+1 oy
91 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (136 puan) tarafından
Merhaba tecrübeli anneler bebeğim 45 günlük geçen gün bir hafta büyük çişini yapamadı iki gün önce yaptı baya Bi yaptı siödi iki gündür gene yapamıyo ve karnı çok gaz dolu sürekli çıkartıyoruz ama karnı gurul gurul ıkınır gibi yapıyo uyuyamıyor su an sadece anne sütü alıyo masaj yağı sipariş verdim bikaç güne gelecek gelene kadar ne yapabilirim uyumuyor uykusuz ağlıyo sancısı geldikçe aslında çıkarıyor ama yetmiyor galiba ne yapacağımı şaşırdım bide 45 günlük bebek neden öyle oldu ki acaba ilk çocuğum olduğu için endişeleniyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(3,939 puan) tarafından
Bana hemşire zeytinyağ önerdi canim, istersen bir çay kaşığı içir istersen popo deliğine sür. Ayrıca ılık bir banyo çok iyi gelir 
(136 puan) tarafından
Hemen deniycem teşekkür ederim inşallah gecer
(3,939 puan) tarafından
Rica ederim canim
-Reklam-
0 oy
(11,836 puan) tarafından
Yarım saat büyük çiş ne diye düşündüm.anne sütü alan bebeğin bir hafta yapmamasina mudahile etmiyorlar.karnini saat yönüne ov canım.poposuna pamukla zeytin yağı sur.sabun sokalim vs diyenlere de sakın inanıp yaptırma sakın.
(136 puan) tarafından
Yok sabun sokturmam zaten de çocuk çok huzursuz ya ağlıyo uyumuyor masaj falan yaptık baya.. gaz çıkarıyor da gene de karnı gurul gurul ıkınır gibi yapıyo kızarıyor.. Bir hafta yapmadığı zaman huzursuzluğu yoktu
0 oy
(12,616 puan) tarafından
sıvı beslenen bebekler 10 hatta 15 güne kadar hiç kaka yapamayabilir. hiçbir şey yapmanıza gerek yok. poposunu falan uyarmayın bolbol gaz masajı yapın. 

kaka değil gaz bebekleri rahatsız eder
(136 puan) tarafından
Gazını çıkarıyor ama rahatlamadı bir türlü ya :( bir hafta yapmadığı zaman huzursuzluğu yoktu böyle
(12,616 puan) tarafından
kakadan olmuyor işte o, gazını çıkartsa bile gaz birden bitmiyor
0 oy
(2,258 puan) tarafından
Gripe Water öneririm kesinlikle. Mommy's Bliss diye de geçiyor. Çok rahatlatıcı bir gaz damlası 
(2,258 puan) tarafından
Ben Trendyoldan aldım, içinde şırıngası çıkıyor bebek kaç haftalıksa ona göre dozu ayarlanıyor
(136 puan) tarafından
Hmm şimdi baktım da gece gündüz faşan diye çeşitleri var hangisi olacak
(2,258 puan) tarafından
Ben gece aldım diye hatırlıyorum. Link duruyorsa atayım
(136 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(2,258 puan) tarafından
0 oy
(5,965 puan) tarafından
Bizim çok yok ama hemşire olunca bardağa su kimyon köy iç iyi geluor dedi kizimdada hep içerdim 
0 oy
(13,567 puan) tarafından
Sadece anne sütü alan bebekte 10 güne kadar yapmaması normal

Cok zorlanıyorlar günde 1 çay kaşığı zeytinyağ önermişti doktorum bize çok gazlı bi bebeğim vardı sallamak iyi geliyor sakinliyorlar kusmasi yoksa gözetiminde yüz assa yaptırabilirsiniz rahat ediyorlar öyle 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 104 göst.
0 oy
4 cevap 110 göst.
0 oy
15 cevap 258 göst.
16 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,436 cevap

37,603 kullanıcı

Kategoriler

...