0 oy
177 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (263 puan) tarafından
Eşim ve arkadaşları ve nışanlıları hemen hemen 3 4 hafta da bir pazar günleri buluşuruz aslında iyi kızlar ama ben kendimi ortamda dışanmış hissettim çünkü sürekli 4 kişilik konuşma geçer aslında benim ile de konulurlar ama ık mık gibi 

6 kişiyiz eşim ile ben yokmuşuz gibi davranılar birbirlerinin kolundalar belki diyeceksiniz ki 

Herkes sevmek zorunda değil ama onalr  aldı bizi Ortamda bırakıldım konu dışı oldum 

Yanlış mı düşündüm bira daha gitmicem ne dersininşz? Benim ne dmek istediğimi umarım anlamıssınızdır 

Konu benimle arkadaş olmaları değil aynı ortamda dışlanmak

7 Cevaplar

+1 oy
(15,721 puan) tarafından
Yok sayıldığım ortama bir daha girmem. Sadece sen değil eşinde yok sayılıyor.  Hiç gerek yok görüşmeye. 
(263 puan) tarafından
Ewt eşim anlamadı  ilkten

Ama farkına vardı sonradan konu sadece Kendini övme onu giyerim bunu içerim şarap alırım Buna para veirirm sunu aldıö gittim sürrekli kendini ön pşamdı tutması ben daha ne diyeyim yani a ferim Ooo ne güzel başarı diye mi Arşa çıkarayım Konu olsa zaten konuşcaz yanlış mıyım?
-Reklam-
0 oy
(1,817 puan) tarafından
Dışlandığımı hissettiğim insanların yanına gitmem 
(263 puan) tarafından
Kalbım kırıkdı allayacak duruma gelmiştim eşimde anlamadı ortamı O sırada ilala ettim ayrılmak için yanlarından
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Öyle hissettiren insanlar benim arkadaşlarım olamaz olmamıştır demektir bu çünkü gerçekten içten bir dost asla böyle hissettirmez.. 
(263 puan) tarafından
Hissetmememk mümkün değil
0 oy
(311 puan) tarafından
Öyle düşünüyorsan gitme canım sende ben olsam gitmem
(263 puan) tarafından
Eşime de dedim ben daha gelmicem çağırırlarsa Gitmeyelim dedim
0 oy
(3,540 puan) tarafından
Anlıyorum canım seni 

Bende de olur o 

Bende çalıştığım ortamda oyleydim 

Sanırım çabuk kaynastigim içindi sıcak kanlı yakın olduğum içindi. Çünkü herkes soğuk kanlı yüksekten bakar konusurlardi 

Bende aksine çok iyimser olurdum dislanirdim 

Bence gitme bi bahane bul onlar senin arkanda gezsin 

Soguk dur
(263 puan) tarafından
Aynısını yaşadım anlamammak mümkün değil zaten Hatta ben onları evimde ağırladım  öok güzel eğleniriz ama onlar gibi olmadığım için dışlandım örneğin lükxs hayat yaşanmışlıkar
(3,540 puan) tarafından
Uzak dur canım en azından kafan da rahat olur
Kimse vermiyor ya senin ekmeğini bosver
0 oy
(711 puan) tarafından
Tam olarak dışlandıgını sama hissettiren neler oldu
(263 puan) tarafından
Sürekli 4 kişilik konuşma olur fotoraf cekilme dağil biz yokmuşuz gibi davranırlar aslında soğuk kablı değilim sadece onlar gibi üstten biri olmadım
(711 puan) tarafından
Peki sen hiç konuşmalarına katıldın mı yoksa onlar konuşurken geri mi çektin kendini
(263 puan) tarafından
Ben dağil olurken sağa sola bakarlar kendileri konuşunca Gözlerinin içine bakarlar dağa nasıl anlatayım Ki diyorum ya aslında ben konulunca hepimiz güleriz çünkü konu açarım onalr sürekli kiko giyim Nişan günü Almak vermek istemek Aşdım verdim bu kadar para verdim veririm alırım konusu
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Acaba sen onlara mesafelisin de o yüzden mi dışarda kalıyorsun yani muhbabet kurmaya samimiyeti ilerletmeye çalışıpta mı dışarda kaldın sadece merak ettim 
(263 puan) tarafından
Hayır aksine benim ile konuşunca güleriz erkekler dağil çünkü soğuk kanlı değilim
(18,181 puan) tarafından
O zaman atlar görüşme bir süre tepkini anlasınlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 123 göst.
+1 oy
13 cevap 326 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tuubba (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 261 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Burcin34 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy