+1 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

Kızlar eşim bitcoin oynuyor sanırım ama bana söylemiyor bu görseli de çöp kutusunda buldum silmiş bugün bu kadar para yatırıp çekmiş mi oluyor yani 

image

5 Cevaplar

0 oy
(117 puan) tarafından
Ayy hiç bilmiyorum ama ben de şüpheleniyorum. Nasıl öğrenebiliriz başka. Oynadığını 
(32 puan) tarafından
Umarım oynamıyodur ama para çekme işlemi falan diyo oynamış sanırım ama emin olamıyorum
tarafından
Bu kumar değil ama oynamak falan diyorsun ama ):)
Bu yatırım.oluyor eğer kazandıysa valla dua et :D
(340 puan) tarafından
Kumar olan yani da var  normal altın vs yatırım yapıp yükselmesini beklemekte var  benim eşimde oynuyordu önceleri yatirimlikti iyiydi sonra daha fazla kazanmak için kumar gibi olan şeye yatırdı ve bütün parçacıkları gittti yani altinlarimmm şuan altınlarımolsa 500 milyarim vardı gülüyorum çünkü önceleri yediremedjm kendime bakın benim yemedigim altinlarim gitti eşimin üstüne gidince intihar edicem falan fistan olayları yaşadık artık karismadim  yapacak biseyim yok şuan oynamıyor şuan o 500 milyara muhtacız ev almayı planlıyoruz ama  o para olsa daha iyi bı ev alabiliriz ama yokkkk  bence kimse oynamasın oarasi olan altın alsın gumus alsın bir çok yatırım alternatifi var  benim fikrim herkesin fikri farklı olabilir saygı duyarim
(6,055 puan) tarafından
bencede kazandiysa dua et.:)))  borc kredi mredi cekip de oraya yatiriyorsa izaman basini yersin.
(6,055 puan) tarafından
ekran giruntusu ust simgeler falan esinin telefonuna mi ait. baska birisi resim cekip atmis da olabilir
-Reklam-
0 oy
(2,436 puan) tarafından

Oynamak ne kız kumar mı ki bu :D

0 oy
(4,081 puan) tarafından
Oynamak değil yatırım oluyor canim :)) evet para cekmis
0 oy
(1,922 puan) tarafından
Canım bu binance kazandığı parayı çekmiş yata yatırdığı parayı geri çekmiş olabilir 
0 oy
(7,773 puan) tarafından
177 bin 143 lira 24 kuruş. Güzel para iyi kazanmış ama senden neden gizliyor ki insan eşinden gizler mi 
tarafından
Acaba kendi yatirdigimi kazanmismi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
0 oy
0 cevap 27 göst.
0 oy
0 cevap 13 göst.
0 oy
1 cevap 17 göst.

409,029 soru