0 oy
434 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (200 puan) tarafından
Selamun aleyküm kardeşlerim buradan bir kaç kişi sorup merak etti için paylaşmak istedim 1 aydır başım boynum çok şiddetli ağrıyordu arada gözlerim bulanık oluyordu ben uykusuzluktan diye düşündüm sonra gün içinde hergün ağrıyinca 1 hafta ölçtüm şeker zaten var daha da şüphe duymaya başladım 1 haftalık ölçüm sonucum aç karnına bile 15 16 çıkıyor aşşa çıkmadı hiç tüm ölçümlerim bu şekildeydi bugün ölçüm sonuçlarını doktora gösterdim hiçbir film vs çekemedi tansiyonun yüksek dedi direk ilaç yazdı ilaç raporu yaptı bir ay kullan tekrar ölç gel dedi eğer bu tür baş ağrısı vs sorunlarıniz varsa ihmal etmeyin insan düşünce Rabbimden başka kimse bakmaz sizden dua istiyorum şekerin üstün tansiyon da çıkınca daha da üzüldüm ama bunada şükür Asla Rabbime isyan etmem sadece üzüldüm yaşım genç oldu içi çoğu şey yasak birde diyet verdi birde dualarınızı bekliyorum hayırlı geceler diliyorum Rabbime Emanet olsun ☺️

10 Cevaplar

+1 oy
önce (767 puan) tarafından
İnşallah geçer genç yaşta şeker ve tansiyon sorunu gerçekten çok kötü bir durum bende 23 yaşındayım kolesterol ve düşük tansiyonla uğraşıyorum hamilelikten beridir kaldı bir gün düşeceğim ama ne zaman diyorum bende doktorun önerdiği gibi besleniyorum artık umarım en erken zamanda atlatırsın sağlığına kavuşursun dualarım seninle ❤️
önce (200 puan) tarafından
Bende 22 yaşındayım Rabb'im isyan saymasin asla da etmem çocuklumu yaşamadım hep kötü şeyler yaşadım doğdumdan beri buda Rabbimin sınavı şeker tansiyon var kolestrol da çıkar bende yakında ard arda çıkıyor hepsi maşallah banada diyet verdi 70 kilo olmuşum kesinlikle doydumu hissetmiyorum çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah rabbim sizede şafi ismiyle şifa versin inşallah rabbim kimseyi düşürmesin çok korkuyorum bana bişey olmasından değil cocukalrim başkasının eline kalmasından çok takıntıliyim herşeyi kafaya takıyorum bugünde duyunca çok ağladım çok doluyum ❤️
Bende aşırı takıntılı ve korkuyorum açıkcası ama doğru beslenmeyle ve stresten uzak durmayla atlatamayacağımız şey yok inanıyorum çünkü inanmaktan başka şansımız yok rabbim bizi evlatlarımıza bağışlasın bende doğduğumdan beri hiç iyi şeyler yaşamadım ben birde kalp sorunu yaşıyorum ama eminim bunlar geçicek hiç kimseyi hiçbir şeyi kafama takmamaya çalışıyorum ne kadar zor olsa da çocuğum için benim var olmam gerekiyor onun için kimseyi umursamamaya çalışıyorum eminim sende başarıcaksın çünkü sen güçlü bir annesin rabbim her hasta anneye Şafi ismiyle şifa versin evlatlarımızı bizsiz arkamızda bırakmasın umarım sende bu sorunları atlatır ve sağlığına kavuşursun ve hiçbişeyi kafana takmamaya düşünmemeye çalış bunu kendin için değil evladın için yap onların annelerine ihtiyacı var çünkü ❤️
Bir söz okumuştum sen kafana taktıklarını mezara götüremessin ama onlar seni mezara götürür diye bu söz beni daha da etkiledi Yorumun çok umut verici ve çok güzel motive etti beni Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel duaların için Rabb'im hiçbir evladı annesiz bırakmasın inşallah onlardan başka neyimiz var sende güçlü ol evladın için onun sana ihtiyacı var çünkü kadınız biz güçlü olmak zorundayız dualarımdasın inşallah güzel kardeşim yarın diyete başlıyacam insallh başarabilirim yemek yaparken insan şaşıyor zaten onu yeme bunu yeme bakalım ne yicem bende bilmiyorum
Merak etme bu günleri geçtiğimizde arkamıza bakıp ben ne kadar güçlüymüşüm neler yaşamışım da atlatmışım helal bana diyeceğiz ve çocuklarımız onlar için başardığımız şeylerden ilham alıp sağlıklı bireyler olucak lar annelik yürümeye mecali yokken çocuğu için koşmak demektir bir yerde
İnşallah Rabb'im o günleri gösterir bacım inşallah çocuklarımız sağlıklı olurlar tek temennim o herşey onlar için değil mi zaten ❤️☺️
İnşallah bacım inşallah dualarım seninle inşallah atlatacaksın sen ne kadar iyi olursan evladın da o kadar iyi olur onun rehberi sensin onun için kendine iyi bakman gerekiyor o seni örnek alacak senden ona miras kalacak hayatta yaptığın herşey ❤️
İnşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah inşallah sende atlatacaksın bacım Rabb'im evladına bağışlasın seni inşallah
Amin inşallah hepimizi bağışlasın rabbim evlatlarımıza ❤️
Amin inşallah güzel kardeşim Benim ❤️☺️
-Reklam-
0 oy
önce (87 puan) tarafından
Canim benim ya çok üzüldüm valla bende olmamak için uğraşıyorum benimde yaşım çok genç doğumdan dolayi tansiyon hastası adayıyım. Allahim şifa versin kalıcı olarak geçsin inşallah. Hemen pes etmeseydin ilac yerine başka çözümler baksan önce mesela alternatif tıp falan 
Bende gebelik şekeri vardı doğum ettim geçti kızım 4 yaşında 4 yıl sonra tekrar başladı şeker oldum aradan 5 ,6 ay geçti tansiyon da çıktı şimdi bizde tansiyon ve şeker genetik hemen hemen tüm aile akrabada var keşke geçse ama kalıcı başım aşırı şiddetli ağrıyor boynum da aynı hemde hergün ilaç içmeyi hiç sevmiyorum ama mecbur kullanacam bakalım dikkat et canım sende ben kendime hiç bakmadım aşırı saldım gittim doktor dedi çok mu stres yapıyorsun dedim hayatım stres yani çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah
0 oy
önce (2,062 puan) tarafından
Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim çok çok geçmiş kardeşim dikkat et kendine benimde bir aya yakındır boynum başım ağrıyor ayriyeten mide bulantısı yapıyor gebe değilim o kesin şimdi sen söyleyince acaba mi dedim 
Bende ara ara oluyor bulantı unuttum yazmayı tansiyon aleti varsa ölç evde 1 hafta ölç günde 2 defa tansiyon kanda çıkmıyor benim aklımın ucundan geçmezdi tansiyon olacağım ama böyle cocukalr bile morleimi bozsa beynim yerinden çıkacak gibi ağrıyor doktor sıkıntı stres yapma dedi ama işte insanın elinde değil oda ihmal etme sakın aynı belirtileri yaşadım inşallah sen de çıkmaz canım çok teşekkür ederim Allah'ım razı olsun inşallah güzel kardeşim ❤️☺️
Amin ecmain kardeşim benim Allah razı olsun inşallah senden evde tansiyon aleti var deneyeceğim inşallah bakalım umarım öyle bişey çıkmaz sanada tekrardan çok çok geçmiş olsun vefakar kadın ❤️
