Kızlar hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz? Benim ritim bozukluğum var. Çarpıntı ve sıkışma şikayeti ile gece eşimlr beraber acile gittik. EKG çekmeden önce her ihtimale karşı gebelik testi yapıldı. Orada öğrendik Şimdi kucağımda ve 4 aylık bebeğim Allah bağışlasın bu arada yavrularımızı...
Allah sana bağışlasın yavrunu
Ben çok istiyordum zaten hep test yapıyordum Bi baktım çift çizgi
Maşallah Allah bağışlasın canım
Ben sürekli uyuyordum misafirliğe gittiğimizde bile annem sen kesin hamilesin dedi ben adet günümü bekledim olmayınca eşime annem test aldırdı hemen annem ve eşim banyonun kapısını bekliyor hemencecik çift çizgi oldu ben ağlayarak çıktım gösterdim ve hep birlikte ağladık suan 7.ayi bitti kucağımda aslan parçam :)
temizlik yaparken kasığımda batma gibi bir sancı oldu eşimde iş arkadaşlarıyla maça gitmişti geldiğinde de hafif ağrım vardı noldu falan derken böyle böyle oldu dedim ilkinde de öyle değilmiydi dedi önemsemedik sonra hafif bulantı başladı bende ama adetime daha 10 gün vardı bu kadar erken belirti olmaz diye düşündüm 2 3 gün sonra eşim rüyasında doğum yaptığımı görmüş ertesi günü bende dayanamadım erken testlerden yaptım 6 gün vardı adetime baya silikdi akşamına hemen kan verdim ve şuan 15+4 haftalık hamileyim canım
Okuldaydim ogretmenlik yapiodum.sabahtan beri arkadaslara midem bulanio diodim hic bisey yiyemiodum.En sonunda biri git test al dedi 3 4 gun gecikmisti bu arada 6 aydan beride olmuodu istioduk. Bende sacmalama ne testi dedim sonra gittim aldim hamile oldugumu ogrendim.Sarildik aglastik cok istedigimu biliolardi.Sukur Allah ima bi kizim oldu.
Adetim geçmişti canım birde aşırı yumurtadan tiksiniyordum kocam alıyordu ben atıyordum en sonunda eşim test yaptırdı öyle öğrendik. Benimde kızım 4.buçuk aylık şuan
Çok şiddetli boğaz ağrısı yasiodum sağlık ocağına gittim antibiyotiksiz geçmez dedi tamam ama önce test yapalım belki bebek vardır dedim kan verdm bsy çıkmadı ilacı kullandım adetim 10 gün gecikti hiç suphelenmedm kan verdim ya bide duzensizdm ben hep ama sonra ne olur ne olmaz diye test aldm şak diye 2 çizgi benim oğlumda 4.5 aylık ablası Allah sağlıklı uzun ömür versin yavrularimiza
1,491,824 soru
24,377,222 cevap
348,411 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın