0 oy
271 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,224 puan) tarafından
Benim gibi bunu yasayan vardır belki on sene oldu ama gün gectikce daha da kopuyor her sey .Coktan bitmeli bi evlilik ama cocuklardan vs ötürü bitmiyor da ilerlemiyor da .Cok yıprattı kirdı soguttu .Önceden yine yanıma geldiginde ısınıyordum ama simdi yaptigi hicbir davranıs samimi gelmiyor kari koca iliskisi bitti istemiyorum çünkü o kadar tiksindim yani her seyden de ondan da.Ya kimi kadın üç maymunu oynuyor ne bilim alttan giriyor üstten cıkıyor eline acucuna alıyor kocasını hic böyle biri olamadım mesela çok düsündüm böyle olayım huzurum kacmaz dedim ama yok ben direkt neysem oyum yapamıyorum böyle olunca da olan huzurum da kacıyor.Nasıl böyle devam eder ki ya bana dokunmasa sıkıntı yok kendimle de mutlu olmaya çalısıyrm ama öbür türlü sinirlerim alt üst oluyor böyle bi evlilik sürdurenler nasıl davranıyor ya bana da bi fikir verin

6 Cevaplar

+1 oy
(2,257 puan) tarafından
Benimde 5 yıl oldu çocuğum olmasa benide tutamazlar bu evde.... Herkesi Allaha havale ettim.. Allahından bulsun herkes..
(1,224 puan) tarafından
Ya ne kadar zormus bu ailenden cıkıp gidebiliyrsn seni üzen yıpratan her seyden kacabiliyorsun ama anne oldun diye çocukların var diye  kılını kıpırdatamıyorsun
(2,257 puan) tarafından
Bıraksam yaşayamam. Alıp gitsem sülalemi öldürmekle tehtit ediyo. Allaha havale ediyorum. Beni üzen herkes Allahından bulsun..
(1,224 puan) tarafından
O nasil bi psikopatlik Allahım yardımcımız olsun bi ferah yol nasip etsin ama seninki daha beter yani o ne demek
-Reklam-
0 oy
(11,177 puan) tarafından
Alttan alıyorum maalesef bende öyle idim artık alttan aliyorum daha iyi çok şükür onun zıttı işler yaparsam farklı bı adama dönüşüyor ama alttan alınca iyi 

Başka yol bulamadım çünkü ben 
(1,224 puan) tarafından
Ya alttan alınacak gibi degil ki canım yapmasını istemedigim o kadar sey var ki en basiti el hareketleri canimı yakiyor oldüresim geliyor nasil alttan alınır simdi bu mesela
(4,248 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım ne olursa olsun hiç bir karşılık vermeden susuyorum hakaret dinlemektense susup cevap vermemek daha kolay geliyo
(11,177 puan) tarafından
Benim de öyle cnm ama zorunda gibiyim;))
Ah cnm alttan aldığım şeyleri bı duysan keşke el hareketi falan olsa
0 oy
(12,759 puan) tarafından
Umursamaz oluyor bir süre sonra insan 
(1,224 puan) tarafından
Umursamaz olan eşim olacak insan yani yasadigimiz hicbirseyi umursamıyor o yüzden gelisigüzel yasamak istiyor iste.Benimde  umursamaz oldugum yerler var ama bi seviliyormus gibi hissetirmesi bi köpekmisim gibi davranmasına dayanamiyrm
(12,759 puan) tarafından
Eli kolu bağlıyor işte çocuklar yapacak bir şey yok canım Allah vicdan merhamet versin
0 oy
(1,549 puan) tarafından
Iletisjm sıfır.bizde de muhatap.olunca.geriluyorjm.evet benimde.bebem var ondan mecbur dayanıyorum.muhatap olmuyoruz ama gerekmedikçe 
(1,549 puan) tarafından
Bizde de hersey bitti kanka gibiyiz onda bile anlaşamıyoruz ama olsun
(1,224 puan) tarafından
Ya arkadaslar ayıp olacak ama bizde kanka gibiyiz ama o iş de olmasın istiyorum yani onu nasil yapiyrsnz onlara göre her sey normal cünkü
(1,549 puan) tarafından
Biz.yapmiyoruz ben düşkün birid eğil bazen kalmadığı bile oluyordu eskiden daha iyiyken
0 oy
(11,818 puan) tarafından
Ben hep derim böyle evliliklerde boşanma imkanı varsa çocuk bahane edilmemeli.o çocuklar bu evliliği normal sanıyorlar ve ileride eşlerine de bu şekilde bir evlilik sunuyorlar.
(1,224 puan) tarafından
Her seyin bilincindeyim ve en yakınlarımda bunun örnekleri de çok ama o kadar kolay olmuyor iste arkada bi güc olmayınca vs
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Bana dokunmasa sıkıntı yok demişin ya ne yönden dedin canım onu. Hani yatak odası mı durduğu yerde temas etmesimi .şimdi iksiide olmazsa zaten evlilik bitmiş demektir 
(1,224 puan) tarafından
Valla her ikisi de temas etmesi canımı acıtiyor el hareketleri vs digeri de zaten insan kendini kötü hissediyor ki
(3,081 puan) tarafından
El şakasımı çok yapıyor. Onu bende sevmem . Ama 1 kere söyleyince anlar benimki.  Çocukluktan çıkamamış gibi hiç yakışmıyor evli barklı çocuklu erkeklere .git arkadaşlarına yap madem
(1,224 puan) tarafından
Aynen kac kez konustum yok adam kücüklükten böyleymiş zaten

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,175 göst.
0 oy
25 cevap 370 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,566 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 228 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Asfkbraocl (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 170 göst.

408,335 soru

12,267,544 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...