+1 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (189 puan) tarafından
Söyle bı düşünüyorum ne istediğim okulu okuyabildim.Ne istediğim gibi bir düğünüm oldu ne güzel giyinebilmeyi becerebiliyorum.Ailenin en becereksizi benim...Hani aman sen dur sakın sen akıl verme derler ya en son örnek alınacak insan derler ya

17 Cevaplar

+3 oy
(1,864 puan) tarafından
Yaaa neden kendine öyle şeyler diyorsun. 

Sen değer vermezsen kendine kim verir sana o değeri. 

Silkelen ve kendine gel lütfen . 
(189 puan) tarafından
Hep böyle diyorum sonra bir arpa boyu yol kat edemiyorum
-Reklam-
+1 oy
(1,062 puan) tarafından
Yanliş soru  

Şu hayatta ne ıstedıgımız gibi oluyor ki olmalı doğrusu üzme kendıni böyle şükür bugüne çabala bir şeyler yap kendin ıcın oturup dertlenmek çözüm değil
+1 oy
(1,021 puan) tarafından
Her şey gönlüne göre vermeyen Allahın da vardır bir bildiği imtihan da geç
+1 oy
(615 puan) tarafından
Bazen bende böyle düşünüyorum hatta bu aralar çok sık oluyor. İstediğim bölümü okudum ama atanamadim, senelerce özelde resmen süründüm. Şimdi kızım var çalışmıyorum. Bütün arkadaşlarım çalışıyor kendimi çok kötü hissediyorum. Ne ev işlerini çok iyi yapabiliyorum ne başka şeyi. Bugün ağladım hatta bunun için. Kilo aldım çok veremedim. Her şey üst üste geliyor gibi düşünüyorum. Antidepresan kullanıyorum şuan tedavim devam ediyor ama bir aydır sanki o da işe yaramaz oldu. Bol bol kitap okumaya başladım tekrar çok iyi hissettiriyor. Açık öğretime yazıldım en azından bir amacım oldu. 
(189 puan) tarafından
Ben de kitap okumayı çok severdim.. çocuktan sonra ara verdim baya roman ne tür seversin
(615 puan) tarafından
Ya illa sevdiğim bir tür yok aslında konusu güzel gelen her kitabı okurum. Kya'nın şarkı söylediği yeri bitirdim çok çok güzeldi. Şimdi gece yarısı kütüphanesine başladım. Sonrada bir psikiyatristin not defterine basliycam
(189 puan) tarafından
Satın mi alıyorsunuz yoksa kütüphane mi
(615 puan) tarafından
Satın alıp saklamayı seviyorum
+1 oy
(336 puan) tarafından
Kul plan yaparken kader gülermiş...
(189 puan) tarafından
Öyle ama kader de gayrete aşık değil midir
(336 puan) tarafından
Kader, gayrete aşıktır.” der, Yunus Emre. Nasip de, öyledir. Nasipsiz olmak, gösterdiğin gayretle ilgilidir. Gayretin sadece dünya için ise, nasibin de dünyalıktır
+1 oy
(1,330 puan) tarafından

Ben hayatımı anlatsam oturur ağlarsın.Acıklı bı filmden farkı yoktur her halde 

Ama beterin beteri var çok şükür Allah namusla açlıkla sınamadı kimseyi de sınamasın Rabbim buna da şükür 
+1 oy
(798 puan) tarafından
Burada insanlarin sana yardim etmesi sen iyi ol diye parmaklarini klavye uzerinde oynatmalari bile cok buyuk iyiliktir bak herkes seni dusunuyor kendini bu kadar kucumseme 
(189 puan) tarafından
Allah razı olsun çok güzel düşünce
+1 oy
(221 puan) tarafından
Belkide istediğin şeyler senin için hayırlı değil 
0 oy
(19,494 puan) tarafından
Kimin hayatı dört dörtlük ki. Kimsenin değil. Ben de hayatımda istedigim noktada değilim. Ama çok şükür halime. Kendi sözümü önce ben kıymetli yapmalıyım. Kendimi geliştirmeliyim. Okumalı öğrenmeli sindirmeliyim ki sözlerime tesir etsin. Sen de neden böyleyim deme. Kendimi nasıl daha çok gelistiririm de 
0 oy
(92 puan) tarafından
Herkez okuyacak diye birşey yok canım öncellikle. 

