+5 oy
551 göst.
Diğer kategorisinde (147 puan) tarafından

Günaydın anneler burda havalar çok soğumuş sobayi yaktm boş gitmesn diye kete hamuru yaptm kahvaltıda yeriz diye hava soğuk tandrda ekmek pişirmek zorlaştı baya siz neler yapiyorsnz uyandnz mi

image

image

11 Cevaplar

+12 oy
(336 puan) tarafından

Durumu ne olursa olsun perdem yırtıldı,  yok süpürge yok , yok şu bu yok diye istemeden olanla yetinen kadınlarda varmış postta güzel kalbinden öpüyorum afiyetle yiyin<3

(336 puan) tarafından
Ay durun kiz şımardım sjsjsjs
(249 puan) tarafından
Kibrici kız ne kadar dert olmuşum bacım sana kötülüğünü destekledikleri için şımarma üzül bence Rabb'im herkesi kalbiyle mükafatlandirsın perdem yırtıldı evet eşim başka getirdi onu kullanıyorum azla yetinmeyi biliyorum şükür senden daha çok yetinmeyi biliyorum ben senden daha çok şükür ediyorum böyle her yerde dedikodumu yapacana Rabbime yönel sevaba girersin en azından süpürgem yoktu evet yolladılar parası sendne mi çıktı bu kadar seni rahatsız etti yapılan iyilikte bile gözün kalıyor kalbin paslanmış çünkü senin beni tanımadan bu kadar kırdın ve kınadın yarın ne olacağımızi Rabb'im bilir belki sen benden daha kötü durumda olacaksın o yüzden Allah'a büyük konuşma derim klabin gibi geçsin hayatın söyledin hicbisey zerre umrumda değil Allah'a haval ediyorum hakkımda kötü düşünen kim varsa
(336 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Perde konusu sana değildi dün biri perde istiyordu o kadın içindi evet doger dediklerim senin içindi haklı olduğumu savunmaya gecicisinden bir kez daha anladım. Evliya misin kalbim iyimi kötü mü nerden biliyorsun? Belki senden daha kötü durumdayım ne biliyorsun ama  ben istemiyorum saman altından bilemezsin.Ha ek olarak azla yetinmeyi asla benim kadar bilemezsin görüyorum, buradaki iyi niyetli gönderen insanlara asla lafım yok onların da iyi niyetini kullanıyorsun. Biri birsey gönderince o kadar alışıyorsunuz ki surekli başka başka şeyler paylaşıp dahası gelsin istiyorsunuz . Bunu diğer post açtığında hatırlatırım. Kimsenin evinde eksiği bitmiyor kimse dort dörtlük değil ama sem bununla yaşamayı bilmiyorsun şükür konusunda gelince ne senin Allah ile arana ben girebilirim haşa ne de senin haddine benim şükrüme laf etmek. Buradaki arkadasin Kuran-i kerim yollayinca ac da biraz da meal ve tefsir oku umarım zanin günahını öğrenirsin.
(309 puan) tarafından
Herkesin kendine göre bir sıkıntısı mutlaka vardır kimse dört dörtlük değil asla. Ama bende kibricikiza katılıyorum inanın asıl muhtaç sahipleri istemez yansıtmaz azla yetinmeyi bilir, bişey paylaşınca yardım edildiğini anladığında hep daha çok paylaşır daha çok ister.. üç çocuğum var inanın bazı günler çocuğuma süt alacak paramız yoktu eşimin maaşı hep krediye gidiyordu çocuğuma süt, mama alamadım diye sabaha kadar oturup ağladığımi bilirim yeri geldi ekmek bile alamadım hala da oluyor bazen öyle şeyler ama asla hiç kimseye yansitmadim yansıtmam bile zaten gurbetteyim asla aileme hicbirsey yansıtmam konu açıldı diye bundan örnek verdim. Rabbim kimin ne sıkıntısı varsa feraha çıkarsın inşallah
(336 puan) tarafından
Aklın yolu bir.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Günaydın canım..oy minik hamur işi mi yapiyor☺️

Kolay gelsin ne güzel sobali ev
(147 puan) tarafından
Teşekürler Allah razı olsun ekmek tandırda psiirmk çok zorlaştı hava buz gibi bizde böyle gecneiyryz Rabb'im sağlık versn
+1 oy
(7,944 puan) tarafından

