+2 oy
611 göst.
önce Diğer kategorisinde (11,576 puan) tarafından
Yav bu erkekler vallahi küçüklükten aynı :D evcillestirilemiyorlar :D oğlumla dışarıya markete çıktık.hafif hafif te yağmur yağıyor.bak oğlum minik su damlalari dünyaya düşüyor dedim :D suratıma öyle baktı ki .gözlerindeki boşluğu görüyorsunuz :D yağmur ciseliyor dedim gene aynı bakış devam .ahmak ıslatan yağıyor oğlum dedim .haaa dedi :D yok anacim bunlar küçüklükten aynı .gelin beni çok kalaylicak :D

11 Cevaplar

+3 oy
önce (2,086 puan) tarafından
Benimkide bulutlar bana tükürüyo diyo alın size diye bağırıp yukarıya tükürüyo affet beni gelinim 
önce (11,576 puan) tarafından
Yok bacım gen galba bu
önce (4,565 puan) tarafından
Kahrol dusman al sana bombe puuuhhh
önce (13,243 puan) tarafından
Kızlar rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah yorumlarınıza kahkaha attım resmen
önce (16 puan) tarafından
Ahaha çok güldüm ya.:)
-Reklam-
0 oy
önce (2,778 puan) tarafından

Benim ki anneee yaaamuy yayıyooo diye bağırıyor :D

Yav ahmak islatani anladı benimki .
önce (2,778 puan) tarafından
duymuştur bir yerden bizde ahmak ıslatan deriz
0 oy
önce (20,248 puan) tarafından
:D yaaaaa koptum ya erkek milleti öyle uğraşma boşver alık hepsi benimkilerde dahil kucağımda eve getiriyorum ben küçüğü en küçüğü millet görüyo hep üzülüyo nası bi çile bu diyolar :Dddddd
Benimki de ipini koparmış gibi koşuyor dışarıda eve geliyoruz bir kat merdiven çıkacak .benim kuvvetim bu kadar diyor bana .kucak bekliyor
önce (20,248 puan) tarafından
:D ay bitmiyo bizimkinin eneerciii of aman bıktım jdjdjd
0 oy
önce (14,355 puan) tarafından

Oğlum da kar yağdığında  evlerin üstünde ve arabalar da görünce pis oldu diyor :)

Yok anacim bunlar anlamıyor romantizim filan
0 oy
önce (332 puan) tarafından
Bende affet benin dagmadim kizim bi bucuk yasinda eli cok agir ve cazgir inat bi kisilik elinden cekicegi var
Yav bizimki de teror estiriyor evde.ya acıktım diye bir feryat ediyor sanarisin koca adam bağırıyor evde
önce (332 puan) tarafından
Simdikiler cok akilli ya
0 oy
önce (3,320 puan) tarafından
Benimki de 4 yaşına kadar yaramazdi söz dinlemezdi çok şükür birkaç aydır çok efendi söz dinleyen bir beyefendi olmuş surekli gelip beni öpüyor sarılıyor annecim sen çok güzelsin diyor kimse senin kadar güzel değil en güzeli benim annem diyor çok güzel yemekler yapıyordun  diyor benimki eşine de böyle davranırsa ne mutlu bana :))
İnşallah canım.insallah döş doğru eşine saygı duyan sevgisini gösteren her şartta eşinin yanında duran erkekler yetistiririz
0 oy
önce (10,685 puan) tarafından
Ahahahah benim oglanda temizlik yapti bugun gelinim InsaAllah kiymetimi bilir 
İnşallah:D
0 oy
önce (1,570 puan) tarafından

"Gözlerindeki boşluk" kahkaha attım :D

Bak vallahi anlıyorsun o kadar boş bakıyor ki ölü balık gibi
0 oy
önce (25 puan) tarafından
O ara yağmur yağınca cama koşup hayranlıkla izleyen kızım ❤️
Benim kız da öyleydi.ilk bahar yağmurunda el ele yürüyelim mi yağmurda diyordu :)
0 oy
önce (271 puan) tarafından
Benimki de iki yaşında. Anne yağ yağ diyor. Yağmur yağıyorun ilk heceleri :) o kadar kestirmeden gidiyor şimdiden 
Yok anacim bunlar romantizim sıfır.
0 oy
önce (3,323 puan) tarafından

Benim oğlum da bulutlar çarpışıyor diyor:D küçüklükten içlerinde ruh yok, romantizm yok.. :D

Ah aynen ya :D

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 729 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Miskokulum (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
0 oy
14 cevap 1,391 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
18 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Feridem (69 puan) tarafından soruldu

404,892 soru

12,129,086 cevap

36,496 kullanıcı

...