İhmal etme ama lütfen 1 hafta ölç inşallah çıkmaz Rabbimin izniyle çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah seviliyorsun güzel bacım ❤️☺️
İnşallah öyle yapacağım kardeşim benim ve sende Allah için çok seviliyorsun
❤️❤️❤️
0 oy
önce (3,004 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun sevgicim ben korona zamanında çok kötü geçirmiştim öksürükle birlikte enseden gelen anlık ve şiddetli bır agrı o agrıyı asla unutamam devlete gittim astım başlangıcı dedı öksürükle birlikte tansiyon cıkıyo dedı özele gittim oda aynısını dedi astım ilacı kullandım daha sonra Beyin cerrahi ne gittim ama belim için eşimde doktora bu baş ağrısından bahsedince hem bel hem başımdan emar çekildi belim için ameliyat dedı başım için hayatımda ilk defa duyduğum charıa malformasyonu yanı beyincik sarması var dedı 
Amin inşallah dua almak çok güzel her zamn dualarımda olacaksin isimlerinizi bilmesem de edecem ablam Rabb'im sağlıklı uzun ömürler versin evlatlariniza bağışlasın inşallah
Amin canım adım yeşim isimle dua etmek daha iyidir..Rabb'im ömründe ölümünde hayırlısını versin hep böyle dua ederım ben
Amin yeşim ablam dualarımdasın inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah Allah'ım imanlı bir hayat hayırlı bir ölüm versin inşallah
Amin canım Allah razı olsun❤❤
Cümlemizden inşallah güzel Ablam ❤️❤️❤️☺️
0 oy
önce (627 puan) tarafından
Gecmis olsun benimde hep düşük cikiyor hatta hamilelikte dusuk tansiyondan bi ara bayilmistim hala daha dusuk ciksr ama 
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ölç bir hafta mutlaka doktora göster ihmal etme canım geçmiş olsun Rabbim şifanı versin inşallah ❤️
önce (627 puan) tarafından
Amin tesekkur ederim ❤️
Rica ederim güzel kardeşim ❤️☺️
0 oy
önce (9,436 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım ilacını asla ihmal etme babamda tansiyon yüzünden 52 yaşında beyin kanaması geçirdi yüzde 20 felç geçirdi aylaridrj tedavi ediyoruz fizik Doktorlarindayiz Allaha binlerce şükür çok az kaldı eskiye dönmesine 
Çok teşekkür ederim Allahim razı olsun inşallah İşte en çok korktum bizim tanıdık kaç kişi böyle tuvalette banyoda abdest alırken beyin kanaması geçirdi evde kimse yokmuş saatler sonra kapıyı kırıp kadını çıkarıyorlar ve yaşıda gençti babanıza çok üzüldüm Rabb'im şafi ismiyle şifa versin inşallah birdaha yaşatmasın inşallah çok geçmiş olsun
Babamda namazda geçirdi birde şoför yurt dışındaydi şoför arkadaşlari su dokmusler kafasına çok şükür. Teşekkürler canım sana da geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah babainiza
Amin amin kimse yaşamasın ♥️
Amin inşallah ❤️
0 oy
önce (1,429 puan) tarafından
Canım şeker olanlarda genelde tansiyon olabiliyor ilacını düzenli kullan birşey olmaz Allahın izniyle babam yıllardır ikisini kullanır 
Aynen öyle oluyormuş bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum ben Rabb'im babanizada şafi ismiyle şifa versin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️
0 oy
önce (1,189 puan) tarafından
Nasıl bir ağrı benimde başımın üstüne sürekli ağrılar giriyor 
Ense başım komple şiddetli bir ağrı bende geç uyuyorum çoğu zamn ondandır dedim ama sonra dedim hergün ağrıması normal değil ihmal etmeyin kanda çıkmıyor tansiyon aletiyle 1 hafta ölçün yazın dahiliye gidin eğer ki yüksek de
İnşallah değildir ama inanin durduk yere agrimiyor inşallah sizde yoktur çok geçmiş olsun canım
0 oy
önce (30 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun canım çok haklısın annelik ve genç olmak biraz üzüyor  bende hamileliğim son haftasında tansiyon yükselmesi yaşadım gebelik zehirlenmesi oldum ama anlamadım.çok şükür atlattım ama tansiyon yüksek olduğu için baya bir zaman huzursuz oldum diyet yemek tuzsuz etkiliyor insanı kan sulandırıcı falan ama 4 aydır kalbimde 2 güne bir çarpıntı veya çarpıntı tarzı şeyler oluyor yani ne bileyim üzülme stres zaten baş düşmanı inşAllah düzelirsin 
Çok dikkat et kendine bence tansiyonunu bir hafta ölç dahiliyeye git bir bakalım tansiyon tehlikeli bir hastalık çünkü çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️
önce (30 puan) tarafından
Amin cümlemizden inşAllah:)
0 oy
önce (1,818 puan) tarafından
Ayy benm hep var norolojiye bile gittim migren denildi ama tansiyon şeker baktirmafim.suan hamilelikten daha çok var hep tansiyonum düşük çıkınca gebelik deniliyor ama gebelikten öncede vardı 

Hangi domtora gittiniz bu arada geçmiş olsun 
Mutlaka peşine düşün şeker için aç karnına sağlık ocanda kan verip öğrenmiştim tansiyonuda 1 hafta evde ölçtüm günde 2 defa ölçüp yazacaksın Tansiyon kanda çıkmıyor çünkü dahiliye bölümü her ikisinede bakıyor çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizede geçmiş olsun ☺️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 299 göst.
6 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 186 göst.
20 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 204 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Merve 27 (49 puan) tarafından soruldu

404,851 soru

12,127,954 cevap

36,491 kullanıcı

...