+1 oy
504 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,397 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Ben gurbetteyim olduğum yerde de kuzenim bir kiz sevmiş o da polisligi okuyor şuan da atama olmadan nikah yapalım demişler dayimda annemi arıyor senin kız orda onlara gidelim dite annemde kabul etmiş neyse bunlar bugün geldiler ondan önce yemektir temizliktir yenin ederim oldum daha çocuğumlq bile ilgilenemedim neden sırf annem için bizim için ailemi zamanında kinayanlar evime geldi gelsin görsünler diye bide yazıktır günahtır kıs günü nereye gidicekler dedim dayim yengem annem bide dayım teyzemide çağırmış gel diye geldiler neyse dayimda yengemde problem yok teyzem daha eve girmeden gittm arabayla aldım onları neyse eve geldik teyzemin suratı beş karış içeri girdik yemek indirdim sen git bu kaşıkları kaynananin önüne köy bana normal kaşık getir dedi sonra eve baktı bana baktı bı kulp bulamadi başladı ben donuyorum evin buz gibi soğuk bende en üst kattayim ama doğalgaz 60da yanıyor çayır cayır yani sırf üşümesibler diye yarında beni götürün gezdirin diyor teyzem güya buraya kızın ailesiyle tanismaya geldiler dayimda kendisiyle teyzemi suruklemis dayım mecburiyten birşey demiyor sağol yeğenim diyor yengemde aynı tek dayımın dediği şey söz Nisan 15 tatilde sen bizi agirla diyor tamamda benmiyim sizi evlendiren bundan sonrqda sen bakarsin birsey olur sen temsilcimizsin diyor annemde kaçak çay alalım onlara diyor yarın gidip bide tanışmadan sonra geleyim yine yiyeyim içeyim derdi anneme dedim anne bunlarin dunurleri var bir zahnet birşey hazırlarlar yani hem yapıyorum hemde begenmiyor napayim mecbur işte diyip geçtim bende sonra anneme gırgır vurdum bak birşeyler getirmisler sen taytmi aldın bana diye ama şaka yaptim yani annemde beni tanıyor bir daha buraya gelmem en güzel yer kendi evim bı yandan senin laflarin bı yandan teyzen teyzenin huyu böyle elinde kalmis çocukları nolur idare etsen dedu bende benim gtum yırtılsin kucuck çocukla eşim görevde herşeyi tek hallettim sanki beni istemeye gelmişler gibi kulp taksinlar yetmiyor sen bunu de dedim teyzemde dedi üşüyorum falan valla al battaniyeyi al yün yorganu içinde bayılma bayilirsan seni acile götürmem dedim sinir etti beni ya sanki ev buzmus gibi hareketler tavırlar anneme söylemiş senin kizinla esi ayrilar siz kızı bı memlekete bı oraya buraya öyle gezdiriyonuz demiş baktım oda oda yengemle gezip buldukları her yerde fısır fısır konuşuyorlar nevar yani ne istiyorsunuz ben bide bunları nisandami ağırlwyayim şimdi 1 kişi yarın 20 kişi gelicekler annemde yazık yerleri yok napsinlar diyor söylediği laflarda teyzemin bı yemeğe bahane buldu sen daha küçüksun sofra düzeninden belli ondan sonra yememiş içmemiş elimizde bayılıyor dedi kızına sonra odaları teker teker geziyor beni süzuyor bana sen ben ameliyat oldum gelmedin diyor laf üstüne laf sustum sustum ama bende de problem var çenem durnmaz yani beğenmiyorsan gelme ya da konuşma yani herşeyi gördünüz sizi el üstünde tuttum herkes Allah razı olsun dedi dayım en son patladı teyzeme milleti eleştirmek sanami düştü günah günah dedj sustu 

