+1 oy
103 göst.
önce Diğer kategorisinde (158 puan) tarafından
Birşeyi yoktu öğlen kustu ne yediyse ateside var ne yapmam lazım ateş 38.8

6 Cevaplar

0 oy
önce (9,053 puan) tarafından
Ates düşürücü vs verdi isen bekleme git
önce (158 puan) tarafından
Versem mi geçen hastaydı doktor a goturudm sadece burun suyu verdi ilaç vermem küçük dedi
-Reklam-
0 oy
önce (3,870 puan) tarafından
Ilık su ile duş yap ıslak bez köy ateş düşürücü ver baktın olmuyor götür bence
Ben veririm sağlık ocağında parol suruptan başka bir ateş düşürücü verme dediler işe de yarıyor
önce (3,756 puan) tarafından
Pamira yorumu okursan 7 aylık bebeğe verilirmi diye sormuş
Bir çay kaşığı kalpol verdim üstunu hepsini çıkardım 38 oldu şimdi azcik daha bekliyim inmese gidecem
Büşra şimdi gördüm de o yorumun post sahibi olduğunu fark etmedim
Evet evet cocuk ve bebeklerde ateş hafife alinmamali
0 oy
önce (66 puan) tarafından
Direk hastaneye Allah korusun 
0 oy
önce (10,685 puan) tarafından
Ates dusurucu verdin mi 
Vermedim kalpol mu vereyim
Geçen gün oksuruyodu hastaydı doktor a goturudm sadece burun suyu verdi ilaç vermem küçükmus deid
önce (10,685 puan) tarafından
Ciddi biseyi yoktur ondan vermemistir calpol ver kac aylik
0 oy
önce (11,572 puan) tarafından
Canım direk acile götür.
Tam teşekkür ederim
0 oy
önce (980 puan) tarafından
Benimki 39.1 de havale geçirdi canım geçen ay her çocuğun ateşe dayanma eşiği farklı götür bence mutlaka enfeksiyon vardır kanda Crp yukselmistir durduk yere ateş çıkmaz o kdar
Diş ateşi 38 i geçmez kolay kolay biz 16 tane diş çıkardık .ya boğaz enfeksiyonudur belki orta kulak iltihabıdır belki kovid olmuştur bunlar hep ihtimal .benimki hepsini geçirdi hepsinde de ateş çıktı 39 Lara kadar ihmal etme havale gecirtme çocuğa bir çay kaşığı calpol verip hastaneye götür kan tahlili yapılacak büyük ihtimal antibiyotik verir
Tam gidiyorum teşekkür ederim
Ay lütfen ihmal etme bebeği ateş çok riskli birşey bazen diyorlar 3 gün bekleyin düşmezse götürün diyorlar ama  boşuna çocuğu hirpalamanin anlamı yok benimki bir havale geçirdi Allah korusun artık 37.5 gectimi hemen gidiyoru hastaneye
Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey değildir ama hastalık mevsimi yani normal enfeksiyon falan olmaları buda ateş yapar çocuklara .ilerlemeden onlem almak lazim
Nasıl oldu bebiş gittinizmi hastaneye merak ettim
Gittim teşekkür ederim canim gece geldik ateşi düştü boğaz enfeksiyonu varmış antibiyotik verdiler bide ateş düşürücü sağlasın
Çok geçmiş olsun iyi yaptınız enfeksiyon olmasa ateş o kadar çıkmaz zaten .3 güne tam etki ediyor antibiyotik çabucak toparlar inşallah .

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
10 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 148 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 303 göst.
0 oy
1 cevap 44 göst.
28 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oykulku (1,109 puan) tarafından soruldu

404,874 soru

12,128,643 cevap

36,493 kullanıcı

...