0 oy
79 göst.
Diğer kategorisinde (3,115 puan) tarafından
E bebekten uyku tulumu aldık evde öyle aman aman sıcak değil 45 de yanıyor petekler ,2 ve 2,5 tog tulum aldık üstünü açıyor gece  , ilk 1 saat uyuyor bakiyorm su gibi terlemiş degisiyorm sonra aynı terleme yok hadi bu tulumdan diyelim 4 yaşındaki oğlumda picama giyiyor çok incede değil kalinda değil oda ilk 1 saat su gibi terliyor degisiyorm normal mi anlamadim ne yapmam lazım şaştım 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sadece zibinla giydir alttan birşey giydirme
(3,115 puan) tarafından
Öylede yaptım yine ilk uyku geçişinde su gni terliyor
-Reklam-
0 oy
(992 puan) tarafından
Benimkiler de öyle ilk bir saat sırtları su gihi degisiyorum ter yo k bende anlamıyorum neden oluyo
(3,115 puan) tarafından
Öğlen uykusunda da aynilar , uykuya dalıyorlar 1 saat snra bakiyorm ikiside su gbi küçüğe tulum aldım içine ince zıbın goydirdim yine aynı bide yastiklaroda su içinde kalıyor diğerinde de picama var o da terliyor anlamiuorm snra gece kontrol ediyorum ter yok
0 oy
(5 puan) tarafından
Odanın derecesi kaç derece bakmak lazım . Mesela bende termostat var evimin derecesi 22 olunca oğlum uyumuyor aşırı sıcaktan ama 21 olunca uyuyor .. terliyorsa tulumun içine atletten başka bir şey giydirme ve odanın kapısını kapatma . Bütün gün yanıyor camlarda açılmıyor sabahtan akşama kadar bir de nefes sıcaklığı derken sıcak oluyordur aslında . 
0 oy
tarafından
Ben tulumu uykuya geçtikten 1.2 saat sonra giydiriyorum ilk yatarken ustunude çok kapatmiyorim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 674 göst.
29 Kasım 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aslicikk (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 642 göst.
18 Eylül 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
0 oy
1 cevap 92 göst.
6 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde eyll.. (351 puan) tarafından soruldu

410,909 soru

12,365,407 cevap

41,971 kullanıcı

Kategoriler

...