0 oy
612 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (452 puan) tarafından
Kizlar kocanizla dedikodu yaparmisiniz biz cok yapiyoruz en yakin arkadasim gibi oturur dedikodu yapariz mesela eve gelir duydunmu su sununla boyle olmus boyle demisler diye bazen kocam gelir dedikodu varmi diye sorar 

45 Cevaplar

+5 oy
(24 puan) tarafından
Eşim dedikodu sevmez. Ağır biridir. Kadın işleriyle uğraşmaz. .. 
(2,858 puan) tarafından
Bu nasil cinsiyetçi bir yorumdur yazıklar olsun size gervekten. Dedikodu bir Müslümana yakışmayan harekettir kadın erkek fark etmez herkese aynı derecede günahtır. Böyle saçma sapan düşüncelerle çocuk yetiştiriyorsunuz bir de sonra büyüttüğünüz erkekler kendilerini bir halt sanıyor kadını kendinden düşük görüyor. Yazıklar olsun
(644 puan) tarafından
Kaavi ve kibritçikız herşeyi yazmış zaten. Fazlasıyla katılıyorum
(20,553 puan) tarafından
Ay resmen artı almak için laf nereye gidiyo hiç düşünmedinmi nihal ya ne alaka ağırlık eşle iletişim sohbet ayrı toplum içindeki durum ayrı Allah için yapmayın
(7,742 puan) tarafından
Bir yandan kendi kocanı överken diğer yandan başkasının kocasını yermek nasıl olur adlı çalışma (⁠≧⁠▽⁠≦⁠)
(2,192 puan) tarafından
Erkeklerin dedikoduyu daha çok sevdiği gerçeği peki
-Reklam-
+4 oy
(2,319 puan) tarafından
Hemde çatır çutur :)) 
+3 oy
(791 puan) tarafından
Ağzımı actirmaz kendisi de getirmez sevmez yani :) bizi ilgilendirmez der hep 
(217 puan) tarafından
Bu benim koca
(791 puan) tarafından
Çok kızar valla:)
+2 oy
(1,025 puan) tarafından
aa hem nasıl yaparım... 
(452 puan) tarafından
Kocayla yapilan bi baska guzel
(1,025 puan) tarafından
en güzeli hem. sır çıkmıyor ve kimi çekiştirirsen çekiştir bişey olmuyor
(452 puan) tarafından
Ayyy guldum valla gercekten oyle
+2 oy
tarafından

Dedikodu yapiyoruz evet ..her eş yapar bence 

Onla da konusmuycam kimle konuscam 
(452 puan) tarafından
Evlilikte boyle ufak seyler iyi oluyo ama sohbet muhabbet karsilikli konusmak iyi oluyo
+2 oy
(1,893 puan) tarafından
Yapamam bacım. Benimki sevmiyor kızıyor öyle şeylere.

Öff bana anlatma kimseyi der..bişeye sinirlensem söylesem boşver takma kafana birşey olmaz der kapatır konuyu. 
(7,273 puan) tarafından
Aha benim herifte aynı.
+2 oy
(3,526 puan) tarafından

Hiç yapmaz çok şükür fikir alacağım ailevi dertler dışında da uyarır sağ olsun boşuna haklarına girmeyelim diye. Zaten kim ne yapmış dikkat etmeyiz. Kendi yaptıklarımız hakkında sohbet ederiz :)

+1 oy
(728 puan) tarafından
Yok ya benim kocayla yapılmıyor bizene diyor iyide konussam araba muhabbeti hep bu aralar gına geldi
(7,273 puan) tarafından
Bende onu ilgilendiği alandan dedikodu açarım:DDD  maç ta kim sakat aaa transfer mi yapılmış filan:) açar ağzını susmaz artık eşim ..
+1 oy
(2,844 puan) tarafından
Hiç sevmez ......
+1 oy
(351 puan) tarafından
Asla yapmaz ha duvar ha eşim :) bazen ben annem şöyle dedi böyle dedi desemde milletin dedikosunu bana niye anlatıyorsun der :)))
+1 oy
tarafından
Kimseyle yapmamaya gayret gösteriyorum 
+1 oy
(4,540 puan) tarafından
Asla sevmez desem bile dinlemez iyide yapiyo 
+1 oy
tarafından

Yok canım ne alaka eşim ben dedikodu çok bağımsız :) cehennemi boylicez dedikodudan eşim şehir dışında haftada bir gelir eve ortalama arar Napıyonız dedikten sonra bi sorun yoksa evde 2 dk dedikodu anlat ne var ne yok der 2 dk da dedikodu biter mi 

(452 puan) tarafından
Dedikoduya dakka deil saat lazim bacim
tarafından
Lafın gelişi 2 dk
+1 oy
(1,911 puan) tarafından
Ben sevmem açıkçası dedikodu yapmam yapanida sevmem o söyler bisiler dinlemedigi anlayinca susar sevmiyorum✓
+1 oy
(1,365 puan) tarafından
Offf hemde deliler gibi yaparız.Benim eşim de çok ağır bi adsm dışarda cımbızla ağzından laf alınır.Benim yanımda da susmaz
0 oy
(48 puan) tarafından
Yapmam çünkü kızar sevmiyor başkasından bahsetmemi :)
0 oy
(3,540 puan) tarafından
Eşim yapmaz sevmez dedikoduyu 

Hatta bana bile kızar dedikodu yapma diye 
0 oy
(377 puan) tarafından
Yaptırmaz ama o an sohbet etmek istediğimi anlar başka yollar bulur benimle benim dedikodumu yapar beni eğlendirir sağolsun. Günah der bende çok sinirlenmedikçe kimsenin dedikodusunu yapmam. Onuda bilir dağıtır kafamı
0 oy
(540 puan) tarafından
Yaparız yalan yok
0 oy
(711 puan) tarafından
Ne ben dedikodu yapmasını severim nede eşim böyle bişey yapar ayrıca dedikodu yapmak çok iğrenç bişey

İlgili sorular

+5 oy
43 cevap 2,255 göst.
5 Ocak 2025 Diğer kategorisinde ice Queen (4,830 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 265 göst.
+3 oy
44 cevap 530 göst.
+1 oy
22 cevap 533 göst.
6 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu

409,938 soru