0 oy
648 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (76 puan) tarafından
Kizlar ayip konu ama içimi döküb rahatlamak istedim erken boşalma sorunu var kocamla bu konuyu konuştum sakince doktora gitsek daha iyi olur diye sana hep destek ooucam diye hayir gitmiycem bi sorun yok dedi bende bende o zaman hic yakinlik kurmam senle dedim çok uzgunum kocami cok seviyorum ama fikirlerime sayqi duymadi napicam bilmiyorum:(((

5 Cevaplar

+1 oy
(1,136 puan) tarafından
Bimden yeşil kuru prezervatif geciktirici onu kullanın çok işe yariyor
(336 puan) tarafından
Kocayi degistir o zaman
(1,011 puan) tarafından
Vxhgdhdhjdtcs
(928 puan) tarafından
:)))))
(1,382 puan) tarafından
Kibricikiz Allah senin hayrını versin çok güldüm
(76 puan) tarafından
Töbe kiz kocami seviyorum:)
-Reklam-
+1 oy
(630 puan) tarafından
Yani bu bir sorun hem srnin hem esinin acisinfan bence o da bunun sen soylemeden de farkindadir ama erkekler boyle seyleri gururlarina yediremiyor olabilir. Belkide her seferinde erken gelmemek icin strese girdiginden daha cabuk bosaliyorda olabilir. Bence bunu kabullenmesini saglamali ve bi doktora gorunmeli bu ikiniz acisindan da onemli bir durum o heo kendini yetersiz sende hep tatminsiz hissedeceksin boyle olmasindansa cozume ulasmak daha onemli umarim sorununu kabul eder ve tedaviye gecebilirsiniz 
(76 puan) tarafından
Umarim:(
0 oy
(448 puan) tarafından
Kocan erken mi boşalıyor yani   erkenlik kavramı da kişiden kişiye degısır hanı dakka belırt
(72 puan) tarafından
Ben de ED olduğunu düşünmediğim için bu yorumu yaptım zaten. Başka bir sorun olabilir dediğim yöntemi deneyip olmadığını görünce bir doktor kontrolü ve testlerden geçmesi gerektiğini belirttim
(76 puan) tarafından
O bunu anlayana kadar ilişki yok kötü de davranmicam umarim kusa surede beni anlar
(76 puan) tarafından
O ne bozuklu ? İlk defa duydum
(72 puan) tarafından
Gerektiği kadar sertlesemedigi için Ed olabilir. Ama erken boşaldığı için stres yapıyor ve bu onu daha çok erken boşalmaya itiyor da olabilir. İlişki süreniz ne kadar mesela ne kadar aralıklar ile ve üst üste de yaptığınızda aynı sorun ile mi karşılaşıyorsunuz
(76 puan) tarafından
2 ci yapišimda 1 2 dakka fln uzuyo cok deyil sertleşme oluyor ama erken bitiyor
0 oy
(76 puan) tarafından
Bu geciktici spreyler işe yarıyormu bende onu merak ediyorum eczaneye gitmeyede cekinirimya alan varmı baska yerlerdede satılıyormu internet haric birde  
(727 puan) tarafından
Benim eşim kullanıyor trendyoldan sipariş verdi arkadaş yukarıda 1 dakika demiş benimki herhalde 5 saniye falandır ben söylenmiyim diye de geciktirici kullanıyor
0 oy
(727 puan) tarafından
Senin koca da aynı benimki biz kaç defa tartıştık bu yüzden gitmem diyor çözümü geciktirici sprey de buldu sizde deneyin yorumlara bakarak alabilirsiniz çok etkili gerçekten :) 
(76 puan) tarafından
Ahh ahh sprey bi işe yaramiyor malesef:(
(727 puan) tarafından
Onun kaltisine bağlı kız bizde farklı bi sprey alınca işe yaramamıştı bi tane kullanıyor çok iyi gerçekten
(76 puan) tarafından
Adi ne spreyin
(727 puan) tarafından
Fotosunu atayım mı ayıp olmaz dimi
(76 puan) tarafından
Hayir olmaz atabilirsin istrrsen

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 377 göst.
13 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kubraaaaa4545 (186 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 83 göst.
0 oy
3 cevap 778 göst.
16 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmahani (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 587 göst.
8 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,070 soru

12,373,374 cevap

42,606 kullanıcı

Kategoriler