0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından

4 yaşındaki kızım çok kıskanıyor ya ayın 20 de doğum yaptım bir hfta kuvezde kaldı hep hastanedeydik eve geldik çok kiskanyor bebeği altını korkudan acamaiyorum emzdriyorim falan beni sevmiyorsun bebeği sevyorsun blmem ne kziim dyorim o bebek senide çok sevyorim kucağımıza alamıyoruz babası braz sevince gözünün içine bakıyor köşeye çekiliyor onuda öpüyorum sarılıyorum bebeği sevme dyor kızlar napacagimi şaşırdım bukadr beklemiyordum bı yandanda güzel ablalık yapyor salıyor bebeği bezini getyro kiremini falan ama hep bebeği seviyorsunuz beni degl dyor:(

8 Cevaplar

0 oy
(557 puan) tarafından
Bugün 3 yasindaki kızım 1 yaş kardesinin parmağini kopariyordu ben neler çekiyorum canım 
(5,961 puan) tarafından
3 yaşında yaramazlar yaa kızım 4 yaşında bile byle ypyor ya
-Reklam-
0 oy
(1,862 puan) tarafından

Biz sana dedik bacım acele etme doğurcan görcen gününü diye :D

Allah sabır versin canım. Benim kız 10aydır alışamadı. Halbuki abiside vardı ama bu 3. Çocuk ona ağır geldi kaldıramadı ağzımıza ediyor :D

(5,961 puan) tarafından
Öyle valaha bunkadr beklemiyordum hamileyken hep derdi bebek nerd çıksın yeter falan
0 oy
(877 puan) tarafından
Hepsi kıskanıyor kardeş daha ord kalsın eve misafir gelen çocuğu bile kıskanıyorlar bu da bir dönem ama elinden geldiğince kızına ilgi ver sevgi ver. Kardeşinin onu çok sevdiğini onun abla olduğunu karşısını hep koruması gerektiğini söyle. Gelen kişilerde kızın yanında kardeşini çok sevmesinler. İlgiyi kıza versinler mecburewn
(5,961 puan) tarafından
Yok ya korkudan sevemiyoz ki onuda hep öpüyoruz sarılıyoruz ağlamasın dye uzulmesin dye
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Ben bezini değiştirirken hadi bebeğin bezini getir diyorum alıp getiriyor ben temizlerken oda eline mendil alıp siliyor filan temasını engelledikçe kıskançlığı artar sizin gözetiminizde kardeşiyle ilgilenmesini müsade edin yavaş yavaş alışacaktır
(1,862 puan) tarafından
Kız ben de öyle yapmıştım kızıma .bir gün delirdi. Hep ben mi getiricem yeter artık her işi ben yspıyorum diye. Hasbam sanki sırtında taş taşıdı:) ek son dedi ki bunu al geri götür hastaneye . Herşeye ağlıyor diye. Halbuki kızım 5 yaşında o bebekten daha ağlak . O gün bugündür oğlumu dövüyor kızım. Bi türlü sevemedi alışamadı. Bugün namazdayken tokat sesi geliyordu kardeşine vuruyormuş. Neden yaptın diyorum kumandayı kırdı diyor. Ne yaparsam yapayım sevemedi oğlanı. Kabullenemedi
(4,091 puan) tarafından
Benim ikiside erkek kıskançlığı var ama bir şekilde hallediyoruz zarar vermeden anne için çok zor
(5,961 puan) tarafından
Kızım zarar vermez ama oda çocuk sonuçta sürekli dyorim bezi getir ıslak mendil krem herşeyi ypuyor ama dyor bebegi sevme beni sev blmem.ne
0 oy
(408 puan) tarafından
Babasi bebege bakarken sen yanliz vakit gecirip bazen disari cikin yada tam tersi sen bebege bakarken baba kiz çıksınlar kendini degerli hisseder ben guzelmkizimla ozlel vakit gecirmeye gisiyorum diyin baba veya anne fark etmez gezilsin bence
(5,961 puan) tarafından
Eşim gündüz calisyor full gelince akşam oluyor havada soğuk bebeği bırakıp biyere çıkamam yoksa parka hep giderdik çok sklyor
(408 puan) tarafından
Belki o yuzdendir boyle kiskaalar oluyo ister istemez biraz daha ilgi ostiyo ilginin azaldini saniyo gecer bi sure sonra
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Bizimkilerin arası 3 yaş. Brn küçüğü severken büyüğü de dahil ediyordum. Mesela wkan da kızım sen ne kadar tatlısın tıpkı abin gibi. Bak oğlum elleri küçücük. Seniqnkiker de bu kadar kqucucuk. Bulduğum her fırsatta büyükle oyun oynadım . Hiç yalnız birakmadim. Tuvalete gidecegimde bile bebeği bı odaya kilitledim. Büyük kendi oynamaya devam etti. O şekilde gittim tuvalete. Bir süre bu şekilde. Sonra alisirlar
(19,483 puan) tarafından
Kucağına kardeşini almak istediğinde oturttum. Kontrollü bir şekilde yatırdım kucağına. Bazen sert sevmek istedi ilk zamanlar. Nasıl seveceğini bilmediği için. Çok sert olmadığı müddetçe ses çıkarmadım. Bebek aglamadikca sevmesine müsaade ettim. Ki yine de bulduğu fırsatta yapma dediğim şeyleri yapiyodu. Sırf meraktan. Hepsi zamanla geçiyor.
tarafından
Kesinlikle bende kızım doğduğunda abisinin kopyasıydi bende hep severken diyoruz ya bu kız aynı sen nasıl olabilir ki diyor eşim bende diyorum ki çünkü  biz abisini çok sevdiğimiz için kardeşide abisine benzedi ya nasıl benzemesin şuna bak bak gibi göz pamuk gibi yanaklari nasıl sevmiyim diyorum:))  Hep şımarırdi halada ondan örnek veriyorum
(5,961 puan) tarafından
Bnm kızımda buyik kızıma çok benziyor dyorum kızım aynı sen hep dyor bna banzeyir hata elini tutyor ayaklarını tutyor falan bişey demiyorum kucağına veryorum ama blmiyorum hep öyle dyor beni sevmisun bebeği sevyorsun dyor
(19,483 puan) tarafından
Olsun alışır. Bol bol ilgilen. Hep onunla oyna. Ama kardeşini de sevmeyi ihmal etme ki normal karsilasin zamanla. Alışsın. Düzelir merak etme.
0 oy
(792 puan) tarafından
Yeni ya alisir zamanla. Bebek icin oyuncak alsin ona sarki soylesin
(5,961 puan) tarafından
Veryor bazen elimi yikiyorim dyorum yanında dur gelene kadar seviyor baya ama öbür türlü kiskanyor bebeği sevyorsun beni degl fln
0 oy
tarafından
Kızım n2 yaşında doğduğunda oğlum 4 yaşındaydi biz hiç kıskançlık görmedik hep onun kucağındaydi aksine daha dakza simarttik ki kendini hem değerli hemde abi olduğu için kardeşini benimsesin diye ama şimdi kızım 2 yaşında oğlak hem benci sarılmayı sevmez opulmeyi sevmiyor şaşırıp kalıyorum abiside kreşe gidiyor gidip gelirken öper sarılırız beni görünce öper kendiliginde. Öpüp sarlmaz
(5,961 puan) tarafından
Vala sevemiyiruz çok kıskanıyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 189 göst.
12 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (3,981 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 294 göst.
0 oy
6 cevap 243 göst.
0 oy
4 cevap 64 göst.
10 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Paticik (305 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,610 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...