim kaynanami kaybettim geçen sene unutmuyorsun ama acısı yerini özleme bırakıyor 
0 oy
önce (1,571 puan) tarafından
Yok bacım geçmiyor. 24 sene oldu annemi kaybedeli...hiç bir zaman da geçmedi

İlgili sorular

+3 oy
21 cevap 663 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nurya (8 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 757 göst.
14 Ocak 2022 Aile kategorisinde Ne fark eder (424 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,013 göst.