+1 oy
802 göst.
önce Aile kategorisinde (443 puan) tarafından
Uykudan nasıl uyandığımı bilemeden üstüne şiddet gördüm. Şuan bu saatte ağlayarak yazıyorum. Eş şahsiyeti az önce kalktı burdada 3 haftadır kar var su donmuş bu gece sanki bilerek yaptım normalde tuvaletin suyu biraz akardı. Bana dediki suyu dondurdun ben sana dedimki suyu az aç yalan halbuki böyle bir konuşma asla geçmedi aramızda hadi ben yapmadım sen yapsaydın. Kombiyede su gitmez şöyle böyle bahaneyle annene gidicen demi gidemezsin kapıyı üstüme kitlemeye çalıştı engel olmak istedim diye yüzüme vurdu. Sonra geçti eve ağlıyorum ses yapıyorum diye elime anahtar fırlattı şuan elim çok ağrıyor, sabah sabah neye uğradımı şaşırdım gerçekten zaten bu ilk şiddet değil daha öncede bacağıma kemerle vurmuştu. Hava aydınlansın eşyalarımı toplayıp gideceğim. Okadar üzgünüm bunları yaşadığım için. 

27 Cevaplar

+11 oy
önce (50,874 puan) tarafından
götü donsun o tuvalette insallah 
-Reklam-
+3 oy
önce (66 puan) tarafından
Çocuğun çocuğun olmadan kaç kurtar kendini bu adamdan eş baba olmaz yine bı şekilde seni kandırmaya çalışır inanma huylu huyundan vazgeçmez...
önce (443 puan) tarafından
Cocuğum var ne yazıkki 3 yaşinda...
Ozaman sakın bı tane daha düşünme tek çocuk bakarsın edersin kolaylıkla buyutursun ailen sahip çıkmasa bile olurya kendi başının çaresine bak canım ömür boyu bu adamla geçmez
Zaten geçmez ben boşanmayı düşünüyorum. İnşallah başarabilirim
İstedikten sonra başarırsin kafanda bitirmen lazım canım Rabb'im senide öyle siniyo demekki çocuğuna yansıtma bu durumu ona hep iyi davran canım
+2 oy
önce (308 puan) tarafından
Böyle bir adamla ömür geçmez olan sana olur canım . İmkanin varsa git ve dönme Allah korusun daha beterini de yaparsa sana. Elleri kırılsın inşallah. Zaten bu ülkede kadın çocuk h******olmak çok zor. Her gün bir şiddet , bir ölüm haberi .
+2 oy
önce (788 puan) tarafından

Allah'ın cezası pislik :( Canım ağlama sen Allah büyük yanına kalmaz inşallah o ruh hastasını Allah ıslah etsin.Senin eş sıkıntılı postlarından belli.Bak zararın neresinden dönersen kar daha fazla ne psikolojik ne fiziksel sana zarar vermesine izin verme gerçekten sonrasında giden yıllarına ayrı yaşadıklarına ayrı üzüleceksin :(

