0 oy
87 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,473 puan) tarafından
Sırt ağrısı ve mide bulantısı varmış dün idrarında bi kere yanma olmuş adeti yakınmış her iki taraf sırt kürek kemikleri çok ağrıyormuş randevu alacak ama bilemiyor acaba safra kesesi sadece sırt ağrısı ve bulantı yaparmı mı diyor yoksa kadın doğuma idrar yolu enfeksiyonu için mı alsam diyor benim safra kesesi ile hiç bilgim yok başından geçenler fikir verebilir mi aile hekimleri de kapalı yapay zeka başlığı değiştirdi 

6 Cevaplar

0 oy
(338 puan) tarafından
Gaz olabilir 
(1,473 puan) tarafından
Canım adeti de yakınmış ya midem de kötü diyor o sırta mı vuruyor dersin
(338 puan) tarafından
Kesin birsey diyemem doktor değilim ama gaz olabilir.
(1,473 puan) tarafından
Tabi canım ama insanın başından geçince biliyor birazda işte kadın kararsız hangi bölüm diye dedğini z gibi gaz olabilir çok geğirmesi varmış çok afedersin
(338 puan) tarafından
Dahilye idrar da bakae dahilye gitsin
(1,473 puan) tarafından
Çok sağol cnm ilgin için
-Reklam-
0 oy
(11,578 puan) tarafından
safra kesesi ağrısı sırtta kürek kemiğinin altında batma benzeri bir ağrıya sebep oluyor.

idrar yolu enfeksiyonu için zaten gitmeli doktora, safra kesesi için de dahiliye bir ultrason muayenesi yapmalı 
(1,473 puan) tarafından
Tek taraflı mı olur bi tarafta mı safra için
(11,578 puan) tarafından
tek taraflı olur, sağ kürek kemiğinin alt ortası gibi bir yer
(1,473 puan) tarafından
Anladım cnm çok teşekkür ederim bunun her iki taraf diğer arkadaşın dedi ği gibi gaz sancısı herhalde
(11,578 puan) tarafından
olabilir ama çok rahatsız ediyorsa mutlaka gitsin. belki d vitamini eksikliği bile olabilir. o da ağrı yapat
(1,473 puan) tarafından
Sağol cnm
0 oy
(14,695 puan) tarafından
Sağ tarafta nefes alırken bıçak batıyor gibi oluyor Mide bulantısı da yapıyor üşüme ve titreme de yapar 
0 oy
(311 puan) tarafından
Midenin ordan sırta vuran bi ağrı oluyor bende safra ameliyatı oldum 
(1,473 puan) tarafından
Kaburga da felan ağrı varmıydı
(311 puan) tarafından
Tam midenin olduğu bölge ama geniş bi alan ağrısı kıvrandıran bi ağrı vurup 10 dk sonra geçiyordu aynı hizada sırtın ortasında ağrı oluyordu kalp krizi geçiriyorum sanıyordum bilmiyorum anlatabildim mi yeteri kadar
(1,473 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol
0 oy
(332 puan) tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu degildir muhtemelen safra kesesi olabilir ya da gaz gaz sancısı sırta vuruyor çünkü ben yaşadım acile gidin dahiliye randevu bulmak zor olabilir acilde bakarlar 
(1,473 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(75 puan) tarafından
Safra kesesi ameliyatı oldum sağ tarafa vuruyor ve sağ göğüs altına vurur Allah düşmanıma vermesin çok kötü mide bulantısı idrarda yanma yoktu ama bugün arkadaşımla konuştuk baya kötüydü her iki böbrekte taş varmış kusup duruyor ve idrarda enfeksiyon da var böbrek de olabilir ben böbrek genişlemesinden de ameliyat oldum kum vardı yani bir baktırsın
(1,473 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ılgın için

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 103 göst.
0 oy
4 cevap 139 göst.
1 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (664 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
16 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pimpirik anne (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
14 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pimpirik anne (133 puan) tarafından soruldu

405,639 soru

12,154,348 cevap

36,585 kullanıcı

...