0 oy
269 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
Kızlar kocamın ne iyiliği belli ne kötülüğü bı bakiyorsun melek gibi adam bı bakiyorsan şeytan olmuş bu arada ikizler burcu onuda söyleyeyim. Bı tane kızımız var 2 yaşında uzerine çok titriyor aşırı düşkün tamam olsun bu güzel birşey ama çok abartıyor gün içinde sürekli arar kızım yemek yedi mi kızım ilacını içti mi kızım şöyle mi böyle mi buda beni sıkıyor ben annesiyim ben düşünmüyor muyum sanki bunları sürekli anneliğimde eksik arıyor o çok takıntılı bnde birşey olmazciyim yani çocuktur olur öyle şeyler falan derim. Dün kuzenim geldi onunda kızımdan 9 ay büyük kızı var girmişler odaya kapıyı kilitlemisler neyse bir şekilde çıkarttık onlar gittikten sonra diyor ki bu kız kızımın huyunu bozacak bir daha gorüsmesinler onlarla bir daha plan yapma falan dedi. Neyse onu atlattık kızımın uyku saatlerine taktı bu seferde gün içinde uyku yapmazsa 10 da yatar yaparsa 12 1 i buluyor o gün yine akşamüzeri uyumuştu hemde 2 saatten fazla saat 11 de git uyut diyor bana bende şimdi uyumaz bugün fazla uyudu dedim. Sonra açtı ağzını yumdu gözünü sen ne biçim annesin bu evin bir düzeni yok çocuk bu saatte uyanık mi olur uyutmıceksin sabahları o zaman diyor tamamda 2 yaşında çocuk bana mı soracak uyuyacağı vakti ben uyutmadim bile kendisi uyumuş kalmış ben neyapayim? Bu arada 2. Bebeği düşünüyorduk ben çok istiyorum oda istiyorda böyle tartışmalar olunca direk sana çocuk falan yok diyor ben çok istiyorum ya konu ne olursa olsun beni bununla tehdit ediyor sana çocuk falan yok diyor bende çok sinir oldum. Bu durumda ben şimdi napayım onu bu lafı söylediğine nasıl pişman ederim.

12 Cevaplar

+2 oy
(1,618 puan) tarafından
Bence böyle çok karıştığı zamanlarda onun annesi benim farkındasın umarım onu ben doğurdum senden çok düşünüyorum merak etme saat başı arayıp kızım öyle mi böyle mi diye sorunca düşünüyor olmuyorsun çocuğuna iyi baba olmak istiyorsan annesine iyi davranman gerektiğini ve haddini yerini iyi bil bana sana çocuk yok diyorsun da sor bakalım bu davranışlarından sonra ben çocuk istiyormuyuk senden falan diye blöf yap kuzu gibi kuyruğunu sıkıştırır emin ol erkek değil mi biraz karısı üste çıkınca kuyruğu sıkıştırır 
(13 puan) tarafından
Neler neler diyorum da bana mısın demiyor hep o haklı utanmasa ben doğurdum diyecek deneyeceğim bu taktığını teşekkür ederim ❤️
tarafından
Benm eşimde ilk zmnlar öyleydi sanki annesi deglm ben bilmiyormuyum yani bu yüzden çok tartsrdik çok şükür atlattık bu huylarını attık karışmıyor cnku çok tartisiyorduk bende altta kalmyrdum öyle öyle o sorun çözüldü seni çok iyi anlıyorum
(1,618 puan) tarafından
Bizde öyleydik kendi karışıyordu yetmiyordu annesi de karışıyordu hepsine toplu güzel bir cevap verdim kalp kırarak şimdi kimse bişeye karışamıyor
tarafından
Aynn anneleri herşeye karışıyor canım o ayrı mesele illa kiricaz ki sussunlar ezik gbi dururdak üstümüze geliyorlar sanki kendileri bizm gibi bu yoldan geçmemiş gibiler
(1,618 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum sürekli bir yarış içindeler birde her şeye biz de çocuk büyüttük diyorlar büyüttüler evet ama yetiştiremediler onların yetiştiremediği çocukları biz yetiştiriyoruz birde herşeye muhalefetler ve ben kırmaktan asla çekinmiyorum çünkü kızım benim ve onu ben yetiştiriyorum kimseye sormadan akıl almadan doktor eşliğinde
-Reklam-
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Benim eşimde ikizler anlattiklarin benim eşimde de var 

Demek ki huyları ayni
(13 puan) tarafından
Allah sabırlık versin kardeşim yarın hiç birşey olmamış gibi konuşacak benimle adam çift karakter
(3,533 puan) tarafından
Aynı aynı valla canım
Cumlemize sabır versin
0 oy
(2,597 puan) tarafından
Tartışmalarinizdan anladigim kadariyla aranizda cocuk fikrinden evvel anlaşmanız gereken muhim konular var. Karşılıklı hoşgörü ile dinlemedikçede çözemezsiniz. Muhtemelen babasida böyle davranmıştır annesine. Elbet biz karışacak degiliz ama ben olsam aramizdaki bu tehditvari durumları halletmeden ikinciyi düşünmezdim. 
(13 puan) tarafından
Haklısın vala hevesim kırıldı iyice bende düşünmicem artık adamla konuşulmuyor ki zaten karşısında haklı çıkma gibi bir lüksüm yok her zaman hep o haklı teşekkür ederim fikrin için ❤️
(2,597 puan) tarafından
Rica ederim,  Allah muhabettinizi arttırsın, huzurunuzu daim etsin gerisi olur inşallah
(13 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Canım iyi hoşta bu kadar şeye rağmen iyi cesaret ikinciyi istiyorsun kız bu yaşadığın hayatı burnundan getirir hepten kafayı yersin bu darlamaya
(2,271 puan) tarafından
en son bu tartışmalardan sonra vazgeçtim diyecek sandım, ki adam vazgeçmiş bide tehdit ediyormuş.
(13 puan) tarafından
Sinir hastası etti beni bencede düşünmemeliyim artık her lafı ediyor söylüyor sırf benim sesim yüksek çıktı diye suçlu ben oluyorum. E madem beni o hale getirme durduk yere mi bağırıp çağırıyorum vala elimde değil çok haklısın daha fazla kafayı yemeyeyim benim teşekkür ederim
(4,406 puan) tarafından
En doğru zamanı bekle canım hem eşin biraz düzelsin es destegi şart çünkü
(4,406 puan) tarafından
Haketmiyorlar canım zaten haybeden baba oluyorlar ama minnet sıfır her çileyi kadın cekiyor
(13 puan) tarafından
Aynen vala hem suçlu hem güçlü
(13 puan) tarafından
Aynen çok sağol canim
0 oy
tarafından
Eşin Sabah erken kaldırma konusunda haklı bugün mutfağın gideri taşmış mutfağım mahvoldu temizlerken kızımı uyutamadim aşırı huysuzlasti akşam bir saat uyusun dedim uyudu uyandı anam sonra herkesi uyutfim kızım kaldı uyumadı iki saat 1 e geliyordu zorla salladım uzun zamandır ilk kez bu saatte uyuttum normalde uyuyor o saatlerde kalkıp yanıma emmek için geliyordu 
0 oy
(1,746 puan) tarafından
Çocuğun bence de geç yatıyor. Büyüme hormonu için hiç iyi bir şey değil. Ama eşinin yaptığı çok saçma. Kendi uyutabilir kızını. 
0 oy
(1,132 puan) tarafından
Ben olsaydım ikinciyi yapmazdım bu adamla sinirlerni yıpratır insanın .benim eşimde seninkinin yarısı kadar var .aşırı korumacı kaygılı sürekli çocuk dusecekmis gibi peşinde geziyor evin içinde çocuğu strese sokuyor yeni yürüyor kızım sürekli etrafında geziyor .yemek yedirsem ağzına çok lokma verme ,yok öyle yok böyle sürekli çatışma halindeyiz .herşeye yardım eder ama herşeye de karışır keşke yardım etmede de rahat bıraksa bizi. Ve ben bu adamla 2 çocuk büyütemem yani net kararlıyım ikinciyi yapmam .ileride de herşeyde çatışma yaşayacağız belli çünkü 
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Benim esimde benzer davranislar yapiyordu. Oglum da oglen sabab ogunlerine karisiyordu cocugun uyuma uyanma saati hatta abarti gelebilir ama cocugun bez degisim saatine kadar sacma yorumlar yapiyordu onderece cekilmezdi. Oglum ilk dogdugunda sutun yeterli olmamasindan dolayi mama aldi geldi kendisi meme arti mama olarak devam ettik. Suan oglum gunfe bir defa mama icer. Ona bile karisir . Simdi 40 gunluk kizim var gwcwn gun diyor cocugu duzgun tut omurgasina zarar verirsin diye. Sirf konusmak icin konusuyor bazen cevap veriyorum bazen de duymanazliktan geliyorumm . Bazen de buyuk kavga cokariyorum bu davranislari yuzunden
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Yanlış anlama eşinin pek çocuk bakımına yardım ettiği falanda yok anna seni sorgulayıp suçluyor böyle bir ortamda ilk çocuğun bu kadar küçükken bence de ikinci çocuğu yapma bakamıyorsun dediği anda da ver kucağına al sen bak de gitsin akşamları o uyutsun mesela 
0 oy
(95 puan) tarafından
Benm eşimde aynı cocuga söle yap sunu yedir sunu yedir iki giydir vs vs suan 6yasında hala sorr kahvltı yaptınmı meyve yedirdinmi diye o böle yapa yapa cocugumun ne kahvaltı düzeni var ne yemek nede acıktıgını bilmesi hiç biri yok kahvaltıda da corba yemek zamnında da corba yaptırdı yapmadıgımda bi kavga kıyametti yemek koyarım alıssın diye corba yapmıyorum ve diyorum acıktıysan bunlardan ye bugunkü menümüz bu ac degilsen de başka sofra yok kızım fln diyorum gündüz böle olunca hallediyorum bi şekilde akşm neden corba yok nefen kızın istedgi yedigi biy yok der o öle diyince kızda mızlar bende yerse bu yemesse de başka yok derim bi kavga gece kalkar kendi bakmaz beni kaldırr terlimi cocuk üstü acıksa beni kaldırr üstünü ört cocugun diye sorsan mükemmel baba kendisi 
(13 puan) tarafından
Ay vala aynı aynı yazmadigim bir çok şeyi sen yazmışsın
(95 puan) tarafından
Ama öle bazen insanın sinirini oynatoyor o cocuk bnm de ve bende düşünüyodum ve biliyorım ama yok onlar en iyisini bilir
0 oy
(2,582 puan) tarafından
Ben sorun etmiyorum bırak ilgilensin çocuk büyüyüp onu darlayinca vazgeçiyor 
(13 puan) tarafından
Hadi inşallah bakalim
0 oy
(5,118 puan) tarafından
Git kendın uyut de. Benımkınde kafası agrıdıgı zaman sunları uyutsana dıyor ben de makına mı bu düğmesıne bas kapansın dıyorum bı uyku vakıtlerı var yani. Ama surda da sen haksızsız 2 yasında kı cocuk tabıı kı sana sorcak ne xaman uyuyacagını yanı senın ayarlaman lazım bellı ki öğlen uykusuna haka ıhtıyacı var o uyuyakalmadan sen uyut öğlen 
(13 puan) tarafından
Öğlen uyumuyor işte ikindi vakti uyuyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 250 göst.
0 oy
6 cevap 374 göst.
15 Mart 2021 Diğer kategorisinde Bwtul (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 156 göst.
29 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianne_tugce (1,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 200 göst.

409,903 soru

12,323,826 cevap

39,048 kullanıcı

Kategoriler

...