0 oy
130 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (256 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar kızım 3 yaşında ve bı turlu tuvalet eğitimi veremiyoruz yazın başladık bı türlü ikna edemeyince ara verelim dedik şimdi tekrar deniyorum ama asla ikna olmuyo inat etti sorunca yok deyip bı yerlere saklanıp yapiyo her seferinde saatlerce dil dokmemiz lazım laziimliga oturması için ne yapmamız lazım bilmiyorum bırde küçük bebeğim var işe baslicam yakın zamanda daha önce deneyimi olan anneler yardımcı olursa çok sevinirim 

6 Cevaplar

0 oy
(2,436 puan) tarafından

İnat ediyorsa vardır vakti. Ben 5. denemede başardım öyle diyeyim :)

(256 puan) tarafından
5. Denemenizde kaç yaşındaydı acaba çevrem de çok baskı yapıyor ya öğrenemez artık geç kalınmış falan kötü hissediyorum kendimi
(2,436 puan) tarafından
3 yaşındaydı :D 2.5 yaştan beri deniyorduk. Işıklı sesli klozet aldık bayıldı, çok şükür ona yapıyor. Biraz ağır oldu öğrenme süreci ama çözdü çok şükür
(2,436 puan) tarafından
+++Çevrenin ağzına kürekle vur, onlara ne çocuğun gelişiminden. Hazır olmadığı bir şeyi minicik kaslarını zorlayarak mı yapsın çocuk. Vakti var demek ki. Bir de ailede kim kaç yaşında öğrenmiş o da önemli. Eşim 4 yaşında söylemiş çişini :D
(256 puan) tarafından
Klozet aparatı aldık yok lazimlik aldık yok belki o işe yarar bilmiyorum
(2,436 puan) tarafından
Ben önce o ışıklı sesli klozetin videosunu izlettim sana bundan alalım mı dedim çok beğendi. Aldık hemen eve gelince heyecanla denemek istedi. Önce bir izlet istersen
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim oğlum 5 ay kakayi üstüne yapti tam 5ayyyyy 

Ya sabır dedim sustum 

Sonunda oda bıktı :D

(46 puan) tarafından
Ya sonra nasıl oldu da öğrendi bizde de o sıkıntı var:(
tarafından
Her üstüne yaptığında sabırla üstüne değil tuvalete yapması gerektiğini anlattım:D
Ama hiç kızmadım herseferinde itinayla temizledim
5 ay sonra çözüldü smdi hemen koşuyor tuvalete
(46 puan) tarafından
Oy biizm 5 ay bile geçti yok hergün altına yapıyor ama çişi gelince hemen söyler
tarafından
Bizimde 5 ayı geçmiş olabilir
Sabırla herseferinde anlaticaksin
(46 puan) tarafından
İnşallah canım sağol
0 oy
(919 puan) tarafından

tuvalet hassas bir konuymuş. eğer inat durumu varsa pedagog öneriyorlarmış.

o sırada hiç tuvalet eğitimi vermemiş cehaletimle ben :woot:

(256 puan) tarafından
Bende inada binsin istemiyorum ama anneanne babaanne sürekli ısrar edince daha da inat durumu artiyo
0 oy
(235 puan) tarafından
Postu görünce korktum bende 1 2 hafta içinde vermeyi düşünüyorum 2 yaş 
(256 puan) tarafından
Ya başta bu kadar korkutucu gelmiyordu ama işin içinden çıkamadım ben
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Hazır değil demek ki sen bu işi yaza bırak en iyisi. Benim kızımda aynıydı bez bağladım geri 
(256 puan) tarafından
Ya öylede nasıl olsa vazgeciyo diye daha da inada binerse diye düşünüyorum benm kız fena biraz
0 oy
(4,354 puan) tarafından

Benim 1 ayda öğretemediğim şeyi kendinden 2 yaş büyük kuzeni 2 dk da öğretti :D diyeceklerim bu kadar. Ablam gel ben çiş yapcam dedi oda peşinden gitti ikiside oturdu yaptı sonra bi baktım çişi geldikçe diyor

(6,405 puan) tarafından
Maşallah :)
(256 puan) tarafından
Ne güzel ya
(4,354 puan) tarafından
Bazen çevrenin etkisi çok pluyor bunda

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 139 göst.
10 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,054 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 310 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Merveyakupsidar (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nehirrr (1,040 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 627 göst.
2 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yuska (69 puan) tarafından soruldu

409,042 soru

12,294,153 cevap

38,290 kullanıcı

Kategoriler

...