+1 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
Doğuma yakında çok agryordu ama bukadar değil doğum yaptığım günden beridir felaket sirtim agryor sanki bicaklanmisim gbi iki büklüm gbiyim kızım kuveze grdi bir hfta hastanede kosturdum falan eve geldik halen agryor geçmiyor bu sırt ağrısı acaba niye ya:(

7 Cevaplar

+1 oy
(62 puan) tarafından
Sezeryan mı oldunuz acaba 
(5,961 puan) tarafından
Normal doğum cnm
(62 puan) tarafından
Uzun süre bir ağırlık taşıdığımız için bel ağrısı kalıyor belli bir süre maalesef
-Reklam-
+1 oy
(448 puan) tarafından
6 ay oldu benim ağrım yeni geçti
(5,961 puan) tarafından
Normal doğum dimi yptin
(448 puan) tarafından
Normal doğum yaptım
+1 oy
(631 puan) tarafından
Bu bende de olmustu hatta bebegimin burnunu burun aspiratöruyle cekerken sirtima rwsmen bicak saplaniyor nefes alamiyordum ama zamanla gecti yine cok yorarsam kendimi ara ara agriyor oglum 5 yasinda bu arada 
(5,961 puan) tarafından
Normal doğum mu yptin sende
+1 oy
(3,081 puan) tarafından
Loğusayken dikkat etmemişindir üşütmüşündür . Lohusalık yeleksiz şalsız patiksiz geçirtmezmiş büyükler 
(5,961 puan) tarafından
Patigim hep ayagmda Kazak ta giydim hep ama hastanede bebeği emzdrmek için cagryorlar di o koridorlrda git gel ypyordum odada soğuktu zaten belki ondan da olblir ya
+1 oy
(717 puan) tarafından
Medikal masaya gıt 1 ay boyunca hiçbişeyin kalmaz
+1 oy
(70 puan) tarafından
Normal doğum yaptım ilk dogumda hamileyken de ağrıyordu . Doğum yaptım kızım 3 yaşında hala ağrıyordu şuan 2. Gebelik 33 hastalığım 2 dakika desteksiz oturamıyorum sarma sarmak flan hayal oldu
(5,961 puan) tarafından
Ay bende yaa arkama yastık koyuyorim yine agryor  çok siddetli ilk kızımda da doğumdan önce vardı geçmişti ama bu halen devam ediyor
+1 oy
(96 puan) tarafından
Ben ikinci sezeryan doğum yaptığım da aynı senin gibi yaşadım ve baş ağrısı ile beraber bol bol Nescafe içtim Birkaç güne hafifledi ondan sonra iyileştim tamamen umarım bi an önce kendine gelirsin dikkat et :)) 
(5,961 puan) tarafından
Ben çok çay su iciyorim ama ben normal oldum çok kötü agryor
(96 puan) tarafından
Normal olduğu için olabilir ağrısi normaldir suan nasılsın Devamı ağrılar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 84 göst.
0 oy
6 cevap 133 göst.
+1 oy
3 cevap 52 göst.

408,339 soru