+1 oy
194 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (39 puan) tarafından
Kızlar böyle olan varmı kanser olmaktan korkuyorum ufacık şeyleri o kadar çok takıyorum ki

7 Cevaplar

+1 oy
önce (5,736 puan) tarafından
herkes korkar kanserden . adi bile kotu. takma kafaya olursan uzulmek icin halin kalsin . ortada gol yok fos yoksa niye takayimki 
önce (5,736 puan) tarafından
bu daha evlenmemis kadinin ya cocugum olmassa korkusuna benzio bi evlen bi calismalara basla da olmazsa indan sonra kafayi tak . daha bekarken bu tereddute ne gerek varki mantiken
önce (39 puan) tarafından
O yüzden demedim canım düşünmekten beynimin zarar göremesinden korkuyorum elimde değil ufacık şeyleri takıyorum
Ben kendimi ifade edememiştim canım kanser olmaktan değil korkum çok düşünüyorum uyuyamıyorum daşünmekten bunun bana zarar vermesinden korkuyorum kaygı bozukluğu bunun adı insann elinde değil
-Reklam-
+1 oy
önce (4,178 puan) tarafından
Cok zor  bi durum canim. İnsanın beynini susturmasi daha da zor. Edevletten ucretsiz psikolojik danismanlik basvurusu yapabiliyosun. Arama kismina yaz karsina cikar. Onlar sana dönüş yapiyomus. Bunu kendi kendine atlatamazsin. 
Teşekkür ederim canım deneyecem hemen
+1 oy
önce (9,876 puan) tarafından
Ailende kanser vakaları çok mu? Bizim ailede çok diye ben genetik test verdim ama bu bir çözüm değil belli sürelerde belli tahliller tetkikler var yapılması gereken ihmal ediyoruz etmemeliyiz aslında. Ben burda genetik test verdim diye çok linç yemiştim o geldi aklıma 
Kanserden korktuğumdan değil scanım yanlış ifade ettim kendimi o kadar çok düşünüyorum ki kendimi zarar veriyorum
+1 oy
önce (566 puan) tarafından
Bende genelde kalp krizi geçirecem yada kalbimde bişi çıkacak korkusu yaşıyorum aniden ağrı girdiği oluyordu gittim ekg efor holter hepside temiz çıktı ama hala arada geliyor korku
önce (1,417 puan) tarafından
Bu aralar bu bende de var çarpıntı da varmıydı
Vardı canım kansızlık çok fazlaydı ondan oluyormuş
Benimde ferritin değerim düşük çıktı
Geçmiş olsun canım
Teşekkürler tüm hastalara
+1 oy
önce (295 puan) tarafından
Bi psikiyatri veya pisikolok daha iyi olabilir bence kaygilarini azalticak bi ilac belki daha iyi gelir veya konusarak sorunun nerden nasil oldunu anlayip pisikolokla iyi yol.alabilorsin bi dene istersen canim
+1 oy
önce (11,523 puan) tarafından
Bak böyle yaşamak çok zor.babam.bir anda vefat edince bana da ciğerlerime birşey olursa korkusu inmişti.surekli de gidiyordum galba hiriltim var diye.doktorla görüştüm vallahi bir ay içtim o ilacı o kadar iyi geldi ki
+1 oy
Valla canım illet birşey geciktirme tedavini ol derim

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,068 göst.
1 Ocak 2019 Aile kategorisinde Meriçç (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 449 göst.
2 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Misafir9999 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 348 göst.