0 oy
106 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (40 puan) tarafından
Kızlar 15 haftalık gebeyim. Bugün detaylı ultrasona girdim. Doktor Kız dedi. Kesin mi hocam değişir mi sonradan dedim değişmez kesin dedi. Detaylı ultrasonda yanılma oluyo mu yaşayan var mı? 

5 Cevaplar

0 oy
(1,048 puan) tarafından
Detaylıda söylenen neyse o oluyor. Kendi etrafımda değişen hiç görmedim. Benimde 16 haftalıkken netti.
(40 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Yok canım deteylida kesin oluyor.cihaz ona göre .hatta böbrek milimlerini bile ölçüp yazıyorlar o derece bir cihaz.
(40 puan) tarafından
Tamam çok sağolun :)
(11,928 puan) tarafından
Rabbim sağ salim salicakla kucağına almayı nasip etsin kız evlat çok değişik çok tatlı birsey
(40 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum o yüzden de acaba değişir mi diye tam sevinemedim o yüzden buraya sorim dedim :)
0 oy
(10,493 puan) tarafından
Detaylı ya biraz erken mi girdin? Ben de 23 haftalıkken detaylı gördüm cinsiyeti öncesinde 2 Dr. Erkek 2. Dr kız demişti detaylıdaki doktora durumu anlatınca pipi yi tam ekran gösterdi al cinsiyet diye :D detaylida parmaklara böbreklere kadar bakiliyo bundan sonra değişmez büyük ihtimalle 
(40 puan) tarafından
İkili test icin detaylı yaptı, erken mi bilmiyorum :/ umarım değişmez erkek de olsa evlat ama kız istiyodum :) değişirse diye tedirginim
0 oy
(1,758 puan) tarafından
O kesim sonuç oluyor detaylı o haftalarda oluyormuydu ya
(40 puan) tarafından
Valla bilmiyorum detaylıyla ikili test yaptı, ilk dega özele gittim devlet hastanesi takipliydim devlet hastanesi üstün körü davranınca detaylı bakmak istedi
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Detaylıyı  bilmiyorum ama eltim beş buçuk aylık hamile kızı olacak diye biliyordu bugün doktor erkek demiş yani değişebilir 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 72 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ebru2225 (8 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 40 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 210 göst.

411,800 soru

12,396,576 cevap

44,204 kullanıcı

Kategoriler

...