14 Cevaplar

+2 oy
önce (62 puan) tarafından
Sakın kabul etmeyin bana bu kadar laf sayacak birisi hayatta almam evime bir de fesatlar anladığım kadarıyla böyle insandan büyü bile beklenir nerde kalıyolarsa kalsınlar bunun sorumlusu siz değilsiniz ki kızı bulan bir zahmet bunları da düşünür bu ne hadsizlik yani hem evinize geliyor hemde bir ton laf işitmişsiniz defol git deseniz yeriymiş
önce (1,397 puan) tarafından
Annem psikolojisi bozuk diyor ama anne bak ben onlara özel neler yaptım sen gördün ben pek istemiyordum acikcasi çünkü huyları huy değil eşim Allah'tan görevde görmedi diğer odada tekli yatak var annem diyorki bunların düşüncesi kocası tek yatakta ayrilar bunlar eve gelmiyor hayatjnda biri vara getirdiler eşim ariyor bunları bunlar şüpheli şüpheli bakıyor herwlde bı kadınin evinde diye bunları anneme diyen bunlarıda düşünür annemde diyor sizi ayrı zannediyor teyzen diyor bide dolap karıştiriyor bende dedim neyse baksın hasedinden çatlasın geldiklerinden belli bardak tabak üst üste kırılıyor
önce (62 puan) tarafından
Saygısız oldukları gibi ahlaksızlar da dolap karıştırmak nedir ya gerçekten bence bir sonraki gelmeye çalıştıklarında kabul etmemelisiniz sizin canınızı sıkan şeyleri hayatınızdan çıkarın hem sizin evinizde yatıp kalkacaklar hemde üstüne ukala ukala konuşacaklar eşinize de söyleyin ben olsam çoktan söylemiştim bir güzel ağızlarının payını alırlardı gelmeye yüz bulamazlardı sonra da
-Reklam-
+1 oy
önce (580 puan) tarafından
Ayyy uzak dur başına iş çıkarma yuva bozar bunlar.
Zaten daha 1 aya kalmadan gelicekler tekrar benimde eşim göreve gidiyor o bahaneyle kaynanama kacicam
önce (580 puan) tarafından
Aynen hep bı bahane bul onlarda anlarlar.
+1 oy
önce (3,977 puan) tarafından
İnsanın bari kendi ailesi biraz destek olur. Valla benim eşimin sülalesi bundan iyi en kötüsü bile Allah razı olsun eline sağlık filan derdi.
Sadece yengem kesenize bereket dedi bu kadar gerçekten Allah akrabaninda hayırlısını versin ama annemde sinirden gözleri doldu yani bende yanlis anlama beni dedim ama benimde doldu dayanamadim agladim
+1 oy
önce (751 puan) tarafından
Yapabildiğini yap fazla cevap verme Nisan düğünden sonra kimse gelmez zaten 
0 oy
önce (16,867 puan) tarafından
Daha kaşık muhabbetinde başka herhangi bir zaman kabul etme dedim. Kimsin sen kendini ne zannediyorsun kafan mı güzel hayırdır? Şu an senin yerine teyzene saydırmamak için zor tutuyorum kendimi. Nişanda o kalabalığı ağırlayamam zaten eşimde istemez deyip dayımı da sepetlerdim ben. Çok çok sinir oldum 
0 oy
önce (2,755 puan) tarafından

Ne kadar seviyesiz teyzen kusura bakma. Allah kurtarsın. Madem kötüsün, eşin kötü, evin hizmetin herşeyin kötü. Bi şeyleri bahane et. Eşinin işiyle ilgili bişey uydur belli olmuyor geliyor yada evde izin aldı dinleniyor falan de o şekilde kabul etme.. Hatta  yazın ortası bile olsa teyze bizim ev yaktım yaktım ısınmıyor sen şimdi bu havada bile donarsın gerek yok gelmeyin bana istemiyorum de:Dkulp varsa herşeye. Bahane de kolay bulunur 

0 oy
önce (899 puan) tarafından
Şunu yapan teyze değil anne olsa o dakıka begenmedıysen kapı orda derdım bu ne beeee
0 oy
önce (498 puan) tarafından
canim seni o kadar iyi anliyorumki bak yillar once bu durumu bende yasadim esimin amcasinin kizi teyzesi falan geldi hatta bana dediki kadinin kocasi yemek yenmez evinde diye yemek yedik disarda dedi sabah kahvltiya laf ettiler hatta kizartma yaptigim tavaya kadar laf ettiler ve sonra bende esime dedim daha bana ailenden kimseti misafir getirme bida getiremedi salonda teyzesi kalacak yer yok diyo ben hic sustum esimde gık sesini cikaramadi bence sende bida kabul etme nisanda cok kisi gelir isleri bitince onumuze bi corba koydu evide pisti diyede llafini yaparlar benden soylemesi 
0 oy
önce (50,874 puan) tarafından
nisanda agirlamam gurbette gelin bulan hep birinde mi kaliyor sabah gidip aksam donuyorlar
0 oy
önce (10,685 puan) tarafından
Akrabaliktan akrabalardan o kadar sogumus tiksinmisim ki yazdiklarin abartilmayacak bisey olsa bile bana cinnrt sebebi gibi geldi ben yorum yapmayim canim 
0 oy
önce (1,927 puan) tarafından
Kabul etme bur dahakine. Tutsunlar bir pansiyon orada kalsınlar. Eşim izin vermiyor kabul edemem de kapat konuyu.
0 oy
önce (153 puan) tarafından
Doğu'da misiniz canım 
0 oy
önce (714 puan) tarafından
Çekilmez kabul etme birdaha 
0 oy
önce (1,414 puan) tarafından
İdare edeceksin canim yapacak birşey yok senin evine gelmiş annende diyor psikoljisi iyi değil diye annenin hayrına sabret ayrıca böyle günler asla unutmaz sen agirla gerisi onlara kalsin 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 928 göst.
21 Mart 2021 Diğer kategorisinde Aslıs (13,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 376 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 306 göst.
9 Mart 2024 Aile kategorisinde Eminenur (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 460 göst.