1 senelik evliyim kızlar 2 aylık bebeğim var hamilelikten sonra eşim ilgisiz davranmaya başladı öncesinde o kadar ilgiliydi şuan tek ilgilendiği bebek evet iyi bir baba çocuğuna ilgili ama ben varım yokum hiç umrunda değil sabah işe gider akşam gelir çocukla ilgilenir kaç defa söyledim ben ilgi istiyorum sevgi istiyorum bunları senden duymak görmek istiyorum ama hala aynı devam eder ben artık söylemekten sıkıldım gerçekten bende artık onun gibi davranıyorum soğudum ondan böyle yapınca konuşmak onunla aynı sofrada oturmak bile istemiyorum ne yazık ki bir insan o kadar söylememe rağmen hiç mi düşünmez sonuçta Eşiyim ona bir evlat verdim o kadar sıkıntılı hamilelik geçirdim kendi de buna şahit gördü neler yaşadığımı bir hizmetçiyim sanki kendimle ilgili bir konuda fikir istiyorum örneğin saçım uzun keseyim değişiklik olsun diyorum adamın dediği bulaşık yıka çocukla ilgilen onu yap bunu yap böyle konuştukça pişman oluyorum söylediğime neden diyorum yani kendi kendime hiç mi değerim yok yada söylediğimin bir önemi yok ayy gerçekten çok doluyum ne yapacam hiç bilmiyorum bazen o kadar pişmanlık yaşıyorum ki neden evlendim ki kusura bakmayın kızlar içimi dökmek istedim buraya konuşacak kimse yok