0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
buralara çok gelemedim 4 gündür hastanede yatıyorum kanamam var ayrıca erken doğum riski oluştu serklaj yapıldı yeni eve çıktım oğluşum beni çok özlemiş lütfen bebeğim için dua edin kimin duasının kabul olacağı belli olmaz❤️

Herkes sağlıkla bebeğine kavuşsun ❤️

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım benim hiç korkma inşallah sağlıkla dogurursun ..

Ben 13 haftada aşırı kanamam olmustu ..ama rabbime hamd olsun bebegime jic bir şey olmadı.. gönlünü ferah tut ❤️

Dua ederim .. sağlıklı gelsin prenses☺️
-Reklam-
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Allah sağlıkla kucağına aldirsin canım sende bana dua et bebegim görünüyor ama kalp atışı yok dua et kalp atışı duyayım 
(3,329 puan) tarafından
Ya aklım sendeydi inşallah duyarsın canım benim ❤️
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım bir hafta daha bekleyecem
0 oy
(719 puan) tarafından
Ben iki çocuğumu da 9 ay kanamayla doğum yaptım hastanede de yattım çoğu kez ama Rabb'im yaşatmak isteyince yaşıyor yiyecek ekmeği alacak nefesi varsa bol bol dinlen dua et stresten uzak dur inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın 
0 oy
(189 puan) tarafından
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla almak nasıp etsin kucağına☺️
0 oy
(2,428 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 
0 oy
(3,894 puan) tarafından
Rabbim ya şafi isminin hürmetine şifa versin sana gülüm hayırlısı ile vaktinde sağ Salim kucağına alırsın bebeğini inşallah ❤️
0 oy
(3,329 puan) tarafından
İnşallah geçecek canım benim her şey güzel olacak ❤️
0 oy
(14,742 puan) tarafından
Kıyamam sana ya Allahım yardımcın olsun ❤️ bende geçen sene yılbaşına 3 gün kala yatmıştım hastanede çok zor günler geçirdim ama doğurdum 4 aylık oldu bile 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 281 göst.
26 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rarara (691 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.
0 oy
7 cevap 156 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gonca Aslan (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 528 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hello1234 (1,107 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,616 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...