0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından
Amerikanın yeni başkanı garip garip açıklamalar yapmış. Uzaylılar ile iletişime geçmişler, vakti geldiğinde hepsini gösterip, açıklayacakmış. Dünyanın en güçlü ülkelerinden birinin başkanı bu açıklamayı yaptı. Ya başındaki adam deli ya da garip bir sürece doğru gidiyoruz

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

8 Cevaplar

+1 oy
(2,257 puan) tarafından

2020 den beri herşey projeydi ve proje olacak... O senelerde insanlara çip takacaklar dedik öyle bir teknoloji daha  yok dediler. 2 sene sonra kediler köpekler çiplendi. :woot: insanlarada takılcak dedik alen delon şuan maymunu çiplemiş oyun oynattırıyor  hatta eski milli eğitim bakanı ziyaydı galiba onun katıldığı bir toplantıda  türkiye cumhurbaşkanında olduğu o toplantıda bundan 7-8 sene sonra herkese çip takılcak ve uydulardan kontrol edileceğimiz bir sisteme doğru gidiyoruz demişti.. Adına yeni dünya düzeni diyorlar. Kısaca yeni nesil firavun sistemi geliyor... Allaha kocaman bir şirk koşan yeni bir sistem... Deccal sistemine hoşgeldiniz... 

(215 puan) tarafından
Yok ya o kadarını yapamazlar, hiç teknoloji olmayan yerlerde de insanlar yaşıyor
(2,257 puan) tarafından
Yapamazlar diyorsunuz ama hiç teknolojinin olmadığı yerlerdeki insanlara aşı yapıp denek olarak kullanıyorlar. Ordaki insanların boyun eğmesi daha kolay olacak malesef...
(1,330 puan) tarafından
Çip takılmadan bile gittikçe robotlaştırılmaya çalışılıyor epifiz bezlerimizi bile tıkayarak duygusuz hissiz askerlere çevirmek için her tuşa basıyorlar resmen
(2,257 puan) tarafından
Olay o zaten haşa Allah gibi insan kontrol etmek kısıtlamak izlemek isteyen malesef ki firavun soyundan gelenler var. Geçmişte firavun vardı ilahlık taslardı parayla insanları köleleştirir kendisine kul yapmaya çalışırdı şimdi teknoloji var ve yine bir firavun birşey değişmiyor soyundan gelenler yine aklı Allaha şirk koşmakta. Cinsini bilmem ne yaptığım cinsine çeker derler ya aynı o şekil işte.
(215 puan) tarafından
Epifiz bezini tıkamak nedir anlamadım
(1,330 puan) tarafından
Epifiz bezi üçüncü gözümüzdür kalp gözü de diyebiliriz bizim tabirimizle...Hani bazen görmesek bile hatta uyuyo olsak bile birinin bizi izlediğini hissederiz ve doğru çıkar ya işte bu bez sayesinde.tabi başka bisürü işlevi olan hormon salgılayan küçücük bi bez.Ams diş macunlarında hatta çeşme sularında bulunan flor yüzünden kireçleniyo bu da bizi olmamız gerektiğinden farklı kişiler yapıyo ki bu daha masum şeyler ne oyunlar dönüyor Allah bilir
(215 puan) tarafından
Olmamız gerektiğinden farklı kişiler yapıyor ne derken aptallastiriyor mu?
-Reklam-
+1 oy
tarafından
51. Bölgenin bunun çok daha ilerisinde bilgiler gizledigini sanırım bilmeyen yoktur anlatan kişi Trump olabilir ama anlattıkları şeyler olasi
(215 puan) tarafından
51. Bölge sahte uydurma diye okumuştum, hatta uydurma olduğuna dair belgesel izlemiştim
tarafından
51. Bölge sahte diye bir belgesel yapılmışsa bunu yine 51. Bölge kendini saklamak için yaptırmıştır :) bu konudalarda çok araştırdığım şey oldu gerçek olduğunu soylebilirim
(215 puan) tarafından
Belki de doğrudur ama asla göremeyeceğiz :)
tarafından
Belki de görüyoruzdur ama farkında değilizdir :)
(215 puan) tarafından
Ayarlarım bozulur öyle düşünürsem :))
0 oy
tarafından
Amerikanın yeni başkanı Trump deglmi yaw 
(215 puan) tarafından
Evet, google a yaz Trump ve uzaylılar diye bizim resmi haber kanallarimiza bile çıkmış açıklamaları, Ekim ayında açıklamalar yapmış
0 oy
(4,672 puan) tarafından
Kendi projeleri devreye girecek demek ki 
(215 puan) tarafından
Ne gibi mesela?
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Sahte uzaylılar dönemi olucak denitor zaten
(215 puan) tarafından
Nasıl yani sahte
0 oy
(336 puan) tarafından
Ben eski başkan bidonun da robot yada çip li birisi olduğunu düşünüyorum.
(215 puan) tarafından
Evet gördüm videoları çok garip gerçekten
0 oy
(2,168 puan) tarafından
Donald Trump deli diyemem. Bu konular evet olası..ama adamin orta dereceli otizmi var. Bilmeyen varsa diye diyorum..
(215 puan) tarafından
Otizmin derecesi mi varmış? Öyle bir şeyi olsa aday yaptırmazlar
0 oy
(4,063 puan) tarafından

Yeni başkaları Yusuf Güney mi oldu yoksa :D

(215 puan) tarafından
Trump yaptı açıklamaları:)
tarafından
Yusuf Güney mi :D güldüm ama Yusuf'a da hak veridgim çok şey var

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 344 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,476 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Bkt (1,090 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 949 göst.
13 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,214 puan) tarafından soruldu

408,340 soru

12,267,751 cevap

37,515 kullanıcı

Kategoriler

...