0 oy
107 göst.
önce Diğer kategorisinde (780 puan) tarafından
Yemedikleri şeyleri nasıl yapıyorsunuz. Tek yediği muz. Ceviz badem yemez. Ceviz badem kaju fındık robottan çektim. Yoğurta katip yediriyorum. Kefir icmez zorla kaşıkla veriyordum şimdi kek yapıyorum yoğurt yerine kefir bırakıp yediriyorum. Siz neler önerirsiniz. 

5 Cevaplar

0 oy
önce (122,627 puan) tarafından
kurutulmus meyve denedinmj
önce (780 puan) tarafından
Onuda yemiyor maalesef yemedi yemiyor çok inatçı çok.
önce (20 puan) tarafından
Var mı bildiğin sevdiğin bir marka bende merak ettim kurutulmuş meyveyi
Benim yok canım
-Reklam-
0 oy
önce (586 puan) tarafından
kesinlikle sevmedği bişeyse ben yedirmiyorum çünkü zaten naparsam yapayım yemiyorlar. örneğin süt artık teklif dahi etmiyorum. ama çoğu gıdayı çeşitli yollarla verebiliyorum. örneğin elinde ısırarak elma yemek istemiyorsa elmalı yoğurt yapıyorum. baskın cicibebe tadı sevmiyor ama vermek istiyorum o zaman böğürtlenli yoğurda katıyorum falan.
Elinde yemek asla istemiyor dediğin gibi bende araştırarak vermeye çalışıyorum o yada yabancı olmasın
önce (12,145 puan) tarafından
Kız sade süt ve cicibebe vermene gerek yokki ikiside gereksiz
süt derken anne sütü mama, sütlü tatlılar yani sütümsek herşey.
cicibebe de belki tok tutar ne bileyim kilo yapar falan diye veriyorum
Cicibebe hiç saklıklı birsey değil canım valla sırf şeker
ama evde yaptığım bisküvilerden daha tatlı ve yoğurdun içinde çözünebiliyor. benim ilk önceliğim iştahlarını açmak şekerine tuzuna değil beslenmelerine bakıyorum çünkü sağlıklı olan şeyleri de yemiyorlar. malum sağlıklılar daha az lezzetli oluyor. sizi anlıyorum herkes olabildiğince sağlıklı beslemeye çalışıyor. başlarda ben de öyle yapıyordum ama 6-9 ay arasında sıfır kilo alımı olunca sağlıklı beslenmeyi rafa kaldırdım
Bencede beslenmesindrnse sağlıklı beslenmesi daha mantıklı. Benim kızım 18.5 aylıkken memeden kesene beredeyse ağzına hıçbirsey koymadı. 6 aylıkken ek gıdaya başladık hiçbirşey yemiyordu valla
0 oy
önce (146 puan) tarafından
Tek çözümü inatla yedireceksin yanında yaşına yakın bir çocuk olavak ve onunla iddia edecek yaris filan yapacaklar.
Oda yok tekiz hiç etrafımda tanıdık bile yok
0 oy
önce (704 puan) tarafından
Meyve suyu seviyorsa öyle yap içir ben öyle yapıyorum karışık meyve suyu icinene varsa atiyorum limon bile kabuklarıyla icinede balık yağı katıyorum öyle benimkilerde asla meyve yemez balık yağını falan icmz çareyi boyle buldum bendee 
Kız yok asla abur cubur muş meyve suyuymus paketli gıdalar yemez hiç teklif etmedim bizdede görmediğinden yemedi. Tek yediği çubuk kraker.İçecek olarak sadece çay içer od iki yudum
Meyve suyunu evde yap içir canm alışsın çok faydalı vitaminli
Bu konuyu sordum doktora ben hatta katı meyve sıkacağı alacaktım ama doktor önermedi, meyve suyu meyvenin direk şekeri kana karışıyor ddi. Meyve yi yedir ddi
İlk defa bir doktorun böyle birşey dediğini duydum özellikle kahvaltıda taze sıkılmış portakal suyu iciririz yıllardır vişne suyu faln yaparz komposto tarzı yaparız benim danistigim doktorlar hep önerdi hatta kabuğuyla kaynat içine bal kat meyve tukatmiyolarsa dedilerki doktorunda onermesini çok önemli değil meyve suyu bu sonuçta yillardr tukettigimiz süre geln şifalı bı gıda ki organigini yapmaya çalışıyoruz evde elimizden geldiğince senin bu söylemin çok tuhafıma gitti açıkçası herkesin bilgisi görüşü farklı demekki
0 oy
önce (2,412 puan) tarafından
Cevizi cam rendede eziyorum içine muz elma rendesi ilave ediyorum çok az tahin pekmez koyuyorum yediriyorum 

Yada yoğurt muz ceviz bir tatlı kaşığı bal karışımı yapıyorum 

Trabzon hurmasını çok seviyor tatlı olduğu için bazende muz yerine bu meyveyi koyuyorum  

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
6 cevap 75 göst.
0 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
14 cevap 217 göst.

404,807 soru

12,126,384 cevap

36,488 kullanıcı