0 oy
1,080 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,037 puan) tarafından
iphone 13 istiyorum ama pahalı diyor eşim, şuan eşimin eski telefonunu kullanıyorum Oppo  A15 s.

Hiç anlamam telefonlardan bana öneride bulunur musunuz ?

13 Cevaplar

+4 oy
(187,527 puan) tarafından
ben samsungcuyum
(334 puan) tarafından
Bende ++++
(2,037 puan) tarafından
Samsungun hangi modelini kullaaniyosun sevda
(187,527 puan) tarafından
s20 kullaniyorum iphone aldik ama benlik degilmis yapamadim
tarafından
Bende bende ++++
(8,476 puan) tarafından
Ahah bende kankicim ⚘
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Redmi note 13 pro 4 buçuk g olan müthiş bir telefon kamerası şarjı çok iyi 
0 oy
(2,142 puan) tarafından
Reeder dan uzak dur bin pişman olursun ikinci el telefoncular bile almıyor kesinlikle alma
(2,142 puan) tarafından
Telefon markası
(2,037 puan) tarafından
İlk defa duyuyorum da :) teşekkürler
(2,142 puan) tarafından
Duymamazlıktan gel boşver kesinlikle alma pişmanlıktır
tarafından
Shhahaha redeer güya Türk malı bu kadar leş bi telefon yok 10 bine iki telefon veriyor adam tuşlu telefondan farklı yok
(2,142 puan) tarafından
Kesinlikle öyle berbat poh gibi
0 oy
(747 puan) tarafından

İphone 13 kullaniyom delirmek uzereyim 

image

(2,037 puan) tarafından
Babam aldı kardeşime o memnun, bende çok heves etmiştm
0 oy
(10,365 puan) tarafından
IPhone almam. Hiç beğenmiyorum. Çin malı da asla almam. Hırsız ya da casus hepsi. Geriye Samsung kalıyor, kendim de Galaxy S24 Ultra kullanıyorum memnunum.
(2,037 puan) tarafından
Ne kadara almıştın ?
(10,365 puan) tarafından
Temmuz sonunda aldım 60 bindi. Idefix'te.
0 oy
(2,012 puan) tarafından
O evreleri çoktan geçmiş, ses geliyorsa fotoğraf çekiyorsa tamamdır diyen gruptanim artık. :)) 
0 oy
(596 puan) tarafından

Yıllardır Samsung kullanıyorum bir ara Venüs kullandım bekarken de Samsung Nokia ama şimdi iPhone 15 istiyorum Bakalım:P

0 oy
(792 puan) tarafından

Çok memnunum oyuncu telefonu olması ayrı iyi, ısı soğutması var şarjı çok iyi dayanır. Yani şöyle diyim ıpone bana verseler kullanmam. O ne öyle zırt pırt şarjı bitiyor. Aksesuarları ayrı pahalı. 

image

0 oy
(3,418 puan) tarafından
Iphone bedava verseler kullanmam ben samsungcuyum bende degistiricem insallah samsung s24 ulra almayi dusunuyorum yada s23 ultra ikiside guzel telefon bi bak istersen
(2,037 puan) tarafından
Güzel telefon ikisi de
0 oy
(9,321 puan) tarafından
Vivo güzel redmi ve samsung da çok güzel 
(2,037 puan) tarafından
Vivoyu da ilk defa duyuyorum bakalım artk
(9,321 puan) tarafından
Reklamı çikiyor aslinda yiğenim 6 sene kullandı bu markayı şimdide yeni modelini aldı memnun baya
(9,321 puan) tarafından
Caurfursa da cep telefonlarında indirim var bide bak istersen
(2,037 puan) tarafından
Bizim burda yok canım yani yeni aciliyordu en son teşekkür ederim
0 oy
(314 puan) tarafından
Redmi note 13 pro 512gb 
(228 puan) tarafından
Kulanışı nasıl bende almayı düşünüyorum dq
0 oy
(32,759 puan) tarafından
Ben tecno camonum vardı oğlum kırdı yanlışlıkla onu çok seviyor beğeniyordum buda samsung gayet iyi ama tavsiye etmem daha iyisi vardır :D
0 oy
(278 puan) tarafından
Bende almak istiyorum canım da redmi düşünüyorum şu anki kullandığım telefon huawi 6 yıl oldu çok sağlan telefon kaç kere düşürdüm kırıldı kızım kırdı yaptırdık hala mis gibi ama hafızası dolu artık sürekli depolama bildirimi veriyor şöyle güzel kullanışlı baya idare dicek telefon istiyorum bende. Kardeşimle babam redmi 12 kullanıyor bende son çıkanı almak l istiyorum ama eşim iPhone alayım diyor kararsızım bende 
(2,037 puan) tarafından
Redmi fiyatı ne kadar ?Benim eşim de iPhone alıyim diyordu ama şimdide pahalı geliyor benimkine, Samsung bakaalim diyor bakalım hangisini alırız
(278 puan) tarafından
Ne yalan söyleyeyim hiç fiyat araştırmasına girmedim canım ama kardeşim 15 16 nim falan dedi öyle hatırlıyorum iPhone tabiki daha pahalı. Benim istediğim kullanışlı olsun uzum ömürlü olsun hafızası yüksek olsun daha karar veremedim bende

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 382 göst.
0 oy
1 cevap 121 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Defneee (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 343 göst.
13 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nnnnnn (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 357 göst.
13 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sbl34 (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,494 soru

24,697,309 cevap

368,709 kullanıcı

...