Ellerine kollarına sağlık canım afiyet şifa olsun oyyy masalı öp benim yerime kuzumu :kissing:

(147 puan) tarafından
Teşekürler hülya abla ellerinden öper
(7,944 puan) tarafından
Bende onun o pofuduk miss yanaklarindan öperim ☺
+1 oy
(1,107 puan) tarafından
Ohhh afiyet olsun canım 
(147 puan) tarafından
Sağol canım gel beraber olsn
(1,107 puan) tarafından
Allah razı olsun ❤️
+1 oy
(189 puan) tarafından
Efenim o minik ellerle yapılan keteyi yerim üstün tatlı niyetine o elleri de yerim elinize sağlık 
(147 puan) tarafından
Teşekürler Allah razı olsun ellerinden öper Rabb'im sağlık versn olmayanlara versn
(189 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(580 puan) tarafından
Canım yanlış anlama beni de çocuklarda bu oturuş şekli zararlı diye biliyorum bi araştır istersen. Çocuklarda w oturma şekli diye aratabilirsin.. 

Afiyet şifa olsun ohh sobanın hissi başkaydı da tembelliğimiz tatlı geliyo ☺️
(147 puan) tarafından
Kızım altı aylıktan beri aslında böyle oturuyor on iki görümcem var on ikisi de böyle oturur  galiba ailede genetik
(580 puan) tarafından
Okumuştum da öyle görünce bi söyliym dedim canım ☺️
(7,431 puan) tarafından
12 gorumce mi ???? :D
0 oy
(309 puan) tarafından
Afiyet olsun rabbim gönlüne göre versin eşim de benden yarın için kete istedi Rahmetli annesi çok yaparmış çok severlermis ben hiç yapmadim acaba tarif verir misiniz 
(147 puan) tarafından
Canm sütüm yoktu aslında olsaydi daha güzel olrdu ben bir bardak sıvıyağ iki bardak ılık su kuru hamur mayası bir tatlı kaşığı  iki yumurta sarısı üzerine isteğe göre ya tuz yada şeker dinlenme bir saat yaptm sobanın fırınında yaptm ben elektrik tasarrufu hem elektrik gitmesn hemde soba boşa yanmasn diye kıtır kıtır oldu ağzında dağılıyor afiyet olsn
(309 puan) tarafından
Teşekkür ederim ellerinize sağlık afiyet olsun margarin giriyor diye biliyorum kayınvalidem öyle yapardı süt ile yapacağım margarinle mi yapsam sıvıyağ ile mi yapsam acaba
(309 puan) tarafından
Ama çok güzel elektrik tasarrufu oluyor keşke benimde sobam olsaydı rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah
(147 puan) tarafından
Margarin koy o daha güzel ypar
(309 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım saolasin
0 oy
(2,361 puan) tarafından

Cnm tarifi verebilir misin :)çok güzel gözüküyor 

(147 puan) tarafından
Canm sütüm yoktu aslında olsaydi daha güzel olrdu ben bir bardak sıvıyağ iki bardak ılık su kuru hamur mayası bir tatlı kaşığı  iki yumurta sarısı üzerine isteğe göre ya tuz yada şeker dinlenme bir saat yaptm sobanın fırınında yaptm ben elektrik tasarrufu hem elektrik gitmesn hemde soba boşa yanmasn diye kıtır kıtır oldu ağzında dağılıyor afiyet olsn
(2,361 puan) tarafından
Ellerine sağlık cnm bnde deneycem inşallah çok beğendim gerçekten ;)teşekkür ederim tarif için
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Erzurum ketesi mi
(147 puan) tarafından
Ewwt biz ağrı diyainde yaşıyoruz canm
0 oy
(5,154 puan) tarafından
Afiyet  olsun cnm
0 oy
(3,894 puan) tarafından
Ohhh ellerine kollarına sağlık canısı afiyet olsun şimdiden size cadıyı benim yerime kocaman öp olur mu güzel anne ❤️. Biz çoktan uyandık kahvaltı yaptık hava baya yağmurlu içeride tıkılıp kaldık 

İlgili sorular

+2 oy
42 cevap 816 göst.
0 oy
3 cevap 64 göst.
4 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hello1234 (1,107 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,100 göst.
0 oy
19 cevap 299 göst.

408,337 soru

12,267,637 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...