Ah ah 4 yıl öncesine geri dönmek istiyorum.. Bu evliliği keşke yapmasaydım hergün pişman oluyorum. Boşanmak çok zor geliyordu bana hep sabrediyodum. Ama artık bitirmek istiyorum inşallah başarırım :(((( çok haklısın yıllar geçiyor bi şekilde
önce (788 puan) tarafından
O adam düzelmez.Belli bi şeyden sonra alışkanlık haline geliyor davranışlar başkalarına iyi olabilir ama sana kötü olmaya devam edecek.
+2 oy
önce (2,745 puan) tarafından
Cocugun yoksa kac kurtar hic cekme
Yorumdada yazdım var diye 3 yaşinda. Önceden çocuğun için sabret derdim kendime ama bakdım oda olmuyor çocuk da bir yere kadar
önce (2,745 puan) tarafından
Arkanda ailen varsa destekci durma git ama yoksa biraz daha bekle cocugun okula baslayinca sende bir is bulur duzenini kurarsin
+2 oy
önce (16,880 puan) tarafından
İlk değil ve maalesef ki son da olmayacak Rabbim yardımcın olsun 
+2 oy
önce (2,938 puan) tarafından
Postlarına baktım sen çok bile sabretmişin.hiç durma annenin evine git . Birinde gittim geri döndüm affettim yazmışın yapma bunu bidaha kendine . Kendine öz saygın olsun. Ve kapıya gelirse net konuş . Bittiğini söyle. Su dondu die böyle deliriyorsa çaresine akşamdan baksın ozamn hö dük
+2 oy
önce (60 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Lanet olsun ona ahın kalmasın yanına beter olsun pislik  postlarini okudum yüreğim dayanmadı bu adamın sana saygısı hiç yok cesaretim yok boşanmaya demişsin sana yalvaririm ikinci cocuk yapma normalde yuva dağılsın istemem ama yol sana çok yakın tek çocukla her türlü basının çaresine bakarsın çocuk kreşe gider çalışırsın paranı kazandıkça kendine özgüvenin yerine gelir bu adam çok hastalıklı ruh halinde 
+2 oy
önce (773 puan) tarafından
Çok afedersin ****** mi bu , dayak atmak ne demek. Kaç kurtar kendini bacım, bunu yapan her zaman yapar . İnsanlığını kaybetmiş birini insan etmek zor.
+2 oy
önce (16 puan) tarafından
NE OLURSA OLSUN KAÇ ÇOCUĞUN OLURSA OLSUN SIRF ÇOCUK VAR DİYE VS ASLA O ADAMIN YANINDA KALMA. KİMSE AMA KİMSE SANA VURAMAZ !!!! KOCAMIZ OLMASI BİZE İSTEDİĞİ GİBİ DAVRANACAĞI ANLAMINA GELMEZ ASLAAA... O DEVİRLER ESKİDE KALDI. O ADAMDAN BİR HALT OLMAZ. KENDİNDEN GÜÇSÜZ VARLIĞA GÜÇ GÖSTERİSİ UYGULAYAN EZİK BİRİ. ALLAH ISLAH ETSİN. BAK ARKADAŞIM, SANA BUGÜN YAPAN YARIN DA YAPACAK SONRA Kİ GÜN DE YAPACAK. O KADAR ÖFKELİYİM Kİ ŞUAN YAŞADIĞIN ŞEYLERE. BU YAŞA KADAR EĞİTİLMEMİŞ ADAMI EĞİTEMEZSİN. KENDİNE OLAN SAYGINI KAYBETMEDEN BU ADAMDAN UZAKLAŞ. KENDİN İÇİN DE KORUMA AL LÜTFEN.. SENİN İÇİN DUA EDECEĞİM.. 
+2 oy
önce (2,423 puan) tarafından
Sanırım bir tane çocuğun vardı bu adamdan başka çocuk yapma sana daha öncede şiddet uygulayıp beddua etmişti sanki durduk yerde ben öğle hatırlıyorum çekmek zorunda değilsin şiddette dur demekdikçe karşısında ezildikçe daha çok yapıyorlar sanıyorlar ki kadın erkeğin malı istediğini yapabilir söyleyebilir nasılsa sesi çikmiyor ayaklarının üzerinde evlanın için durabilirsin bir erkeğe ihtiyacın yok 
+2 oy
önce (185 puan) tarafından
Ayağı kaysın da düşsün kafasını kırsın inşallah. Belliki boşanma ihtimalin yok sende altta kalma o sana vurursa sende iki tane ona çarp. Ezilme.
+2 oy
önce (157 puan) tarafından
Lütfen ama lütfen çocuğuna bu durumu yansitmamaya çalış han gibbir gün böyle devam edecek lütfen canım kendi hayatını kurmaya bak
+1 oy
önce (2,388 puan) tarafından
Off offf Allah kahretsin sen gitme polis çağır ona uzaklaştırma ver kal evinde 
O uzaklaşmaz bana da rahat vermez en iyisi gitmek bende isterdim öyle olsun ama
Araya darp girse polis girse gider
Gider sonra geri gelir yine rahatsız eder bende hep diken altında olurum en güvenli yer yine ailemin evi
Arkandaysalar bir dk durma cnm
+1 oy
önce (20,247 puan) tarafından
En doğru kararı vermişsin arkana bile bakma hayvana bak ya kuduz
+1 oy
önce (574 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun inşallah gitmişsindir al çocuğunu kaçıp kurtarın kendinizi ne olur ne yaparız diye düşünme yaparsınız birşey ailen kabul etmezse sığınma evlerine git hem senin hemde çocuğunun sağlığı için orda yaşamaman lazım 2.çocuk olmadan kaç kurtar
+1 oy
önce (209 puan) tarafından
Allah bide böyle erkeklere evlat veriyor... 
+1 oy
önce (2,474 puan) tarafından
Aklın varsa çocuk da yoksa durma 
+1 oy
önce (714 puan) tarafından
Elleri kırılsın pislik ne yaptın canim
0 oy
önce (16 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın hanzo herif.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 311 göst.
0 oy
10 cevap 290 göst.
0 oy
7 cevap 509 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,566 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 716 göst.
26 Aralık 2021 Aile kategorisinde Kayrmm (683 puan) tarafından soruldu

404,868 soru

12,128,450 cevap

36,492 kullanıcı

...