Daha sonra eminimki burdaki kaç insanın sorusuna kaç insanın derdine merhem olmuşsundur kim bilir. Bembeyaz gelinlikler içinde ne kadar prenses gibiydin kimilerinin gözünde sen gönlünden iste yeterki herşeyi başarırsın asla böyle düşüncelere girme kendini bunaltma biz insanlar başkalarının başka insanlar da bizim hayatımız gibi bir hayatı olsun ister
(189 puan) tarafından
Ne bileyim hep dışarı çıktığımda farkederim herkes şalini düzgünce yaoar güzle kaşesini feracesini giyiyor benim ki öylesine
0 oy
(4,748 puan) tarafından
O zaman buna dur demenin zamanı geldi kendini geliştirmek zor değil kurslara gidebilirsin Instagram'dan kombin bakabilirsiniz kendinize çevre edinirseniz hoşunuza giden insanların fikirleri sizin ufkunuzu açabilir ha bunları yapmak için benim geçmişte sunum olmadı bunum olmadı demeyi bırakıp geleceğe odaklanman lazım 
(189 puan) tarafından
Çabalıyorum ama hiçbiri düzgün olmuyor
0 oy
(3,082 puan) tarafından
Niye öyle diyorsun kendine Rabbim kimseyi kimseden üstün yaratmadı hepimiz aynı aciz kul uz. Seninde vardır çok güzel yaptığın işler önce kendine değer ver ve kendi kendine geliştir kitap oku bir kursa yazıl . Yada evde bi işlerle uğraş. 

Bende okumadım lise mezunuyum ama çok güzel bir anne oldum bence . 4 tane kuzum var çok şükür. Herşey dört dörtlük de olmak zorunda değil zaten olduğu kadar
(189 puan) tarafından
O kadar çok istiyorum ki bir seylerle uğraşayim bir meşguliyetim olsun
0 oy
(7,450 puan) tarafından

Senden daha kötü durumda olanlar var 

Her haline şükret 

0 oy
(17,916 puan) tarafından
Değiştirebildiklerinizi değiştirin değistiremediklerinizi kabullenin ama lütfen kendinizi sevin siz sevmez eziklerseniz herkese de bu hakkı verirsiniz 
0 oy
(4,068 puan) tarafından
Instagram hesabınız var mı 
(189 puan) tarafından
Evet var
(4,068 puan) tarafından
(189 puan) tarafından
Teşekkür ederim izledim
0 oy
(540 puan) tarafından
Emin ol herkesin içinde kalan birşeyler olmuştur.

Ama önemli olan sen kendini iyi ve değerli görürsen o özgüven sayesinde kimse sana aşağılayıcı gözle bakmaya cesaret edemez 

Benim düğünüm olmadı şimdi aradan 4 yıl geçmesine rağmen yapacağım.

Liseyi bitirip evlendim bebeğim olmasına rağmen KPSS yada özel güvenlik sınavına başvuracağım.

Maddiyatan ötürü sık sık mağza alışverişi yapmam ama  pazarından aldığım eşyalarla bile kendimi motive etmeye şık olmaya çaba gösteriyorum. 

Unutma hiçbirşey için geç değil hala yaşıyorsun nefes alıyorsun 
(189 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(4,381 puan) tarafından
Bir yerden başla düzeltmeye o zaman.
(189 puan) tarafından
Başlayacağım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 361 göst.
9 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,843 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 696 göst.
13 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,215 göst.
30 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 583 göst.
31 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde MaviJatun9632 (135 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,096 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...