0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (3,933 puan) tarafından

Benim büyük 4 yaşında küçük 2 aylık. Büyük kreşe gitmiyor. Çok istiyorduk göndermeyi ama uygun bulamadık. Oyun grubu falan da yok buralarda.

2.bebeğim doğana kadar büyükle çok oynardık. Oyuncaklarıyla olsun, kitap okuma, etkinlik kitabı vs olsun. Şimdi çok çok az zaman ayırabiliyorum. Çocuğun gözü yollarda kalıyor babam gelse de oynasak diye.

Çizgi film 3 yaştan sonra açmaya başladım ama doğumdan sonra iyice ucu kaçtı. Ben de ilgilenemiyorum oturup. Olduğum yerden konuşarak ilgi gösteriyorum ama..:'(

Bebeğim oturmaya başlayınca biraz daha iyi olur mu acaba her şey? Beraber oynarız. Üzülüyorum baya.

5 Cevaplar

+1 oy
(35 puan) tarafından
Küçük bebeğin ihtiyaçlarını büyükten isteyebilirsin ay kardeşin altına yapmış senin yardımın olmadan ben bu işin altından kalkamam yardım eder misin bezini ıslak mendil getirir misin gibi yada mama veriyorsanız biberonu o karıştırsın yada çıngırak varsa kardeşine bunun nasıl oynandığını anlat yada gel kardeşinle konuş gibisinden söyleyebilirsinjz aklıma bunlar geldi işte sırf bu yüzden ikinci bebeği istemiyorum ilk çocuk çok yanlız kalıyor 
(3,933 puan) tarafından
Gerçekten ya ben bu derece olacağını düşünmemiştim. Bir de bi kreşin olma ihtimali vardı o da olmadı kaldık böyle:/
(35 puan) tarafından
Zor gerçekten de
-Reklam-
+1 oy
(2,024 puan) tarafından
Peki mesela onun tek oyalanacagi oyunlar oynatsan mesela ben oyun hamuru ve kalıplarını almıştım TV izlemek istediği an bebekle ilgileniyorum mesela gözümün önünde örtü sererdim hadi oyna. Veya kinetik kum inan çok güzel vakit alıyor. Bende uygun kreş bulamadım 4 yaş etkinlik setleri kutu oyunları aldm her ay bı parca vakit geçiriyoruz 
(3,933 puan) tarafından
Etkinlik setleri kutu oyunları çok var. Ama beraber oynardık hep. Şimdi burda ne yazıyormuş yapayım dese onu bile bi dk geliyor deyip zar zor okuyorum.
Oyun hamuruyla da hep beraber şekiller yapardık mesela. İyi olmadı bu galiba. Bu yüzden bensiz kısa sürüyor oyunlar. Allahtan bensiz oyuncak konuşturma evcilik tarzı uzun oynuyor.
+1 oy
(2,492 puan) tarafından

Öncelikle hayırlı olsun, tekrar anne olmak hem cok güzel hemde daha zor. Benimde büyük 3 yaş küçük 4 ay oldu cok şükür. Ilk zamanlar inanilmaz kendimi kötü hissettim,  büyük kızımla ilgilenemiyorum diye. Sonra baktım büyümesini beklesemde zaman beklemiyor, her animiz kıymetli <3 Bebegi kucağıma aldim bebegi konuşturmuş gibi yaparak oyun kurduk. Hem kardeşiyle arasındaki ilişki daha iyi oldu hem zaman ayirabildim. Bebegin uyku saatlerinde günde en az bir kere büyük kizimla oynarim. Ev işlerinde onada sorumluluk veriyorum. Zamanla benim dolu olduğumu anladı ve kendi kendine oynuyor biraz.

(3,933 puan) tarafından
Teşekkür  ederim. Ben de öyle yapayım. Bebeğim uyuyunca genelde ne yapayım hangisini yapayım şaşırıyorum. Birinde oyun oynayayım ben de. Benim kızım da anlayış gösteriyor. Kendi kendine oynuyor ama genelde de tv izliyor işte.
+1 oy
(11,201 puan) tarafından
Küçüğünün emme süresi uzayınca ve uykuları dğzene girince büyükle güzelcene ilgilenebildim. Bu yaklaşık 4 ayı buldu
(3,933 puan) tarafından
İnşallah  bizim uykular da düzene girer:) Gündüz 20 dk uyuyup kalkıyor genelde
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Sizi çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin ama üzülmeyin önümüz yaz bebek toparlar bol bol dışarda vskıt gecrrsnz biz öyle yaptık  bende açıyorum maalesef ama biz pek izlemiyoruz cocuk odasında oturuyorz oynuyoruz kreşede gidyo müftülüğün o bizi baya oyalıyor sıkılıyor anlıyorum cocuklar ı da hele gurbetteysen dört duvar bide ben Yeni geldim baska sehire oğlum zor alıştı çok kötüydü zamanla düzen oturuyor merak etmeyin 
(3,933 puan) tarafından
Sağolun inşallah  biz de toparlarız

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
12 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sponsorhaber (1,076 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
29 Ocak 2023 Diğer kategorisinde arifelif (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 465 göst.
23 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (974 puan) tarafından soruldu

405,664 soru

12,155,247 cevap

36,589 kullanıcı