0 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde (609 puan) tarafından
Bu gece nöbetçiyim kızımda oğlumda uyandı ikiside uyumuyorlar ne oldu anlamadım ama ben ayakta uyukluyorum. 

2 Cevaplar

0 oy
(4,375 puan) tarafından
Çok mu erken uyudular benimki bire doğru uyudu ben hala uyuyamadım Allah yardımcın olsun canım 
(609 puan) tarafından
Aslında normal saatlerinde uyudular saat 10.30 da uyuttum ama oğlum saat 02.00 ye kadar 5 kere uyandı sonra onun sesine kızım uyandı , sonra oğlan kızın sesine derken uyumadılar oyun oynuyolar. Ama ben çok fena uyukluyorum, sabah 09.00 da uyanmıştım zaten gece sürekli uyanıyorum oğlan emmeye kalkıyor . Sabah 9 u görürsem 24 saat uyanık kalmış olcam.
(609 puan) tarafından
Sen niye uyuyamadın ne güzel uyuyormuş oğlan kız yat uyu bak uyumak isteyip uyuyamayanlar var burda.
(4,375 puan) tarafından
Ben hep böyleyim canım uyku sorunum var uyuyamıyorum ya keşke başımı yastığa koyar koymaz uyuyanlardan olabilsem benim rutinim gece ayakta olurum hep :(
(609 puan) tarafından
Olabilir tabi duydum böyle gece uyuyamayanlar varmış , peki bunun için bir doktora göründünmü.
(4,375 puan) tarafından
İlaç verirler kuvvetle muhtemel canım küçük çocuğum var kullanamam ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Burda burda canım bekcilerden biride benim o kadar uykum var ki şuan aksi gibi iki çocukta grip ya 
(609 puan) tarafından
Geçmiş olsun bebeklerine , benjm oğlan diş çıkartıyor galiba ondan sürekli huzursuzdu , kız onun sesine uyandı derken bu saat duruyoruz öyle
tarafından
Seninki kaç aylık canım benimki küçük 6 ay büyük 4 yaş
(609 puan) tarafından
Küçük 9 ay büyük 2 yaşında Canım, ikiside ufaklar benimkiler.
tarafından
Seninki ne zaman oturmaya başladı desteksiz canım tiktokta videolar gördüm 6 aylık bebek nasıl oturuyo ya benimkinin mümkün değil oturması şu an :(:(
(609 puan) tarafından
5 , 6 aylıkken oturuyordu ama her çocuğun gelişimi farklıdır , benjm kızımda mesela 8 aya kadar dönmüyordu yatınca . 10 aylıktı emeklediğjnde ama oğlum 6 ayı dolmadan emeklemeye başlamıştı.
tarafından
Benimkide emekliyo baya dir emekleme ve dönme var ama hiç oturmuyo sürekli yan yatiyo :( :(

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 427 göst.
0 oy
32 cevap 1,164 göst.
0 oy
10 cevap 368 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde 2prensannesi1 (2,524 puan) tarafından soruldu

408,406 soru

12,270,275 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...