0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (669 puan) tarafından
Ben hamileyken Ehliyet kursuna gittim ama 4 hakkımda da alamadım dosyam yandı simdi tekrar direksiyon sınavına girmek istiyorum ama kurs benden 15 bin daha istiyor önceki masraflarla beraber benim Ehliyet 40 bini buluyo ama kurs yılbaşından sonra gelirseniz bu fiyatlar daha da artacak dedi ne yapsam bilmiyorumm:(((??

7 Cevaplar

0 oy
(15,668 puan) tarafından
Evet dosyan yandıysa baştan kayit yaptırıp teorik sınava da yeniden gireceksin. Sadece direksiyon değil. 
(669 puan) tarafından
Yok yazılı sınava girilmiyormus 3 yıl
(15,668 puan) tarafından
Öyle mi ben yazılıya da yeniden giriliyor diye biliyordum.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynen olacak olan o canim nasil kullaniyosun bi kendin dusun alabilirim bu sefer alismam gerekiyo sadecr diyosan bastan dosya actik yok daha elim alismadi zorlaniyorum diyasan olayacak duays amin deme derim ben 
0 oy
(131,867 puan) tarafından
hakkin yanmis sifirdan baslamab lazim ve evet kurs dogru soyluyo yeni yilda dahada articakmis
0 oy
(7,773 puan) tarafından
4 kez girdin alamadın mı? Önce özel ders al istersen yazık paralara. Çok zor değil aslında ve evet yıl başından sonra zam gelir. Bende hamileyken almıştım ehliyetimi 
0 oy
(4,308 puan) tarafından
Mecbur yazilacaksin zaten 4 seferde alamadiysan. Hem yaziliyi hemde direksiyonu yeniden gecmen lazim.
0 oy
(13,124 puan) tarafından
E iyi De dosya yakmışsın canım sıfırdan başlayacaksın.
0 oy
(7,065 puan) tarafından
Almak istiyorsan mecbur yazılacaksın dosya yazmışsın 0 dan başlamak olarak sayılıyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 32 göst.

409,029 soru

12,293,961 cevap

38,283 kullanıcı

Kategoriler

...