0 oy
277 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (110 puan) tarafından

Kızlar eşimin arkadaşının yeni bebeği oldu 15 günlük falan böyle bi hediye almak istiyorum iki çocuk annesi olarak yenidoğanda bu takımların daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum sizce böyle hastane çıkışları mı alsam yoksa normal takım mı alsam bedenleri var 6.9 ay almak istiyorum eğer bunlar güzel derseniz hangisi daha güzel sizce ya kararsız kaldım hepsi çok tatlı image

image image

8 Cevaplar

+1 oy
önce (3,340 puan) tarafından
1 numara alırdım, LCW kalıpları büyük oluyor değişim kartı al canım. 
önce (110 puan) tarafından
Tamam canım bende öyle yapmağı düşünüyorum:)
-Reklam-
0 oy
önce (1,572 puan) tarafından
Canım aslında 500 600 bunlara vereceğine direk parayı versen daha makbule geçer. Eminim ki çok kıyafeti vardır 
Ya canım biz aslında altın takacaktık yakın arkadaşlarımız ama babası kabul etmedi bebeğin para verince de kabul edeceklerini sanmıyorum :)
Bizim iki çocuğumuz vardı arkadaşı o zaman bekardı bilmiyordu tabi böyle büyük oğluma bez falan almıştı bir kaç kere :) şimdi de ben bişey almadım siz neyin derdine düşüyorsunuz diye kızıyor tabi o yüzden mecbur kabul etmesi için direk hediye almak istedim yanına da bez alıp koymayı düşünüyorum ;₺
önce (1,572 puan) tarafından
Hmm öyle ise sen bilirsin canım. Hepsi de güzel
0 oy
önce (16,871 puan) tarafından
Bence ne alırsan al değişim kartı olan bir şey al iade  edebilsin.
Evet canım öyle yapmayı düşünüyorum zaten ama bebeğin annesiyle yakın olduğumuz için az çok seveceği tarzı da biliyorum
0 oy
önce (955 puan) tarafından
Bence normal takım al ayaklı alma çünkü giyemiyorlar ben 1 ay anca giydirdim ayaklıları bazılarını açmadım bile alt üst takım daha çok işime geldi birde büyük olsun biraz daha iyi olur
0 oy
önce (1,054 puan) tarafından
Altın kabul etmedi demişsiniz, e bebekten bebekten hediye katrtı da alabilirsiniz altın alacağınız parayı o karta yüklersiniz o gider içindeki parayla istediğini alır.
0 oy
önce (733 puan) tarafından
Bence bebek oyun halısı gibi oyuncaklar oluyor o tarz biseyler alin kıyafet hediyede geliyor annede çok alıyor ama böyle oyuncaklar bir süreden sonra lüks oluyor almaya fırsat kalmıyor diğer ihtiyaçlarından benim fikrim 
0 oy
önce (1,571 puan) tarafından
3.yü aldim geçen gün, çok tatlı ☺️
0 oy
önce (10,685 puan) tarafından
Hepsi de guzel bende sana katiliyorum bunlar daha killanisli bence al 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 611 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 149 göst.