0 oy
99 göst.
önce Diğer kategorisinde (319 puan) tarafından

Saat 10 da başladım 4 buçuğa geliyordu toz alma işim bitti tüm aşyaları bulaşık kapsülü ile detaylıca sildim baya yoruldum ama içim kıpır kıpır temiz gördükçe :) Allah'tan dünden yemeğim vardı yarında dip köşe süpürüp silcem sercem halıları ohh mis:) siz ne yaptınız kızlar 

image

3 Cevaplar

0 oy
önce (6,397 puan) tarafından
Ohhh ellerine kollarına saglik canım afiyet şifa olsun 
önce (319 puan) tarafından
Sağol canım :)
-Reklam-
0 oy
önce (3,349 puan) tarafından
Kahveyi çok seven ben bugün canm hic bir şey istemiyor sadece yalnız kalkmak istiyorum o kadar sana afiyet olsun canım 
Bilmiyorum canım ya bide özel yani kalp atışı yok bebek var dedi kürtaj dedi bir hafta daha bekleyecem sonra gidecem kadın doğum acile birde orda baktiracam
Aynen acele etme Allah büyüktür belki geç döllenme olmuştur
İnşallah canım ya inşallah yani geçen hafta bebek yoktu bu hafta bebek var diyorlar e ölü ise nasıl gelişti şuan görünüyor
Geç döllenme demek ki benim küçük kızım da geç döllenme olduğu için geçç gözükmştü sen bekle yine
Silik fetüs yazmış ne demekse
0 oy
önce (10,649 puan) tarafından
Ohhh miss ben bu ay temizligi iptal ettim derin yapmicam dinleniyorum hep sogukta cam kapi ya cocuk ya kendim hasta masta oluruz da aman gerek yok bu ay da pis oturalim :) 
Valla ben dayanamam romatizma hastasıyım şuan her yerim ağryor yine de duramıyorum seviyorum temizlik yapmayı terapi gibi geliyo bana
önce (10,649 puan) tarafından
Aman bende senin gibiydim canim cikardi da isim bitmezdi sunuda yapayim bunuda yapayim diye aman yok yapmicam artik o kadar zaten de yapamam esim gececi calisiyo

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 387 göst.
0 oy
2 cevap 312 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 236 göst.
18 Eylül 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,732 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 271 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu