0 oy
53 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (33 puan) tarafından
2 yaş uyurken biranda ateş çıktı ve bayağı bi balgam kustu duşa girmeyi reddetti duşa sokmaya çalıştım ama çok ağladı ağladıkça ateşi dahada çıktı bende ayağımda sallerken alnına soğuk bez koydum başka ne yapmam gerek soğuk bez başla nerelerine koymam lazım 

4 Cevaplar

0 oy
(4,186 puan) tarafından
Koltuk altına koyabilirsin canim
(33 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(4,592 puan) tarafından
Kasik bölgesine ve koltuk altına ıslak bez bırak ve ayak tabanlarına o zaman düşer inşallah ateşi 
(33 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim inşallah
(4,592 puan) tarafından
Rica ederim canısı çok geçmiş olsun
0 oy
(817 puan) tarafından
Alnına ensesine soğuk bez ile ara ara koy vucudu cok sıcaksa ben coraplarinda limon sıkıp giydiriyorum ıslak ıslak oda iyi geliyor ama ense ve başına koltuk altlarına ara ara bezi islat köy bide ateş dusurucu verdinizmi balgamı kusması iyi umarım bu ishal kusma salgını degildjr biz daha yeni yeni kendimize geliyoruz
(33 puan) tarafından
Ateş düşürücü verdim inşallah değildir
(817 puan) tarafından
İnşallah değildir ya çok geçmiş olsun
0 oy
(814 puan) tarafından
Ateşi varken duş aldırmayın şoka girer dedi doktor, bir hafta önce.. Benim çocuklar geçen hafta bronşit oldular. Dediğiniz gibi balgamlı öksürük ve ateş vardı. Duş aldırınca ateşi düştü ama bir daha yapma dedi. Ateşi varsa üstünü çıkarın, örtmeyin. Ağrı kesici de verdiyseniz, burnunu temizleyin(tıkanma ve akıntı varsa). Bunlara rağmen düşmüyorsa acile gidin. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 278 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Esma yaren (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
0 oy
5 cevap 41 göst.
2 saat önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elfu (756 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
19 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriye 35 (59 puan) tarafından soruldu

409,894 soru

12,323,539 cevap

39,039 kullanıcı

Kategoriler

...