+2 oy
55 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
Kizlar perşembe detaylı ultrasona girdim 23+2 günlük hamileyim 4kez girdim çiktim arkasının dönük olduğunu söylediler cinsiyeti sorduğumda da yasak olduğunu söylediler devlet hastanesin de detaylida siz öğrenebildiniz mi arkası dönük olduğu için mi soylemiyorlar yoksa gerçekten yasak mı 

3 Cevaplar

0 oy
(1,099 puan) tarafından
Bazı doktorları Allaha havale ediyorum yani 23.haftaya kadar hiç görmediler mi detaylı ultrason diyor en basit şeyi cinsiyeti bile göremiyorlar yada gıcıklığına söylemiyorlar birde yasak diyorlar neyi yasak pardon? Değişikler ya
(8 puan) tarafından
Detaylida öğrenirim diye umut ediyordum ama yasak dediler bende ne zamandır detaylı ultrasonu bekliyordum bazen doktorlar da tam bı hayal kirikliğı sağlıklı olması en önemlisi benim için ama bı anne olarak da merak ediyor insan
(1,099 puan) tarafından
Kesinlikle merak edilir neticede eşyada alınacak bu çocuğa isim düşünülecek yani kendileri olsa merak etmeyecek mi. Acaba
-Reklam-
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Bana detaylı usg de kendi söyledi ben sormadan. Dediği gibi de oğlum oldu 19 günlüğüz şuan. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah .
(8 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Kizimda devlette detayliya girdim ama yinede cinsiyeti soylemislerdi.ozelde zaten detayliya girmeden ogrenmstim oglumu.ama sizinki demiyorsa isine gelmemistir canim
(8 puan) tarafından
Ben ilk hamileliğimde özele gitmiştim cinsiyeti detaylidan önce öğrenmiştim bunda devlete gidiyorum her kontrolde soruyorum düzgün cevap alamıyorum biraz canım sıkılıyor bu duruma bu gidişle doğuma kadar ogrenemicem heralde
(2,467 puan) tarafından
1kereligune ozele git canm.tam cinsiyet ogrenmek icin.sonra develete devam edersn yine

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 156 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Firuze (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 84 göst.
0 oy
16 cevap 225 göst.
13 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minikkuss (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 127 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde BURHAN ALTINTOP (19,467 puan) tarafından soruldu

408,268 soru

12,264,136 cevap

37,414 kullanıcı

Kategoriler

...