0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (2,444 puan) tarafından
Ev hanimiyim ama araba kullanmak için bahaneler bulmaya çalışıyorum yok ! Sabahın köründe arabayla oğlanı bıraksam 1 dk yol evden okul okuldan eve mesafe kısacık diceksiniz başka yere git nereye gideyim ki tek başıma acemiyim de eşime diyorm gel beraber sürelim al git dio nereye gidim arkadaş 

Arkadaş yok kahve içmeye gidim uzak of ben araba sürmek istiyorum ama ya 

8 Cevaplar

0 oy
(5,883 puan) tarafından
Markete,pazara,carsiya,alisveris merkezine falan git.
-Reklam-
0 oy
(10,568 puan) tarafından
İstiyon mu istemiyon mu ona karar ver. Benim koca bırakmıyor bana arabayı 50 tane bahane uyudurur sorsan araba kullanmamı istiyo en son dun ver az kullaniyim dedim hava yağışlı arabanın rölantisinde sıkıntı var stop eder dedi vermedi :D
0 oy
(1,636 puan) tarafından

En son kocamla kullanırken kriz geçirdiğim için kullanma hevesimi kaçırdı , iyi eşin al git diyorsa Ben olsam giderdim benimki tek başına gitme diyor, kendime göre gayet güzel kullanıyorum ama yanında erkek olması çok gıcık bir şey :D

(2,444 puan) tarafından
Nereye gidim iste ya :(
(1,636 puan) tarafından
Sokaklarda gez kısa yere bile sür park yap
0 oy
(14,235 puan) tarafından
Kız git dolaş inmeden geri gel illa kullancam diyorsan. Bende acemiyim daha tam kavrayamadim anneme gittim bi kac kere henüz 
(2,444 puan) tarafından
Anneme gidebilemem için e5 karayoluna girmem gerek korkuyorum
(14,235 puan) tarafından
Şehir içi daha zor kullanmak canım akan trafikte o kadar değil ben şehir içine girmeden çevre yolundan gidiyorum annemler tam çarşının göbeğinde evlerinin önüne koyuyorum şehir içinde yürüyorum daha ona cesaretim tok yollar dar her erden biri çıkıyor yaya desen öyle
0 oy
(4,437 puan) tarafından
Bi tur at gel :)) 
(2,444 puan) tarafından
Demi bencede yoksa olacağı yok bunun
0 oy
(2,226 puan) tarafından

Vallaha bende ogrensem tek başima bile olsa surekli disarlarda olurum sürücü kursuna yazilacam gecen bizim arabayla  öğreneyim dedim kaza yaptim:D

(2,444 puan) tarafından
Allah Korusun kız nasil becerdin peki
(2,226 puan) tarafından
Vallaha direksiyonu toplayamadim donerken orta asfalt cukurdu  bayaa o cukura girdim şu dubalar varya  o arabanin altina gömüldü de zorla çıkardık
(2,444 puan) tarafından
Of kötü olmuş kuzu Allah yardımcın olsun esin ne dedi peki benim ki pislik bir karakteri var zaten bahane bulmaya çalışıyor araba sürmemem için
(2,226 puan) tarafından
Arabasını sever ama sakin karşıladı hevesim kirilmasin diye zorla dubayi çıkardı:)
0 oy
(1,883 puan) tarafından
Bende arabayı işe giderken öğrendim yürüyerek 12 dk arabayla 3 dk lık yolda git gel yapa yapa alıştım bi dk lık yolda olsa git gel pratik olur sana sonra uzak diye çekindiğin yerlere rahatça gidersin. Bende senin gbi aman yakın zaten diye diye erteledim korktum bi gün canıma tak etti. Aldım arabayı elim ayağım titrryerek sürdüm şuan tek başıma başka şehire gidiyorum.
(2,444 puan) tarafından
Maşallah sana şuan ben öyleyim işte evde bahanem yok sürmemek için yemin ederim karakterimden nefret ediyorum
(1,883 puan) tarafından
Kadınların araba sürmesi lüks değil şart o konforun tadını aldıktan sonra kocana vermiycen arabayı :) ben vermiyorum oda kendine ucuz bi araba aldı pes edip. Sende yaparsın kendine güven yapanların senden bi fazlası yok bunu düşün
0 oy
(338 puan) tarafından
Kendine güvenmek gerek herkes doğuştan araba kullanmayı bilmiyor cesaret ede ede öğreneceksin. Ben ehliyet alalı 10 sene oldu aktif baya kullandım evlenince bıraktım ama bugün binsem gece gündüz uzun yola bile giderim. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 140 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 430 göst.
20 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde BURSALI& (1,445 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 392 göst.
16 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tugce1100 (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,308 göst.

Kategoriler

1,439,341 soru

23,663,930 cevap

309,127 kullanıcı

...