+1 oy
264 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (32 puan) tarafından
Eşimle ikimizin ikinci evliliği ikimizinde ilk evliliğinde çocuğumuz yoktu şuan bitane çocuğumuz var eşim ilk başlarda çok iyiydik ama ne olduysa çocuktan sonra oldu zaten ben hamileyken annemi kaybettim 2 ay sonrası çocuğum oldu çok zor günler geçirdim psikolojik olarak hala iyi değilim diyebilirim eşim çocuk doğduktan sonra çok değişti çocuğa aşır ilgili en ufak Bir ağlamasında sanki ben ağlatmışim gibi tepki verir o böyle yaptıkça ben daha kötü oluyorum anneliğimi beğenmez gibi konuşur bazen oysa ki çocuğuma o kadar ilgiliyim o kadar iyi bakarım ki çevremde ki herkes söyler ama bunu eşim hiç anlamaz beni çok yıprattı davranışlari konuşması imasi çok üstüme geliyor birgün olsa bile demedi bu kadın annesini kaybetti zor günler geçirdi bir gün olsun başını okşayim ne bilim oturup dertlesim yok asla yine ben kötü oluyorum birşey söyleyince ama gerçekten çok zor günler geçiriyorum annemden sonra hiç düzelemedim duygusal olarak hiç destek görmedim kendisinden şuan da hiç aramız iyi değil sürekli tartışma kavga ben artik kendisini sevmiyorum da sadece oğlum küçük diye katlanıyorum evde iki yabancı gibi ne aynı sofrada otururuz nede aynı odada neden evliyim hala bilmiyorum belki de gidecek kimsem yok diye annem olmayınca kimsem yok nereye kadar böyle gidecek onu da bilmiyorum ama gerçekten çok doluyum çok üzgünüm sadece paylaşmak istedim

9 Cevaplar

+1 oy
(719 puan) tarafından
Yalnız değilsin bacı erkeklerin geneli öyle doğumdan sonra 360 dönüyorlar sonra ağır ağır toplaniyorlar
(32 puan) tarafından
O böyle yaptikca benim ona olan sevgim bitti bu saatten sonra duzelsede birşey ifade etmiyor benim için :(
(719 puan) tarafından
Evladın için sevgin devam ediyor yine benim psikolojim bozulmuştu ikinci bir çocuğu kesinlikle istemiyorum demiştim kendisine şimdi ikinci var ama rahatim
(32 puan) tarafından
Bende başka çocuk düşünmüyorum kessinlikle çünkü beni herşeyden soğuttu kendisinden bile
-Reklam-
0 oy
(717 puan) tarafından
Erkeklerin bi çogu maaleaef doğumdan sonra lohusa sendromuna giriyor kulağa garip geliyor ama bunu erkeklerde yaşıyor mutşaka bi aile terapistinden destek almalısınız
0 oy
(752 puan) tarafından
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah. Erkeklerin çoğu böyle öküzleşiyor doğumdan sonra üzme kendini 
(32 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
(752 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun ❤️
0 oy
(4,806 puan) tarafından
Eşimde sanki ben annesi değilim de o gibi davranırdı kendi annesinden bile bebeği kıskandırdı eve biri geldiğinde kimse kucağına almasın diye kucağında tutardı ay lohusalık psikolojisi birde eşimin bu davranışları eski biz değildik sanki çocuk bizi değiştirmişti sonra düzeliyor bebeğiniz kaç aylık oldu bilmiyorum ama zamanla ikinizde alışacaksiniz senin için durum daha kötü anneni kaybetmissin seni anlaması gerekiyor ama işte erkekler değişik varlıklar 
(32 puan) tarafından
İnanır misiniz eşimde öyle gerçekten bunları bende yaşıyordum 19 aylık şuan
(4,806 puan) tarafından
Eşim anne sen kucağında tutamiyon ver derdi kadın üç çocuk büyütmüş ona bile vermedi  buldumcuk olmuştu göğsünde yatırıyordu dışarı cikcam bir gün hava alcam bebek üşütür dedi o zaman al bebeği ben gidiyorum dedim çektim gittim ayy hamilelik donemin zor geçti lohusalık gerçekten psikolojik olarak kötüydüm sütüm gelmedi herkes arıyor bana sütun var mı şunu ye bu ye benim iştahım kesildi hiç birşey yiyemiyorum bir yandan eşim sütüm gelsin diye eve bir sürü abuk sabuk çaylar hurmalar otlar getiriyor ay çok yipranmistim inan seni çok iyi anlıyorum çok
(32 puan) tarafından
Bende öyle şeyler yaşadım annemi kaybetmiştim 2 ay sonra bebeğim oldu gözüm hep onu aradı psikolojik olarak çökmüştüm ama eşimin ailesi durmadan beni aralardi sütum var mı bebek emiyor mu diye eşimin de aklına girerlerdi ama hiç biride demedi annesi yeni vefat etmiş zor günler geçiriyor diye ama Allah inşallah hepsini onlarada yaşatır
0 oy
(891 puan) tarafından
Rabbım en hayırlı kapıları açsın size peki beraber bir terapiste gitseniz belki sorunlar çözüme ulaşır. Bu arada erkekler biz kadınlar gibi değil duygu yok gibi, hiç Yanliz değilsin bende annemi kaybettim ilk zamanlar öyle destek oldu ki sonra unuttu. Yani beraber oturup dertleşmek yok ne bileyim gurbette tekim bir gun iyimisin evin altında gün boyu tekim telefonum bile çalmaz. İnsanın annesi gibi varmi. Bu arada ben regl im ama bu postu okuyan herkes tüm olmuş annelerimize Bi fatiha okuyabilir mi.

