0 oy
130 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,361 puan) tarafından
Kızımla şoka gttk Kizlar 

Kasada farkli neden çıkıyor 18.tl lik ürün mesla bi anda 32 tl cikti sonradan fark ettm bu bi kac seferde basimiz geldi 

8 Cevaplar

0 oy
(24 puan) tarafından
Burda da aynısı başıma geldi. bende  artık marketlerde alış veriş yapmıyorum. bakkalda  ihtiyaçlarımı alıyorrumm. 
-Reklam-
0 oy
(4,337 puan) tarafından
Benim başımada geldi bende etiket fiyatından dolayı almıştım geri bırakıyorum dedim etiket fiyatından verdiler hemen 
0 oy
(752 puan) tarafından
Bende a101 de yaşadım aynısı etikette 18.90 kasadan geçti 99.99 şok oldum geri vermek istedim sistem yok dediler
0 oy
(18,084 puan) tarafından
Ya indirim bitmiş oluyor ya da zamlanmış ama etiketi değiştirmemiş oluyorlar. Dediğiniz fiyattan etiket varsa gösterin o fiyattan vermek zorundalar aksi durumda iptal edin alışverişi 
0 oy
(4,314 puan) tarafından
Bende şokta 2 kere yaşadım söyledim adamların pek hoşuna gitmiyor ama etiket fiyatından verdiler
(12,638 puan) tarafından
Çünkü kasa açığı çıkıyor ve maaşlarından kesiliyor
0 oy
(1,307 puan) tarafından
fiyatta guncelleme olmustur calisanlarda yetisemiyor(((sözde)))  ondann
0 oy
tarafından
Malesf öyle sev markettee öyle fiyatlara baktım uygundu kasaya geldim uçuk fiyat söyledi o kadr sasrdm ki almıyorduk eşim aldk bı kere dedi bırakmak olmaz dedi ama dedim reyondakiyle kasadaki aynı degl dedim bu daha sizden bsey almayacam dedim 
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Etiket degistirmiyorlar çünkü şokun uygulamasinı indir fiyatlar ordakiyle aynı oluyor gecen sene bez alicaktim fiyatina uygulamadan baktim kasada farkli cikmisti sistemden kontrol ettirdim baktigim fiyattan odedim birsey alicaksam once uygulamadan kontrol ediyorum a101 falan bir bimin uygulamasini cozemedim

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 242 göst.
0 oy
21 cevap 808 göst.
+1 oy
6 cevap 238 göst.
14 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esilsm (1,023 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 676 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,968 soru