+1 oy
192 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (87 puan) tarafından
Neyiniz oldu bitane kizim var oğlum olsun istiyorum Allah herkese bu iki duyguyu tattirsin inşallah 

13 Cevaplar

0 oy
(1,697 puan) tarafından
Bende ovulasyon gününde kaldım daha belli değil şurada bekliyimm
-Reklam-
0 oy
(721 puan) tarafından
İlk defa duydum bende takip ederek hamile kaldım cinsiyeti kız 
(29 puan) tarafından
Nasıl takip ettiniz acaba
(721 puan) tarafından
Pep app uygulamasından
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Ovulasyon gününden başka günlerde de hamile kalınıyor mu ki?
(2,458 puan) tarafından
Ha evet öyle teşekkür ederim açıklama için 72 saat yaşayabiliyormuş sperm
(1,569 puan) tarafından
Peki hangi gündeki sperm ile hamile kaldığımızı nereden anlayacağız ki :)))
(577 puan) tarafından
Ben bunu Instagram da bir Dr'un videosunda dinlemiştim. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bana mantıklı gelmişti

- (XX kromozomu kız yavaş,  XY  kromozomu erkek hızlı)
Kadın vücuduna giren spermin taşıdığı kromozomlardan hangisi önce ulaşırsa cinsiyet o olur. Ve sperm hücresi 4 ila 5 gün kadar yaşayabilir bu belirtilen süre içerisinde de
Yumurtlamadan önce birliktelik oluyorsa xx daha yavaş gittiği için dollenme kız yumurtalama günü birliktelik oluyorsa xy erkek olur  diyordu.
(2,458 puan) tarafından
Mantıklı gibi
(1,569 puan) tarafından
Hmm düşününce mantıklı evet
0 oy
tarafından
Bende yumurtlama takibi yaptım bakalım 15 gün sonra net belli olcak tabi Dr bı tahmin yaptı 
0 oy
(852 puan) tarafından
Sağ ve sol yumurtaliklarla  alakalı cinsiyet söz konusu mu 
(1,329 puan) tarafından
Canım çevremdekilrr hep sağ erkek sol kız. tatlı erkek, ekşi kız hep böyle dediler inanmam böyje şeylere.Sol tarafım ağrıdı tatlıdan nefret ettim ve kızım olucak Allah'ın izniyle
(326 puan) tarafından
Doğru değil, oğlum hep sol tarafımdaydi, sol taraftan döllenmiş. Canımda hep ekşi çekti, ekşi yedim. Tatlıyı sevdiğim halde hiç canım istemedi oğluma hamileyken
(1,329 puan) tarafından
Valla bn de inanmam böyje şeylere de bn de olan bu
(852 puan) tarafından
Doktorum iyi bı doktor memnunum prof.
5 haftalık hamileydim daha, sol yumurtalikdan döllenmiş erkek olma ihtimali yüksek demişti hayirlisi artk.
(3,096 puan) tarafından
Benim oğlanlar hep sağ yumurtalıktan oldu .hep orası ağrır diken gibi batardı
0 oy
(111 puan) tarafından
Oğlum 5 yaşında doktora kontrole gitmiştim bakıp yumurtan çatlamış değerlendir demişti oğlum oldu kızım 5 aylık beklemediğim ay oldu 
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Oğlum oldu canım 
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Yumurtlama takibiyle oldu bizimde gebe kalma ihtimalinin yüksek olduğu günleri özellikle değerlendirdik ve kızım olucak 
(87 puan) tarafından
Tam yumurtlama gununde mi birlik oldu
(1,329 puan) tarafından
Gebe kalma ihtimali yüksek dediği günlerin hepsinde oldu ilişki hangi gündü bilmiyorum ama tuvaletim geldiği halde bile kalkmamıştım bütün gece ayaklarımı çok uzun süre diktim yatak başlığına o gece tuttu bnce
0 oy
(45 puan) tarafından
bende denedim 3kere ama olmadı nerde yanlış yapıyorm acaba çift çizgi oldugu gün mü ilişki olcak yoksa çift çizgi silikleştiği zaman mı
0 oy
(741 puan) tarafından
Kızım tam ovülasyon gününde olmuştu. Testle takipledim ve tek seferde oldu. 2. Yi düşünüyoruz yüne testle bakıyorum ama olmuyor nedense
0 oy
(568 puan) tarafından
Bunu biliyorum. Y kromozomu 3 gün de kaybolduğu için ovulasyon gününde yapıldığında y kaybolmuyor ve erkek olma olasılığı yüksek oluyor. Şahsen ben hatırlamıyorum ama o zamanlar takvime bakıyordum. Muhtemelen o zamanda yaptık ve oğlum var. 
0 oy
(856 puan) tarafından
2 oğlumda tam yumurtlama günü oldu  ama yumurtlamadan önce sonra kalmalı diye duydum keşke bileydim 2. Kız olsun diye öyle yapardım ovulasyonla takip ediyordum
(87 puan) tarafından
Canım şuan ovolosyon testi yapıyorum 2 gündur ikisi kıpkırmızı çıkıyor acaba çatlamam olmuşmudur
0 oy
(14,611 puan) tarafından

Yumurtalara gününe göre ayarlamıştık kızım oldu 

Oğlum nasıl ne zaman bilmiyoruz :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 242 göst.
0 oy
7 cevap 284 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 86 göst.