RABBIM dermansız dert vermesin.. İnşallah bu sorununuzda çözüme ulaşır. Eşini ama karışma al konuş bence 
(32 puan) tarafından
Amin inşallah rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin gerçekten annen yoksa kimsen yok ben annem öldükten sonra asla eskisi gibi olamadım annem kanserdi ,3 ay hamile halimle yanında kaldım ona baktım gözümün önünde vefat etti hiç unutamıyorum o günleri:(((
0 oy
(81 puan) tarafından
Bu erkekler doğumdan sonra neden böyle olıyor anlamıyorum. İki doğum yaptım ikisinde de lohusalığımı zehir etti. Üstelik ilk çocuğumu doğumdan 36 gün sonra kaybettim. Ona rağmen bırak teselli etmeyi adam resmen düşman olmuştu bana. Zamanla düzelir canım ama sen bugünleri unutur musun bilemem. Bu arada allah mekanını cennet eylesin anneciğinin
(32 puan) tarafından
Amin inşallah rabbim sizede sabır versin gerçekten erkekler bu tarz konularda çok duygusuz asla halden duygularınızzdan anlamaz
0 oy
(417 puan) tarafından
Bence karsina al bi güzel dille sakince anlat boyle hissediyorum kayip yasadim bebeğim oldu lohusalik gecirdim ve sana ihtiyacim var diyin sorunlarini anlat ondan beklentini soyle yada bi iliski terapistine gidebilirsiniz insallah hersey istegin gibi gonlunce olur ayni evde iki gabanci gibi cok zor olmali
(32 puan) tarafından
Konuştum daha önce hemde kaç defa sanki duvara konuşuyorum üstüne bide senin düşüncelerin öyle birşey yok deyip durur kaç gündür konuşmuyorum kendisiyle gönlümü almiyor bile aslında ikimiz icinde bitmiş bir evlilik galiba sadece çocuk için bir aradayız
0 oy
(801 puan) tarafından
Bebegin kac aylik? Bebegin tum yuku senin uzerinde mi?bazen ona da bakmasi icin firsat ver seni anlayabilmesi icin
(32 puan) tarafından
Bebeğim 19 aylık aslında bakar iyi bir baba ama asla iyi bir eş değil
0 oy
(413 puan) tarafından
Kızgın değil de kırgın olmayı denedin mi canım. Mesela kızıp kavga etmek yerine kırılıp kendi köşene çekilmek gibi. Çünkü erkekler anlamıyor kendini yıprattığınla kalma diye diyorum. 
(32 puan) tarafından
Hem kızgınım hem kırgınım kaç gündür konuşmuyorum gönlümü almıyor bile

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 185 göst.
0 oy
8 cevap 350 göst.
24 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayseisik (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 219 göst.
0 oy
5 cevap 140 göst.