0 oy
122 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,314 puan) tarafından
doktor ilaç vermedi genetik olabilir diye ben doğal birşeylerle desteklemek istiyorum siz neler yapıyorsunuz ?

5 Cevaplar

+1 oy
önce (1,429 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

Bir çok kişi atom tarifini yapıyor. Boy uzatma ve kilo almada çok faydalı olduğuna dair de bir sürü geri dönüş var.

Ben sana buradan atayım o zaman
önce (122,610 puan) tarafından
aay super olur
Yorumu düzenleyip attım canım bakabilirsin.
önce (122,610 puan) tarafından
ekran aldim cok sagol
Rica ederim, şifa olsun. ❤️
-Reklam-
+1 oy
önce (5,284 puan) tarafından
Boy genetiktir canim. Beslenme ve spor %10 etkiliyo diye biliyorum. 

Ben gunluk yemeklerine ilikli kemik suyu katarim. Hamileykende cok tukettim kemik gelisimi cok iyidir iri bi cocuk yani. 

Hergun kahvalti da mutlaka bi yumurta biraz peynir ve tahin yediririm. Haftanin bazi gunleri avakado. 

Diger ogunlerde et ve mevsim sebzesi tahil grubu olur. Gunde 1-2 tane mevsim meyvesi. Hergun 1 kase yogurt yedirin. Kuruyemis yedirin her gun. 

Dengeli besleyin yani. Tahinin boy gelisimine katkisi var. 
önce (5,595 puan) tarafından
Ya bnm evimde tahinden çok ne var gel gör ki çocuklarım sevmiyor
önce (349 puan) tarafından
Tahin çok önemli gerçekten
önce (5,284 puan) tarafından
Canim nasil veriyosun tahini
Bal ya da pekmez karistir.
Bal,kaymak ve tahini karistir cok guzel oluyo.
Tahine bende katılıyorum. Eşimin boyu 1.78 ben 1.50 ama bebeğimin boyu gerçekten uzun maşallah. Ve ben bunu vesile olarak tahine bağlıyorum. Her gün düzenli olarak mutlaka tahin veriyorum kahvaltısı ile beraber. Çoğunlukla tahini tek başına veriyorum. Arada bir de farklılık olsun diye pekmez ile karıştırıyorum.
önce (1,394 puan) tarafından
Benm kızımda tahinj çok sever. Hatta bazen sadece onu yiyor diyebilirim.. bide bide et kesinlikle. 2 3 güne bir kıymalı yumurta yaparm tereyağı ile çok sever
0 oy
önce (762 puan) tarafından
Tahin, Kefir yoğurt benim bildiğim boy uzatıyor yediriyorum. Bide ocean balık yağı kullanıyorum ben 2,5 yaşında 
0 oy
önce (1,452 puan) tarafından
Tamamen genetik şöyle söyliyeyim et ve süt ürünlerini 25 yasindayim son 3 yildir tüketiyorum sadece ve boyum 1.86 

Gıdalar beslenme düzeni boy uzatmaz kuzum.

Oğlum 5 yasinda 140 cikti bu ay boyu anne baba ortalamasina göre genetik 
0 oy
önce (3,914 puan) tarafından
Boy uzunlugu icin protein agirlikli beslenmeli. Bir ikincisi de yuzmeyi oneririm. Benim oglum protein agirlikli besleniyodu evet ama boyuna baya katkisi oldu yuzmenin de. 4 yasindan beri yuzuyor haftada 2 gun. Doktorda yasindan uzun diyor.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 26 göst.
0 oy
3 cevap 108 göst.
27 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (3,888 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 71 göst.
0 oy
10 cevap 174 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde eskiprofl (47 puan) tarafından soruldu

404,661 soru

12,122,203 cevap

36,476 kullanıcı

...